Karatekeiro Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 παιδια γεια σας μετα απο καιρο... εχω επανελθει στο θεμα gps..και προσπαθω εδω και κατι μερες να το κανω να παρει αλλους χαρτες τυπου igo8 teleatlas destinator κτλ. (εχω το Mio s305 το οποιο τρεχει χαρτες spirit απο οτι εχω καταλαβει με διαβασμα ) το χω ξεκλειδωσει με την μεθοδο που περιγραφει το πρωτο ποστ πανευκολα...εχω μεσα και μια sd storage 2 γιγα. αλλα ακομα και με το visual gps που δοκιμασα τα εκανα σκ... τωρα εχω αφαιρεσει το visual και το χω απλα ξεκλειδωτο με την εδω μεθοδο οπως ειπα... μπορει καποιος ρε παιδες με pm να μου στειλει καποια ισχυοντα λινκς για igo κτλ. που να μπορει να τρεξει στην συσκευη μου;; οσο και να ψαχνω δεν βρισκω με τιποτα... και αν δεν βαριεστε οι γνωριζοντες και καμμια οδηγιουλα εγκαταστασης;;;ε;;;φανταστικοι gpsαδες μου;;; εχω απελπιστει γιατι εχει παραπαλιωσει ο μαμα χαρτης...πηγαινα Καλαματα το καλοκαιρι και στον καινουργιο Εθνικο μου λεγε ασταματητα "στριψτε οπου μπορειτε" εδειχνε πως ειμαι στο...πουθενα και δωστου ανασχεδιασμος διαδρομης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 ποστ 247 destinator χαρτης latest edition....pm βαλε αυτα και βλεπουμε....καλαματα θα σε παει αψογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcloneclone Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 κανα λινκ για καινουριο destinator και καινουριους χαρτες εχουμε για την συσκευη μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannism13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 καλημέρα και καλή χρονια , εχω και γω ξεκλειδωσει το mio moov 560 με τον συγκεκριμένο τροπο , καποια βοήθεια παρακαλώ με χάρτες? ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Πες μας ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να δούμε για χάρτες μετά Να ζητήσω και εγώ αν έχει κάποιος το off αρχείο να μου το στήλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
finikis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω αν με την μέθοδο που περιγράφεται στο 1ο ποστ μπορεί να ξεκλειδωθούν και τα MIO MOOV σειρά Μ, που δεν έχουν SD κάρτα αλλά μόνο εσωτερική μνήμη - συγκεκριμένα έχω το MIO MOOV M616 LM. Ξέρει κανείς; //finikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry26 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καλησπερα....να επαναφερουμε το θεμα?εχω εna mio moov s505....εκανα unlock αλλα απο κει και περα?πως θ περασω μεσα navigon H igo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
didicola Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 και ένας γρήγορος τρόπος (δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί ήδη. Μεγάλο το thread και λίγος ο χρόνος) : ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ BACKUP ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ Program Files\MioMap (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ) Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ BACKUP ΝΟΜΙΖΕΤΕ. 1) επιλέγουμε το πρόγραμα που θέλουμε (εγώ έβαλα το igo primo. Ο παρακάτω οδηγός αφορά αυτό το πρόγραμμα) 2) σύνδεση του mio με τον Η/Υ ( με το usb μονο, οχι με τη μαμακία miomore desktop ή αλλο sync) 3) αντιγράφουμε τα αρχεία του igo στο program files της συσκευής όπως είναι. πχ Program Files\Primo 4) πάμε στο φάκελο της συσκευής μας Program Files\MioMap folder, και ανοίγουμε το AppStartupSec.ini με το notepad (σημειωματάριο) 5) εντοπίζουμε τη γραμμή: RelativePath και αλλάζουμε το TRUE σε FALSE (σημ. αν εχετε χρησιμοποιήσει ήδη κάποιο unlock η γραμμή θα είναι ήδη FALSE πιθανον) 6) εντοπίζουμε τη γραμμή ProcessFile=\Program Files\MioMap\MioMap.exe και το MioMap.exe το αλλάζουμε σε primo.exe. Αποθήκευση και κλείσιμο. 7) επανεκίνηση της συσκευής και καλή πλοήγηση. (δούλεψε 100% σε mio moov 330) Για να επαναφέρουμε τη συσκευή στο αρχικό σημείο κάνουμε όλα τα παραπάνω ανάποδα (αυτό δεν το χω δοκιμάσει. Βασικά χέ$^!κα, το primo είναι αρκετά καλό ως τώρα) παιδια σωστε με εκανα μεγαλη "λακαμια" και εσβησα τον φακελο μιομαπ μηπως μπορει καποιος που να εχει κρατησει backup τον φακελο αυτον να τον κανει ενα ζιπακι και να μου το στηλει? θα του ειμαι υποχρεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ολα τα mio τα ξεκλειδωνει και τα Μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunday223 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που συμβαλουν στην επιμορφωση ημων των ανεπιδεκτων μαθησεως προσφατα επεσε στα χερια μου ενα mio n179 ενος φιλου που μου ζητησε να του περασω το IGO8 (που εχω περασμενο στο δικο μου κινεζακι , μιας και ξετρελαθηκε μολις το ειδε) το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι το "μηχανακι" του , μου δειχνει το εξης προσπαθησα να κανω unlock αλλα στην ενδειξη lock μου δειχνει ερωτηματικα και δεν μου δινει επιλογη install desktop ειναι πολυ πιθανο να εχει περασει και απο αλλα χερια αλλα δεν γνωριζω τι εχουν πειραξει ,ουτε εχω προτυπα αρχεια καμμια ιδεα κανεις ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Το θέμα δείχνει νεκρό μιας και κανείς δεν απαντά πια. Έχω ρωτήσει κι εγώ που έχω ένα navman πώς μπορώ να περάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα ποιο ενημερωμένο από άποψη χαρτών (αφού δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση) και κυρίως πού θα το βρω. Αλλά δεν έχω καμμία απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunday223 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ισως γιατι εχουν ξεπεραστει οι συσκευες GPS λογω των ANDROID συσκευων και των προγραμματων που κυκλοφορουν , αλλα ειπα να ρωτησω μηπωςυπαρχει κανεις που να παρακολουθει και να ξερει !!!!!! δεν μπορεις να ξεκλειδωσεις το NAVMAN ? δοκιμασες με τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Το ξεκλείδωσα ρε παιδιά, οκ. Έχω τα windows ce και το smartST (το ίδιο πρόγραμμα) Από εκει και μετά υπάρχουν οι εξής επιλογές (απ' όσο ξέρω): α) πληρώνω και βάζω καινούργιους χάρτες :-D β) βρίσκω από κάπου τους καινούργιους χάρτες και τους εγκαθιστώ (από πού τους βρίσκω και πώς τους εγκαθιστώ δεν ξέρω) γ) βάζω άλλο πρόγραμμα το οποίο έχει πιο ενημερωμένους χάρτες (από πού το βρίσκω και πώς το εγκαθιστώ???) Αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω αν με την μέθοδο που περιγράφεται στο 1ο ποστ μπορεί να ξεκλειδωθούν και τα MIO MOOV σειρά Μ, που δεν έχουν SD κάρτα αλλά μόνο εσωτερική μνήμη - συγκεκριμένα έχω το MIO MOOV M616 LM. Ξέρει κανείς; //finikis ναι ολα τα ξεκλειδωνει Το ξεκλείδωσα ρε παιδιά, οκ. Έχω τα windows ce και το smartST (το ίδιο πρόγραμμα) Από εκει και μετά υπάρχουν οι εξής επιλογές (απ' όσο ξέρω): α) πληρώνω και βάζω καινούργιους χάρτες :-D β) βρίσκω από κάπου τους καινούργιους χάρτες και τους εγκαθιστώ (από πού τους βρίσκω και πώς τους εγκαθιστώ δεν ξέρω) γ) βάζω άλλο πρόγραμμα το οποίο έχει πιο ενημερωμένους χάρτες (από πού το βρίσκω και πώς το εγκαθιστώ???) Αυτά! πο9στ 362 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω αν με την μέθοδο που περιγράφεται στο 1ο ποστ μπορεί να ξεκλειδωθούν και τα MIO MOOV σειρά Μ, που δεν έχουν SD κάρτα αλλά μόνο εσωτερική μνήμη - συγκεκριμένα έχω το MIO MOOV M616 LM. Ξέρει κανείς; //finikis ναι ολα τα ξεκλειδωνει Το ξεκλείδωσα ρε παιδιά, οκ. Έχω τα windows ce και το smartST (το ίδιο πρόγραμμα) Από εκει και μετά υπάρχουν οι εξής επιλογές (απ' όσο ξέρω): α) πληρώνω και βάζω καινούργιους χάρτες :-D β) βρίσκω από κάπου τους καινούργιους χάρτες και τους εγκαθιστώ (από πού τους βρίσκω και πώς τους εγκαθιστώ δεν ξέρω) γ) βάζω άλλο πρόγραμμα το οποίο έχει πιο ενημερωμένους χάρτες (από πού το βρίσκω και πώς το εγκαθιστώ???) Αυτά! πο9στ 362 Στο post 362 λέει ποστ 247 destinator χαρτης latest edition....pm Στο post 247 έχει ένα rapidshare link που δεν παίζει. Έχει νόημα να σου στείλω pm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα