Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια μολις πριν μιση ωρα ξεκινησα να ασχολουμαι με ενα mio moov 150.Με την βοηθεια σας καταφερα να το ξεκλειδωσω.Βλέπω πλέον επιφανεια εργασιας windows και ενα εικονιδιο SmartST. Θέλω να βρω Χαρτες να κατεβασω και αν μπορειτε να με παραπεμψετε σε προηγουμενο post για το πως θα τους εγκαταστησω εφοσον τους κατεβασω. Ευχαριστω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια μολις πριν μιση ωρα ξεκινησα να ασχολουμαι με ενα mio moov 150.Με την βοηθεια σας καταφερα να το ξεκλειδωσω.Βλέπω πλέον επιφανεια εργασιας windows και ενα εικονιδιο SmartST. Θέλω να βρω Χαρτες να κατεβασω και αν μπορειτε να με παραπεμψετε σε προηγουμενο post για το πως θα τους εγκαταστησω εφοσον τους κατεβασω. Ευχαριστω.

Κι εγώ το ίδιο έχω κάνει αλλά μέχρι εκεί.

Άμα βρεις χάρτες και τους εγκαταστήσεις, πές μου κι εμένα.

Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο έχω κάνει αλλά μέχρι εκεί.

Άμα βρεις χάρτες και τους εγκαταστήσεις, πές μου κι εμένα.

nik πως ξεκλείδωσες???

εχεις πρόχειρο το exe να μου το στείλεις???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
καλησπέρα σας

έχω σβήσει κατά λάθος τους χάρτες μου της Ελλάδος

από το navman f45 

μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποιος που μπορώ να της βρω

ευχαριστώ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.Ξεκλειδωσα ενα mio moov 330 με τον τροπο του FFighter τον οποιο και ευχαριστω.Θα ηθελα επειδη ο φιλος προτεινει  συγκεκριμενο destinator για περασμα,αν μπορει κανποις να μου στειλει καποιο λινκ με πμ.Ευχαριστω εκ των προτερων

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους. συγχαρητηρια FFigher που ακομα ασχολεισαι. 

μολις ξεκλειδωσα το moov s505 , μπορει καποιος να μου στειλει ενα καλυτερο με πιο ανανεωμενους χαρτες απο αυτους του mio μου?ευχαριστω εκ των πρωτερων.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Λυπάμαι γιατί άργησα μερικά χρόνια να προσπαθήσω να ξεκλειδώσω το MIO MOOVE S 505 μου.Σήμερα που πήγα να εφαρμόσω τα όσα διάβασα εδώ, και προσπαθώντας να κατεβάσω τα όσα όσα υποδεικνύετε ανωτέρω διαπίστωσα ότι δεν υφίστανται πλέον τα πιο πάνω LINK ας πρόσεχα. χαχαχαχαχαχα. καλό βράδυ σε όλους.

Δημοσ.

Εχω το s505 spirit απο το 2009 αλλα η χρηση του ειναι ελαχιστη για τα χρονια του...

Τον τελευταιο καιρο εχει ενα θεμα.. δεν μπορω να κανω ζουμ με αποτελεσμα να εξαναγκαζομαι να κανω reset για να φτιαξει αλλα και παλι πολυ συντομα θα το ξανακανει..

Τι μπορω να κανω???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κατάφερα και το ξεκλειδωσα!!!!Αλλά δεν έχω χάρτες μεσα... Αν είναι εύκολο κάποιος με ένα pm να μου πει τι να κάνω για να βρω και να βάλω χάρτες...ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!

Δημοσ.

Κατάφερα και το ξεκλειδωσα!!!!Αλλά δεν έχω χάρτες μεσα... Αν είναι εύκολο κάποιος με ένα pm να μου πει τι να κάνω για να βρω και να βάλω χάρτες...ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Άμα βρεις καινούργιους χάρτες, πες μου κι εμένα. Μ' ενδιαφέρει

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!! Εχω ενα turbo-x i40 με ελληνικους χαρτες με ginius driver deluxe edition σε καρτα μνημης.μπορω με καποιο τροπο να βαλω οποιο προγραμμα θελω και να περασω και ευρωπαικους;;sorry αν ειμαι offtopic!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αν έχει κάποιος ελληνικούς χάρτες για mio Moov M400 ας στείλει πμ

Ξέρω είναι παλιό το χει ένας φίλος μου και με ρώτησε αν μπορώ να κάνω κάτι πριν το πετάξει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...