laragarciadani Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 υπαρχει ενα backup mio moovs505 ρε παιδια?εκανα μια βλακεια και εσβησα το backup και τωρα δεν μπορω να περασω τιοποτα.
tzes24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδια μολις πριν μιση ωρα ξεκινησα να ασχολουμαι με ενα mio moov 150.Με την βοηθεια σας καταφερα να το ξεκλειδωσω.Βλέπω πλέον επιφανεια εργασιας windows και ενα εικονιδιο SmartST. Θέλω να βρω Χαρτες να κατεβασω και αν μπορειτε να με παραπεμψετε σε προηγουμενο post για το πως θα τους εγκαταστησω εφοσον τους κατεβασω. Ευχαριστω.
kostask1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 μπορείς να μου πεις πως ξεκλείδωσες???τα λινκ στο πρώτο ποστ ειναι ανενεργά...
nikS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδια μολις πριν μιση ωρα ξεκινησα να ασχολουμαι με ενα mio moov 150.Με την βοηθεια σας καταφερα να το ξεκλειδωσω.Βλέπω πλέον επιφανεια εργασιας windows και ενα εικονιδιο SmartST. Θέλω να βρω Χαρτες να κατεβασω και αν μπορειτε να με παραπεμψετε σε προηγουμενο post για το πως θα τους εγκαταστησω εφοσον τους κατεβασω. Ευχαριστω. Κι εγώ το ίδιο έχω κάνει αλλά μέχρι εκεί. Άμα βρεις χάρτες και τους εγκαταστήσεις, πές μου κι εμένα.
kostask1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Κι εγώ το ίδιο έχω κάνει αλλά μέχρι εκεί. Άμα βρεις χάρτες και τους εγκαταστήσεις, πές μου κι εμένα. nik πως ξεκλείδωσες??? εχεις πρόχειρο το exe να μου το στείλεις???
atsipis2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα σας έχω σβήσει κατά λάθος τους χάρτες μου της Ελλάδος από το navman f45 μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποιος που μπορώ να της βρω ευχαριστώ
jimmy1966 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Γεια χαρα σε ολους.Ξεκλειδωσα ενα mio moov 330 με τον τροπο του FFighter τον οποιο και ευχαριστω.Θα ηθελα επειδη ο φιλος προτεινει συγκεκριμενο destinator για περασμα,αν μπορει κανποις να μου στειλει καποιο λινκ με πμ.Ευχαριστω εκ των προτερων
spirosleon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 καλησπερα σε ολους. συγχαρητηρια FFigher που ακομα ασχολεισαι. μολις ξεκλειδωσα το moov s505 , μπορει καποιος να μου στειλει ενα καλυτερο με πιο ανανεωμενους χαρτες απο αυτους του mio μου?ευχαριστω εκ των πρωτερων.
bstefos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους.Λυπάμαι γιατί άργησα μερικά χρόνια να προσπαθήσω να ξεκλειδώσω το MIO MOOVE S 505 μου.Σήμερα που πήγα να εφαρμόσω τα όσα διάβασα εδώ, και προσπαθώντας να κατεβάσω τα όσα όσα υποδεικνύετε ανωτέρω διαπίστωσα ότι δεν υφίστανται πλέον τα πιο πάνω LINK ας πρόσεχα. χαχαχαχαχαχα. καλό βράδυ σε όλους.
gia_nnis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εχω το s505 spirit απο το 2009 αλλα η χρηση του ειναι ελαχιστη για τα χρονια του... Τον τελευταιο καιρο εχει ενα θεμα.. δεν μπορω να κανω ζουμ με αποτελεσμα να εξαναγκαζομαι να κανω reset για να φτιαξει αλλα και παλι πολυ συντομα θα το ξανακανει.. Τι μπορω να κανω???
laragarciadani Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και από μένα,εχω και εγώ θέμα με τους χάρτες.. Τους εσβησα κατά λαθος μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω από την αρχή ;
laragarciadani Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Κατάφερα και το ξεκλειδωσα!!!!Αλλά δεν έχω χάρτες μεσα... Αν είναι εύκολο κάποιος με ένα pm να μου πει τι να κάνω για να βρω και να βάλω χάρτες...ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!
nikS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Κατάφερα και το ξεκλειδωσα!!!!Αλλά δεν έχω χάρτες μεσα... Αν είναι εύκολο κάποιος με ένα pm να μου πει τι να κάνω για να βρω και να βάλω χάρτες...ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Άμα βρεις καινούργιους χάρτες, πες μου κι εμένα. Μ' ενδιαφέρει
steliosvolos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια!! Εχω ενα turbo-x i40 με ελληνικους χαρτες με ginius driver deluxe edition σε καρτα μνημης.μπορω με καποιο τροπο να βαλω οποιο προγραμμα θελω και να περασω και ευρωπαικους;;sorry αν ειμαι offtopic!!!
fladramon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αν έχει κάποιος ελληνικούς χάρτες για mio Moov M400 ας στείλει πμ Ξέρω είναι παλιό το χει ένας φίλος μου και με ρώτησε αν μπορώ να κάνω κάτι πριν το πετάξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα