guybrush07 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας παίδες, υπάρχει δυνατότητα να πάρω ένα Mio moov 500 π μου το δίνει ένας φίλος σε πολύ καλή τιμή και ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά αυτή τη συσκευή! Αν θα μπορεί να τρέξει σωστά τα καινούρια προγράμματα gps,αν έχει καλή απόκριση η οθόνη του κλπ γενικά οι ερωτήσεις που θέλω να κάνω είναι οσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής...είναι πολύ ανώτερα τα καινούρια gps απο το συγκεκριμένο? Tα φώτα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε τα GPS δεν είναι λάπτοπ για να θες αναβάθμιση συνεχώς. Είναι πολύ καλή συσκευή αυτή, πάρτην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guybrush07 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Θα μπορέσω να περάσω πανω το GiniusDriver στο mio moov 500? Η εναλλακτική είναι να παραγγείλω από ebay κάτι τέτοιο Built-in 4GB 5" Compact GPS MP3+Photo+Video Player λίγο καλύτερα απο κάτι Turbo X που δίνουν στο Πλαίσιο Μιο ή το κινέζικο? 30-40 ευρώ το Μιο και 45 έχει το κινέζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karatekeiro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 FF ή Avatar... Καταρχην συγχαρητηρια για την υπομονη σας και το κουραγιο σας που καθεστε και προσφερετε αυτες τις υπερπολυτιμες βοηθειες σε τυπους σαν κι εμενα... (δλδ. παντελως ασχετος!! ) διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες αυτου του κατατοπειστικοτατου τοπικ...αλλα επειδη οπως προειπα ημουν και παραμενω ασχετος...θα ηθελα να ζητησω ταπεινα καποιες πιο απλοϊκα ειπωμενες συμβουλες...αν δεν σας κανει κοπο κι αν δεν γινομαι σπαστικος... απαντησετε δεν απαντησετε ξαναλεω συγχαρητηρια για την βοηθεια που προσφερετε σε ολους. ειμαι κατοχος εδω και χρονια ενος mio moov s305 εκανα αυτα που λεει ο FF στο πρωτο ποστ και καταφερα πολυ ευκολα να το ξεκλειδωσω και να δω το σχετικο μενου.. media player και φωτογραφιες κτλ δεν με ενδιαφερουν καθολου. απο κει και περα το προβλημα μου ειναι πως περναω μεσα το igo το οποιο το χω κατεβασει απο torrent αλλα δεν μπορω να το περασω μεσα, παω και το ριχνω στη εξτρα καρτα μνημης που εχω βαλει επανω (2gb) αλλα δεν κανει το install..δυστηχως.. επισης ενα αλλο προβλημα που εχω ειναι μεσα στο μενου οταν ανοιγω παραθυρο (ρυθμισεις κτλ.) μου το βγαζει μεγαλο και εξεχει καπως της οθονης με αποτελεσμα να το τραβαω προς τα αριστερα για να δω ολα τα περιεχομενα... κατι με την αναλυση φανταζομαι....απο που αλλαζει αυτο; αμα καταφερω να βαλω τελικα igo η εγκατασταση που προτεινεται (pdf κτλ.) γινεται σε περιβαλλον Pc και μετα επικολληση στο gps ή κατευθειαν μεσα στο περιβαλλον του gps; στο βιντεακι βλεπω οτι ο τυπος κινειται μεσα στο Gps με ποντικι και πληκτρολογιο... πως στο καλο το κανει αυτο; ξερω ειμαι κουλαδι... αλλα μπηκα καπως αργα στην τεχνολογια... και παλι ευχαριστω για πιθανες απαντησεις... αν βρειτε χρονο και εχετε ορεξη να ασχολειθειτε με αυτα που σας ρωτω στειλτε μου σας παρακαλω με pm και κανα ξεστραβωτηριο Link με το igo...(απο που το κατεβαζω πως εγκαθιστω κτλ.) :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 πηγαινε και βρες στα περιεχομενα του προγραμματος το αρχειο sys.txt βγαλτο στην επιφανεια εργασιας, ανοιξετο και αν εχει 480χ272 κανε τις αντιστοιχες τιμες 320χ240 σωστο και ξανα στη θεση το αρχειο. εχω να σου δωσω οτι θες αλλα αλλαζω απο rapid σε file serve...λιγη υπομονη αν δεν κρατιεσαι μπες www.ipmart-forum.com και ψωνισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karatekeiro Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 θα περιμενω...υπερευχαριστω φιλαρακι εισαι top. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LAKISDJ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ευχαριστώ....... πολύ καλό..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MESILIKAS Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ουπς τώρα σας ανακάλυψα καλος σας βρήκα και έψαχνα αρκετό καιρό... εχω ξεκλειδώσει το mio moov 330 και του εχω στην καρτουλα του και Destinator 9 ομως δεν μπορω να πω οτι τρελενομαι κιολας εχει τα θεματακια του ειδικά με το σήμα και ψάχνομε να βάλω και το Igo8 θα ηθελα κάποιο λινκ να το κατεβάσω βρε παιδιά... edit: Το βρηκα μολις το πέρασα και πάει μια χαρα Ευχαριστω Επεξ/σία 5 Απριλίου 2012 από MESILIKAS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaniki Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ποιός είναι ο πιο πρόσφατος χάρτης για Ελλάδα αυτή τη στιγμή? Έψαξα λίγο στα γνωστά τορεντάδικα και δε βρήκα κάτι.. Επίσης ποιό πρόγραμμα πλοήγησης προτείνετε εσείς για το mio moov s305 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ποιός είναι ο πιο πρόσφατος χάρτης για Ελλάδα αυτή τη στιγμή? Έψαξα λίγο στα γνωστά τορεντάδικα και δε βρήκα κάτι.. Επίσης ποιό πρόγραμμα πλοήγησης προτείνετε εσείς για το mio moov s305 ? χαρτης προσφατος για ποιο προγραμμα? το μηχανακι σου τα τρεχει ολα...εμενα μαρεσει το destinator και το προγραμμα του navigon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaniki Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 χαρτης προσφατος για ποιο προγραμμα? το μηχανακι σου τα τρεχει ολα...εμενα μαρεσει το destinator και το προγραμμα του navigon Θέλω να βάλω το navigon αλλά δεν το βρίσκω πουθενά! Μπορείς να με καθοδηγήσεις να το κατεβάσω απο κάπου? Μέχρι στιγμής έχω περάσει το igo και το destinaton 6...με το igo είμαι ευχαριστημένος αλλά οι χάρτες παρόλο που είναι παλιοί γενικά είναι καλούτσικοι! Θέλω να βάλω το navigon με όσο γίνεται πιο πρόσφατους χάρτες..αν μπορείς βοήθησε με! Ευχαριστώ πολύ και να ξέρεις οτι το θρεντ αυτό είναι ζωντανό χάρη σε εσένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni1111 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Γεια σας, είμαι καινούργιος εδώ στο forum. Έχω το mio s505. ένας φίλος μου το είχε κάνει unlock και περάσαμε το Destinator 9. θα ήθελα να βάλω το navigon επειδή με βολεύει πιο πολλή. Διάβασα αρκετά άρθρα εδω αλά επειδή δεν έχω κσανά κάνει κάτι τέτοιο χιάζομαι την βοήθεια σας !!! Που μπορώ να βρω το πρόγραμμα και τους πρόσφατους χάρτες και πως πρέπει να το εγκαταστήσω??? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 καλησπέρα...ξεκλείδωσα το mio moov s505 και έβαλα το ndrive, dontpanik σε πλοηγούς, το media player και τελικά κατάφερα να βάλω και το off κουμπάκι. Απ ότι κατάλαβα το off κουμπάκι το χρησιμοποιείς για να κλείσει το gps. H ερώτηση μου είναι η εξής: όταν μπαίνω απ' την συντόμευση στην μαμά πλοηγό mio μετά τι μπορώ να κάνω για να ξαναγυρίσω στην οθόνη των windows ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά να κάνω reset? Και αν δεν βρω άκρη...το να κάνω συνέχεια reset θα δημιουργήσει πρόβλημα; Κατ' άλλα όλα οκ. Οπότε θα μου ήταν πολύ χρήσιμη η βοήθεια κάποιου για να δω πως μπορεί να λυθεί το θέμα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
montejes Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Παιδια καλημερα! Μπορει καποιος να μου στειλει ενα Link με PM για το Destinator η το IGo? ξεκλειδωσα το Mio moov s505 με την μεθοδο του Ffighter.... Ευχαριστω Πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni1111 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 SOS SOS SOS SOS Γεια σας, είμαι καινούργιος εδώ στο forum. Έχω το mio s505. ένας φίλος μου το είχε κάνει unlock και περάσαμε το Destinator 9. θα ήθελα να βάλω το navigon επειδή με βολεύει πιο πολλή. Διάβασα αρκετά άρθρα εδω αλά επειδή δεν έχω κσανά κάνει κάτι τέτοιο χιάζομαι την βοήθεια σας !!! Που μπορώ να βρω το πρόγραμμα και τους πρόσφατους χάρτες και πως πρέπει να το εγκαταστήσω??? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα