Nak3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα,πριν λιγες μερες αγορασα τα ηχεια Innovator S51324 απο το e-shop (ναι ξερω logitech rulez,τα ηχεια που πηρα ειναι χειροτερα του μετριου αλλα εκαναν 70 ευρω και τα θελω για χαλαρα πραγματα οχι κατι το extreme Οποτε πιστευω οτι αν δουλεψουν ποτε θα κανουν την δουλεια τους...) Anyway πηγα να τα συνδεσω στον υπολογιστη το 1ο set ηταν καμμενο,τα γυρισα πισω για αντικατασταση πηρα ολος χαρα σημερα τα καινουργια και τωρα που τα συνδεσα στον υπολογιστη ενω το Pc αναγνωριζει κανονικα οτι συνδεεται κατι και μου ζητα αναλογα το τι εχω συνδεσει να διαλεξω αν ειναι subwoofer-side η front speakers απλα δεν παιζουν...εχω κατεβασει τους drivers για τον ηχο κανονικοτατα απο το site της msi εχω κανει το pannel της Realtek φυλο και φτερο,εχω ψαξει στα μισα ελληνικα φορουμ που ασχολουνται εστω και απο σποντα με τον ηχο και ακρη δεν εχω βρει.Το αστειο της υποθεσης ειναι πως τα παλια μου μικρα ηχεια λειτουργουν κανονικοτατα.Η συνδεσμολογια ειναι ακριβως οπως στο manual οποτε το βλεπω λιγο χλωμο να φταιει κατι στα καλωδια.... Λειτουργικο εχω Windows 7 x64 Professional(να ναι καλα η σχολη π δινει δωρεαν οτι λειτουργικο θελεις) μητρικη msi P55-CD53 Οπως καταλαβαινετε ειμαι ψιλοασχετος με τα 5.1 γι αυτο θα σας παρακαλουσα να μην με παρετε απο τα μουτρα...καταλαβαινω οτι εγω την εχω κανει τη μ*****α απλα δεν καταλαβαινω τι μ*******α εχω κανει Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιον μπει στον κοπο να απαντησει
stelios_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 καταρχας μην στεναχωριεσαι γιατι ολοι καποτε ειμασταν ασχετοι και μερικοι συνεχιζουμαι να ειμαστε.. λοιπον το πρωτο που θα κανεις ειναι αν συνδεσεις τα 3 καλωδια που εχουν τα ηχεια ( λογικα δλδ) στις υποδοχες της 5.1 καρτας ηχου σου .. να προσεξεις να βαλεις σωστα την αντιστιχια χρωματων.. 2ον αν θες μας λες πια καρτα ηχου εχεις ( προεραιτικα) αν δεν λυθει το προβλημα. 3ον και τελευταιο ειναι φυσικο να σου λεει να διαλεξεις τι ηχεια βαζεις. και στις ρυθμισεις πρεπει να διαλεξεις αντι για 2 ηχεια να βαλεις 6 η αντι για στερεο να βαλεις 5.1 ( αναλογα το software... το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να μας διξεις με εικονες τι σου βγαζει καθως και την αρχικη οθονη του προγραματος της καρτας ηχου για να σε βοηθησουμε πιο ευκολα
Nak3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Τα καλωδια αν και ολα ειναι σε πρασινο χρωμα οποτε δεν μπορω να τα συνδεσω αντιστοιχα με τα χρωματα στις υποδοχες οταν τα συνδεω το Sound Manager με ρωταει απο μονο του τι εχω συνδεσει οποτε λιγο δυσκολο να κανω λαθος,ομως και για την περιπτωση που οντως θα πρεπε να τα συνδεσω με ορισμενη σειρα εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδυασμους....still nothing! Η καρτα ηχου ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη,ουτε στο πλαισιο ουτε στο motherboards.org που κοιτουσα το reveiw της μητρικης βρηκα ποιο μοντελο ειναι η καρτα ηχου,απλα παντου λεει οτι υποστηριζει μεχρι και 7.1 ηχο... Οσο για εικονες,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.