tank30 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 To ιδιο και εδώ παιδιά. Εχω το s505. μπορει να μου στειλει καποιος ζωντανο λινκ για Destinator 9 me χάρτες Ευρωπης/Ελλαδας/Κύπρου; Υπάρχει και άλλο προγραμμα που να έχει χάρτες ελλάδας/κύπρου; Ευχαριστώ! SOS SOS SOS SOS Γεια σας, είμαι καινούργιος εδώ στο forum. Έχω το mio s505. ένας φίλος μου το είχε κάνει unlock και περάσαμε το Destinator 9. θα ήθελα να βάλω το navigon επειδή με βολεύει πιο πολλή. Διάβασα αρκετά άρθρα εδω αλά επειδή δεν έχω κσανά κάνει κάτι τέτοιο χιάζομαι την βοήθεια σας !!! Που μπορώ να βρω το πρόγραμμα και τους πρόσφατους χάρτες και πως πρέπει να το εγκαταστήσω??? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billgem Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ για τις οδηγίες περί ξεκλειδώματος, έχω το MIO Moov S305 και πέτυχε το ξεκλείδωμα. Τώρα να δούμε πως εγκαθιστούμε εφαρμογές, δύσκολο το κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyneck Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Καλημέρα παίδες! Ξεκλείδωμα έχουμε! Προγράμματα και χάρτες έχουμε;; pm me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyneck Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλημέρα παίδες! Ξεκλείδωμα έχουμε! Προγράμματα και χάρτες έχουμε;; pm me... Τίποτα..;; Κανείς;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Τίποτα..;; Κανείς;;; για αρχη ποστ 247 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyneck Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 για αρχη ποστ 247 Κατέβασα κάποια, αυτή τη στιγμή ψάχνω για Garmin και Tom-tom! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maro1d Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Έχω και εγώ το MioMov 200, εδώ και χρόνια, εξ αρχής ωστόσο οι χάρτες του για Ελλάδα ήταν τρισάθλιοι. Πρόσφατα ασχολήθηκα, μέσω του φόρουμ το ξεκλείδωσα πολύ εύκολα, ωστόσο τώρα δυσκολεύομαι να βρω νέο υλικό να του φορτώσω. Οτιδήποτε συμβατό και με αξιοπρεπείς χάρτες για Ελλάδα μου κάνει, καμία πρόταση; psyneck, έκανες δουλειά με κάποια από αυτά που δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darredevvil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 ωραίος οδηγός!!και πολύ χρήσιμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Έχω και εγώ το MioMov 200, εδώ και χρόνια, εξ αρχής ωστόσο οι χάρτες του για Ελλάδα ήταν τρισάθλιοι. Πρόσφατα ασχολήθηκα, μέσω του φόρουμ το ξεκλείδωσα πολύ εύκολα, ωστόσο τώρα δυσκολεύομαι να βρω νέο υλικό να του φορτώσω. Οτιδήποτε συμβατό και με αξιοπρεπείς χάρτες για Ελλάδα μου κάνει, καμία πρόταση; psyneck, έκανες δουλειά με κάποια από αυτά που δοκίμασες; ποστ 247...destinator για αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosxxxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 και ένας γρήγορος τρόπος (δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί ήδη. Μεγάλο το thread και λίγος ο χρόνος) : ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ BACKUP ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ Program Files\MioMap (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ) Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ BACKUP ΝΟΜΙΖΕΤΕ. 1) επιλέγουμε το πρόγραμα που θέλουμε (εγώ έβαλα το igo primo. Ο παρακάτω οδηγός αφορά αυτό το πρόγραμμα) 2) σύνδεση του mio με τον Η/Υ ( με το usb μονο, οχι με τη μαμακία miomore desktop ή αλλο sync) 3) αντιγράφουμε τα αρχεία του igo στο program files της συσκευής όπως είναι. πχ Program Files\Primo 4) πάμε στο φάκελο της συσκευής μας Program Files\MioMap folder, και ανοίγουμε το AppStartupSec.ini με το notepad (σημειωματάριο) 5) εντοπίζουμε τη γραμμή: RelativePath και αλλάζουμε το TRUE σε FALSE (σημ. αν εχετε χρησιμοποιήσει ήδη κάποιο unlock η γραμμή θα είναι ήδη FALSE πιθανον) 6) εντοπίζουμε τη γραμμή ProcessFile=\Program Files\MioMap\MioMap.exe και το MioMap.exe το αλλάζουμε σε primo.exe. Αποθήκευση και κλείσιμο. 7) επανεκίνηση της συσκευής και καλή πλοήγηση. (δούλεψε 100% σε mio moov 330) Για να επαναφέρουμε τη συσκευή στο αρχικό σημείο κάνουμε όλα τα παραπάνω ανάποδα (αυτό δεν το χω δοκιμάσει. Βασικά χέ$^!κα, το primo είναι αρκετά καλό ως τώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilosgr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια, σημερα μ' εφαιρε ενας θειος μου το Navman F400. Aυτο που θελω ειναι απλα να βαλω χαρτες καινουριους. Μπορειτε να μου πειτε που θα τους βρω και πως θα τους βαλω; Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2012 από nilosgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagoss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 γεια σας παιδες μηπως εχει κανεις το igo8 για pda?πμ παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 τι pda εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagoss Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 τι pda εχεις? mio p560 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 βοηθεια ρε παιδια δν βγαζω ακρη . δεν δουλευοθν πλεον και τα link . εχω το moov500 και θελω να το βαλω τους χαρτες απο το destinator( εχει ενα destinator gps ενας φιλος και του βρισκει τα παντα ) . το δικο μου ουτε τις καμερες ουτε τπτ .. τι να κανω ? εστω να μου χτυπαει για τις καμερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα