Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τους hdd(?)

savvas1340

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tελευταια το συστημα της υπογραφης μου σερνεται και τελικα παγωνει ενω λειτουργει κανονικα.Αυτο που φαινεται να μην δουλευει ειναι οι σκληροι δισκοι(εχω 3 επανω).Ποτε ο c ,ποτε αυτοι που εχω για αποθηκη ,σταματανε να δουλευουν με αποτελεσμα το παγωμα των windows.Mου μυριζει sata controller ή τροφοδοτικο(http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Power supplies&type_sub=Main Stream&model=AK-P060FG8-BK)

Το προβλημα αρχισε να παρουσιαζεται απο τοτε που εβαλα και 3ο δισκο επανω.Mου φαινεται παντως απιθανο τροφοδοτικο που σηκωνει 4870 σε crossfire(ATI certified) ,να μην μπορει να σηκωσει 3 δισκους(και εχω και εναν ssd που καθεται):X

Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν το κανει παντα οποτε ακομα και για ελεγχο να τα στειλω μπορει να δουλεψουν κανονικα(ειναι και αγορασμενα απο το e-shop.....:cry:)

Καμια αποψη επι του θεματος?

Δημοσ.

Συνηθως οι δισκοι δεν δημιουργουν τετοια κολληματα.. εκτος αν τους εχεις σκαναρει και εχουν βρεθει λαθη...

κολλημα που να μην κουνιεται ουτε ο κερσορας εχω παθει απο τροφοδοτικο μια και απο καρτα δικτυου αλλη... τωρα ορεξη να εχεις να βαζοβγαζεις συσκευες... καλη δυναμη...

Δημοσ.
Συνηθως οι δισκοι δεν δημιουργουν τετοια κολληματα.. εκτος αν τους εχεις σκαναρει και εχουν βρεθει λαθη...

κολλημα που να μην κουνιεται ουτε ο κερσορας εχω παθει απο τροφοδοτικο μια και απο καρτα δικτυου αλλη... τωρα ορεξη να εχεις να βαζοβγαζεις συσκευες... καλη δυναμη...

Αλλαξα την τροφοδοσια των σκληρων με αλλη γραμμη του τροφοδοτικου και περιμενω....

Δημοσ.

Θα τρελαθω.Κατεβασα το disc diagnostics tool της WD και μου γραφει πως θελει συνδεση το καλωδιο(μαλλον το sata θα εννοει ....τι αλλο) ενω το pc δουλευει κανονικα.....ελεος δηλαδη.Μαλλον η μητρικη ειναι ετοιμη για RMA.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...