F33L Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ερωτηση με παραπλησιο τροπο ξεκλειδωνει και το garmin? ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πολύ καλύτερο πρόγραμμα ξεκλειδώματος, το καλύτερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, για mio και άλλα pna είναι το miopocket. Το έχω εγκατεστημένο σε κινέζικο gps 4.8 ιντσών το οποίο χρησιμοποιώ και για ανάγνωση e-books με τη βοήθεια του mobipocket reader. Στη σελίδα που δίνω παραπάνω έχει συνδέσμους για κατέβασμα και οδηγίες εγκατάστασης & χρήσεως. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια έχω κάνει ένα πλήρες backup (registry+λειτουργικό+λοιπά αρχεία) αλλά δε μου έχει χρειαστεί γιατί τρέχει μια χαρά. Επίσης υπάρχει και το αγγλόφωνο φόρουμ αν υπάρχουν απορίες. Καλά γούστα παίδες Όσοι είχατε επισκεφθεί το σύνδεσμο πριν το edit ξαναεπισκεφθείτε τον, αυτή είναι η τελευταία έκδοση του προγράμματος. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2010 από Skylined Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 επεστρεψα!! οτι θελετε ζητηστε αλλα με το μαλακο!!!! ---------- Προσθήκη στις 16:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:46 ---------- ερωτηση με παραπλησιο τροπο ξεκλειδωνει και το garmin? ή οχι? οχι, τα gamin τρεχουν μονο garmin προγραμματα λογω μη χρησης της πλατφορμας WCE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varavasii Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω πολύ για τα χρησιμα προγράμματα...ακολούθησα κατα βήμα της οδηγίες κ το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικο... Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω, εδω χρειαζομαι την βοηθεια σας, να κάνω συντόμευση του OFF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα παιδιαεχω ενα moov 505 και οταν κανω reset μου χανει το wallpaper, το εχω και αυτο στην storage card πρεπει να το βαλω καπου αλλου? δευτερον δοκιμασα τον player και παιζει η ταινια μονο ηχο δεν εχει εικονα. τριτον αν επιλεξω για πλοηγηση το αρχικο προγραμμα του mio μετα πως μπορω να βγω χωρις reset ? ευχαριστω εκ τον προτερον. ναι με το reset χανεται το wallpaper... gia media player δε μπορω να απαντησω γιατι δεν ασχολουμαι,απλα απο ενα γνωστο σας τον εδωσα δεν μπορεις να επαναφερεις το crack αν τρεξεις το spirit,θελει υποχρεωτικα reset. ---------- Προσθήκη στις 17:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:56 ---------- ευχαριστω πολύ για τα χρησιμα προγράμματα...ακολούθησα κατα βήμα της οδηγίες κ το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικο...Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω, εδω χρειαζομαι την βοηθεια σας, να κάνω συντόμευση του OFF. κυτα το αρχειο της συντομευσης σας το εχω δωσει.αυτο θα το βαλετε μεσα στη flash της συσκευης. στη συνεχεια ανοιξτε με το wordpad ενα εγγραφο και γραψτε τη διαδρομη... #"\My Flash Disk\....\..." μετρατε ολη τη διαδρομη και τα κενα και τα συμβολα και τον αριθμο τον βαζετε πριν απο το #. σωνετε το αρχειο με το προθεμα του .exe αλλα με τη καταληξη .lnk ayτο το αρχειακι το βαζετε στο φακελο δεσκτοπ που ειναι μεσα στον φακελο unlock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1954 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα σας Ειναι πρωτη φορα που επικοινωνω μαζι σας και θα ηθελα να σας ρωτησω τα παρακατω εαν γνωριζετε Εχω αγορασει ενα gps ΜΟΟV SPIRIT 500 απο το εξωτερικο το περασμενο καλοκαιρι και ειχε μονο τον χαρτη της δυτικης ευρωπης και αναγκαστηκα να αγορασω τον ελληνικο χαρτη μαζι με τον χαρτη της ανατολικης ευρωπης. Απο οτι παρατηρησα ο ελληνικος χαρτης ειναι μαλλον ενημερωμενος απο οτι διαβαζω κατα 70%. Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε να το ξεκλειδωσω και να βαλω χαρτες ελληνικους π.χ garmin 1.90 ,destinaitor 8 η 9 , I GO 8 H 9??? και αν μπορουν αυτα να καταχωρηθουν σε ξεχωριστες SD καρτες η και ακομη τον ευρωπαικο χαρτη τηs carmin no NT 2010.20 η 2010.10 Θα ηθελα να σας πω οταν στο MIO SPIRIT κατεβαζω POI απο το internet τοτε το ΜΙΟ κολαει και θελει SERVICE Θα περιμενω νεα σας Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 η μεθοδος που παρουσιαζεται στο πρωτο ποστ ειναι η ενδυκνειομενη για το moov 500. το garmnin οντως εχει ενα καλο χαρτη,αλλα και τα υπολοιπα προγραμματα εχουν πολυ καλους χαρτες και σεταρονται πολυ πιο ευκολα... συνεπως,προτεινω dest7 με χαρτες της επιλογης σου,iGO8 σαν δευτερο προγραμμα... αν συμφωνεις θα δεχτεις pm ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntankan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω για τις πληροφοριες!θα ηθελα να ζητησω την βοηθεια σου ωστοσο γτ παρολο που ακολουθησα τα βηματα σου βρεθηκα σε αδιεξοδο. εχς ενα mio moov s505, καταφερα να το (ξεκλειδωσω) kai na mporesw na dw ton explorer tu wstoso, ka8e fora pu to anoigw mu emfanizei gia deyterolepta tin o8oni anamonis me 3-4 syntomeyseis pu eftiaksa kai meta apo mono tu ksekoinaei to mio spirit prospa8eisa na valw to programma visual opu anaferete seproigumeno post tu forum alla ute ayto dulepse. i erwtisi si mu einai apli gt symfwna me tis odigies su synexizei kai anoigei to mio spirit xwris na tu exw dwsei entoli. gt ka8e fora mu vgainei o dialogos apo to mio spirit kai prepei na patisw apodoxi i aporipsi? (nai ka8e fora pu to kleinw to kleinw patontas to reset kai oxi apla to off) eyxaristw ek twn protairwn! ps : apo osa forum exw diavasei dn ginete na deis video me ixo kai eikona, ap oti katalavainw logo asymvatotitas drivers. prepei na kanw ta videakia mu se mia sygkekrimeni kwdikopoiisi , i mporw na enimerwsw me kapoia codecs to os? ---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:31 ---------- ναι με το reset χανεται το wallpaper...gia media player δε μπορω να απαντησω γιατι δεν ασχολουμαι,απλα απο ενα γνωστο σας τον εδωσα δεν μπορεις να επαναφερεις το crack αν τρεξεις το spirit,θελει υποχρεωτικα reset. ---------- Προσθήκη στις 17:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:56 ---------- κυτα το αρχειο της συντομευσης σας το εχω δωσει.αυτο θα το βαλετε μεσα στη flash της συσκευης. στη συνεχεια ανοιξτε με το wordpad ενα εγγραφο και γραψτε τη διαδρομη... #"\My Flash Disk\....\..." μετρατε ολη τη διαδρομη και τα κενα και τα συμβολα και τον αριθμο τον βαζετε πριν απο το #. σωνετε το αρχειο με το προθεμα του .exe αλλα με τη καταληξη .lnk ayτο το αρχειακι το βαζετε στο φακελο δεσκτοπ που ειναι μεσα στον φακελο unlock. to wallpaper δν το χανεις αρκει να το μεονομασεισ i.bpm ειναι ι μονη ταπετσαρια που μενει. οσο για το media player εχς κανει ερωτημα στο ποστ μου. οσον αφορα τις συντομευσεις γινονται πολυ ευκολα και απο το μιο! αρκει να κοιταξετε το menu bar tou explorer tou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 καταρχας με ζαλισες με τα greeilish... αυτη η δυσλειτουργια που αναφερεις οφειλεται σε λαθος δικος σου το οποιο βεβαιως αν δε δω τη δομη των αρχειων της συσκευης δε μπορω να προσδιορισω. κυτα τι αρχεια υπαρχουν στο φακελο program files/unlock/startup... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis-kirsten Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα και απο μενα. Μολις ξεκλειδωσα και εγω το mio moov spirit S505 εχω περασει και το media το οποιο παιζει κανονικα. Το προβλημα που εχω ειναι το εξης. Οταν παταω πανω στο SmartST στην επιφανεια με παει στο κανονικο προγραμμα του μιο, ως εδω ολα καλα. Μετα αν θελω να επιστρεψω πισω στην επιφανεια να βαλω πχ το player να παζει πως το κανω? Ο μονος δρομος που βρικα ειναι το ρεσετ, υπαρχει κατι πιο γρηγορο? ΥΓ: Φιλε FFighter αν δεν ειδες το pm που σου εστειλα περιμενω το Destinator, igo, οποτε μπορεσεις. Σε ευχαριστω και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 οχι,μετα την εφαρμογη του spirit δε μπορεις να επιστρεψεις στα windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntankan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 προσ γιαννισ κιρστεν, ναι αναγκαστικα με ρεσετ! τουλαχιστον με τον παραπανω τροπο π εχουμε ξεκλειδωσει την συσκευη μας! 2) τι εννοεις ο player παιζει κανονικα? σου παιζει και video? προς ffighter το το startup eιναι κενο.και περα απο αυτο 8α ηθελα να παραθεσω την γνωμη ενος φιλου απο αλλο forum [ οταν δείτε lock no τότε πηγαίνετε στον υπολογιστή μου / Mio Moov s505/program files / Navman / smartST_CE και να μετονομάσετε smartST_CE.exe να smartST_CE1.exe αυτο γινεται για να μην ανοιγει το mio map πανω απο τα wince ( για να κλειδώσετε και πάλι to mio σας θα πρέπει να μετονομάσετε smartST1_CE σε smatrST_CE και να τρεξετε παλι το setup.exe ) καντε ασφαλη καταργηση και τραβήξτε το καλώδιο USB ξεκινήστε mio σας 1 πιεστε start 2 πιεστε filemance 3 πιεστε my flash disk / program files / Navman / smartST_CE θα δείτε smartST_CE1.exe 4 Πατήστε μία φορά πανω του και θα γινει μπλε 5 Πατήστε επάνω στην αριστερή πλευρά το γραμμα e . Αυτό σημαίνει file, αλλά υπάρχει μια σημαία πανω του 7 πατηστε create sortcut και στη συνέχεια ΟΚ 8 μετα καντε συνδεση με τον υπολογιστή 9 ανοιξτε ο υπολογιστής μου / Mio Moov s505/program files / Navman / smartST_CE 10 σε αυτό το αρχείο θα δείτε το νέο sortcut που έχετε δημιουργήσει 11 καντε αντιγραφη της sortcut 12 πηγαίνετε στο:ο υπολογιστής μου / Mio Moov s505/program files / unlock / desktop επικολλήσετε το sortcut και διαγράψετε την smart_st sortcut . κλειστε το mio και κανετε εκκίνηση ξανά και θα δείτε την οθόνη με τη νέα συντομευση] ευχαριστω πολυ stelioskoz o συγκεκριμενοσ φιλος αναφερει οτι πρεπει να κανετε επειτα μια συντομευση με το καινθριο smart_CE gia na mporeite na jekinate to mio spirit opote eseis to 8elisete και επειδι ασχολησε αρκετα μιπως μπορεις να βρεις και video codecs για να δουμε και εμεισ καμια ταινια εστω kai σε *.mkv kai emeiw ta ftwxa paidia. -> το arvale το παιχνιδι μαμαει... αν εχεισ τπτ παραπλησιο 8α ιταν καλοδεχουμενο ---------- Προσθήκη στις 19:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:10 ---------- εχω αποριες και για το mio desktop αν εχεισ ασχοληθει pls απαντησε. το προγραμμα στο πι σι οταν επιλεγω την κατηγορια οι τοποθεσιες μου δν μου εμφανιζει χαρτη! και επισισ δν μπορω να σχεδιασω μια διαδρομη στον υπολογιστη ουτε να προσθεσω η να αφαιρεσω τοποθεσιες που με ενδιαφερουν!Ακομα ατην κατηγορια το μιο μου μου εμφανιζει κουμπι ενεργοποιηση, αλλα λειτουργει πληρος χωρις να καταλαβαινω οτι ειναιι κλειδομενο. πανω στο gps μποτω να αλλαξω γραμματοσειρα και να την γυρισω στα αγγλικα? ορισμενα POI που εω περασει μεσα απο το mio desktop μπορω να τα αναζητησω με την ευσρεση στο gps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis-kirsten Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 προσ γιαννισ κιρστεν, ναι αναγκαστικα με ρεσετ! τουλαχιστον με τον παραπανω τροπο π εχουμε ξεκλειδωσει την συσκευη μας!2) τι εννοεις ο player παιζει κανονικα? σου παιζει και video? Βιντεο δεν ξερω αν παιζει εβαλα μονο μπ3 και ηταν μια χαρα. Δυστυχως δεν μου αρεσε που δεν μπορω να γυρισω στα windows χωρις reset και εψαξα να βρω κατι αλλο. Αυτη τη στιγμη πειραματιζομαι με το visualgps. Εκ πρωτης ωψες δειχνει καλο... ειδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 dankan οι εντολες που δινει ο φιλος σου ειναι σωστες και χωρις να τοχω δοκιμασει θεωρω οτι εχουν αποτελεσμα. αν σε ενδιαφερει δε χανεις να δοκιμασεις. εμενα δε με απασχολει γιατι δουλευω μονο navigon. αναφορικα με ταινιες,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ, εδω δε βλεπω στη 40αρα στο σπιτι θαβλεπα στο mio??? παιχνιδια θα ψαξω να σου βρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmod Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 εχω ξαναδιαβασει και αλλου τις οδηγιες σου ομως εχω μια απορια που νομιζω πως δεν εχει θεσει κανεις μεχρι τωρα. γινεται μετα απο ολα αυτα αν το μετανοιωσει καποιος να γινουν ολα οπως ηταν οταν αγοραστηκε? Γιατι ωραια ειναι ολα αυτα αλλα ,μεχρι να το ανοιξεις οταν οδηγας χρειαζονται καποια κλικ και καποιος χρονος ενω απο την μανα του το αναβεις και εχεις χαρτη αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα