doctor444 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 παιδια εβγαλα την μαμα ψυχτρα και ο επεξεργαστης εχει κολλησει πανω της....δεν βγαινει με τιποτα ρε γαμωτο...τι να κανω?.................
sukalas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Στρίψε την ψυχτρα δεξιά ή αριστερά και ταυτόχρονα τράβα.. Αλλά προσεχτικά μη ξεκολλήσεις και το cpu από τη μητρική..
euklidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Kαι οταν την ξαναβαλεις αντι για το ασπρο τζατζικι που της βαζουν βαλε μια ΑS 5 να βρεις την υγεια σου...
doctor444 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Στρίψε την ψυχτρα δεξιά ή αριστερά και ταυτόχρονα τράβα.. Αλλά προσεχτικά μη ξεκολλήσεις και το cpu από τη μητρική.. το ξεκολλησα ηδη.... τωρα τι κανω δεν ξερω που εχω την cpu κολλημενη στην ψυχτρα..........
kostandinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα,κι'εγω τοχω παθει,λοιπον βαλτα οπως ειναι,παλι επανω,ανοιξε τον Η/Υ για κανα δεκαλεπτο,ωστε να ζεσταθει η cpu,μετα κλεισε τον,βγαλε το καλωδιο του ρευματος,και αφου στριψεις λιγο-λιγο,και σιγα-σιγα,δεξια-αριστερα προσπαθεισε παλι , θα ξεκολησει.
doctor444 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα,κι'εγω τοχω παθει,λοιπον βαλτα οπως ειναι,παλι επανω,ανοιξε τον Η/Υ για κανα δεκαλεπτο,ωστε να ζεσταθει η cpu,μετα κλεισε τον,βγαλε το καλωδιο του ρευματος,και αφου στριψεις λιγο-λιγο,και σιγα-σιγα,δεξια-αριστερα προσπαθεισε παλι , θα ξεκολησει. αυτο που κλειδωνει ο επεξεργαστης τι να το κανω.....???να το αφησω κατω ή να το σηκωσω....??
GeorgeVasil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ζεστανε την ψυκτρα με ενα πιστολακι..και θα ξεκολλησει.
Alexisssss Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ξεκολλησε η ψυχτρα μαζι με τον επεξεργαστη ο οποιος ητανε κουμπωμενος στην μητρικη;;; :shock:
sukalas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τον επεξεργαστή έχε τον κουμπωμένο στο socket με το μοχλο στο πλαϊ κατεβασμένο γιατί αλλιώς μπορεί να κάνεις ζημιά.Μετά ζέστανε την ψύχτρα όπως σου είπαν παραπάνω και στρίψε σιγά σιγα την ψύχτρα τραβώντας ταυτόχρονα.
ColdFusion Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 το εχω παθει και εγω ασε το μοχλο κατω ωστε να μην μπορει να βγει η cpu και με αργες κινησεις αριστερα -δεξια προσπαθησε να τη ξεκολησεις.... Με το μαλακο ετσι!
nick#18 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 1. μην τολμισεις και ξαναβαλεις το cpu ετσι πανω θα τον τσακισεις... 2. ουτε ζεστη ουτε τιποτα 3. (η λυση) παρε ενα μικρο ισιο κατσαβιδακι κ προσπαθησε να τον ξεκολησεις...θελει ελαχιστη δυναμη...απλα καπου να καταφερει να μπει αερας απο κατω...εμενα δεν ειναι ουτε η 1η ουτε η τελευτεα φορα που το παθαινω αυτο...
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ξεκολλησε η ψυχτρα μαζι με τον επεξεργαστη ο οποιος ητανε κουμπωμενος στην μητρικη;;; :shock: Δεν είναι παράλλογο, έχει γίνει ουκ ολίγες φορές :Ρ μην τολμισεις και ξαναβαλεις το cpu ετσι πανω θα τον τσακισεις... Τι εννοείς;
nick#18 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Τι εννοείς; Εχω χαλασει και επεξεργαστη ετσι με αυτη τη βλακεια γιατι οπως τον εβαλα κανα και τον πιεσα λιγο κουμποσε μεν..αλλα ξαναβγαζοντας την ψυχτρα και τον επεξεργαστη ειχαν σπασει 3 pin...και δεν ειναι οτι εβαλα δυναμη ελαχιστη...
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Α, σωστά κατάλαβα τότε.. Ακόμα και σ' αυτήν την περίπτωση πάντως, δεν είναι υποχρεωτικό ότι καταστράφηκε ο επεξεργαστής.
nick#18 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Α, σωστά κατάλαβα τότε.. Ακόμα και σ' αυτήν την περίπτωση πάντως, δεν είναι υποχρεωτικό ότι καταστράφηκε ο επεξεργαστής. Καταστραφηκε...και σε αλλα 3 mobo δεν αναψε και κοιταξα και τελικα τα pins και τα 2 ηταν ζωτικης σημασιας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.