Avatar_GR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Και μια ερώτηση ακόμη: Το igo primo με το iGo8 τι διαφορές έχουν; Ποιό προτείνετε...; Και μια ερώτηση ακόμη: Στα αρχεία χαρτών βλέπω για μια χώρα π.χ greece......... fda και από κάτω greece.......fbl. Ποιά η διαφορά ;Πρέπει να συνυπάρχουν και τα δυό αρχέια; Το igo primo 1.2 είναι πιο καινούρια έκδοση. Το FDA=Driver's alert, το FBL είναι ο χάρτης σου. Εννοείτε τα κρατάς και τα δύο, αλλά και μόνο με τον χάρτη μέσα δουλεύει το gps αλλά χωρίς driver alerts. Υπάρχουν και άλλα εξτρά που μπαίνουν στο igo,hnr,buildings,dem pois κτλ κτλ... Αν θες τα βασικά μόνο θες έναν χάρτη έναν Basemap χάρτη και ένα dem(όχι αναγκαίο αλλά καλό να έχεις σου δείχνει την γη όπως είναι,βουνα-θαλασσες κτλ). Τώρα ότι άλλο εξτρά έχεις καλό είναι.... Δες παρακάτω και θα καταλάβεις... StorageCard\igo8\content\building\ Your 3D building files go in this folder files ending in .3dc (3D building) and .3dl (3d Landmark) StorageCard\igo8\content\dem\ Your terrain files go in here (.dem) StorageCard\igo8\content\lang\ Language files go in here, these are for the text in the menus, not the voices. All files end in .zip and usually begin with Lang_filename. StorageCard\igo8\content\map\ Your map files go in here, files have the .fbl extension, make sure you have iGo 2008 files not miomap 3.3 which have the poi's integrated in the files and won't work. StorageCard\igo8\content\phoneme\ Phoneme files go here, they are used by TTS to improve pronunciation, files end in a .ph extension. StorageCard\igo8\content\poi\ POI files go in here, these are what allow you to find Points of interest, without these you can't look for anything except addresses. Files contain the .poi extension. StorageCard\igo8\content\scheme\ These files are what determine the colors of the roads and terrain in the map. Files are all .zip files. StorageCard\igo8\content\skin Skins to determine the look of the program. All files in this folder are .zip files. StorageCard\igo8\content\speedcam\ Speedcam files go in here. I have one file in here SpeedcamUpdates.spud, others can chime in on what other types of files besides .spud files work. StorageCard\igo8\content\texture\ This folder contains the arrows and stuff that appear on the map, like the moving right arrow for right turns. All files are .tex. StorageCard\igo8\content\userdata Where iGo stores all sorts of user data like saved routes etc. StorageCard\igo8\content\voice\ Voice files go in here, both TTS and non-TTS. All files are zips, though TTS requires extra dll's to make it work. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisdog Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Κατατοπιστικότατος..! Βασικά από κάτι χάρτες που κατέβασα μου λοίπουν τα .dem.Θα μου άρεσε να τα έχω,πιστεύω για κάθε χώρα θα είναι ξεχωριστά δηλ του στυλ greece nav 2010....dem.Αν μπορούσα να έχω κάποιο λινκ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Όχι τα DEM χωρίζονται σε ηπείρους και εννοείτε δεν παίζει ρόλο πόσο παλιό είναι μιάς και η γη δεν έχει αλλάξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το καλύτερο dem για την Ευρώπη είναι αυτό της NASA. Θα σου στείλω Link Μόλις πάω σπίτι είμαι στη δουλειά τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisdog Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ε...με τις κλιματικές αλλαγές μην είσαι και τόσο σίγουρος! ΟΚ ,ψάχνοντας βρήκα και αρχεία .dem, και παίζουν μια χαρά Ευχαριστώ το φίλο AVATAR_GR για τις συμβουλές του(αλλά αν βρεις και αυτούς της NASA ,στείλ'τους!) Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2011 από lakisdog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ρεσπεψτ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ok κομπλε το εσπασα χαρτες δεν μπορω να βρω ομως.... ευχαριστω ok κομπλε το εσπασα χαρτες δεν μπορω να βρω ομως.... ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 δεν εχω διαβασει ολο το τοπικ αλλα ειδα οτι στο αρχικο ποστ αναφεροταν μονο το πως να αποκτισεις προσβαση στα windows+ κατι εφαρμογες.. υπαρχει ενα μαματο προγραμμα που λεγετε miopocket http://netfresco.com/MioPocket/default.aspx αυτο μπενει αφοτου εχετε την προσβαση στα windows του gps , εχει και οδιγες για πολλα gps.. το εχω κανει σε ενα παλιο gps oνοματι clarion map 770 με 64mb ram και 400mhz επεξεργαστη και τρεχει τελεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 το miopocket εινναι ενα βαρυ δυσχρηστο προγραμμα ξεκλειδωματος το οποιο χρησιμοποιω μονο σε ορισμενες συσκευες που δεν μπορω κατι αλλο πχ mio c320. η καλυτερη λυση για τη σειρα moov ειναι αυτη που δινω στο παρων thread.αν καποιος θελει πιο φουτουριστικα πραγματα και τη πλατφορμα garmin παμε στο visual gps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosneromiloi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μια ερώτηση που να φανεί αστεία. Μετά από μελέτη για το ξεκλείδωμα είδα πως με το Mio unlock ξεκλειδώνεται πιο εύκολα σε σχέση με visual γπσ. Πάνω σε αυτό ποια είναι η γνώμη σας. Η ερώτηση μου: το back up να το κάνω με αντιγραφή - επικόλληση όλων των αρχείων που έχει το 505 ή μέσα από το mio ore desktop και την επιλογή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μια ερώτηση που να φανεί αστεία. Μετά από μελέτη για το ξεκλείδωμα είδα πως με το Mio unlock ξεκλειδώνεται πιο εύκολα σε σχέση με visual γπσ. Πάνω σε αυτό ποια είναι η γνώμη σας. Η ερώτηση μου: το back up να το κάνω με αντιγραφή - επικόλληση όλων των αρχείων που έχει το 505 ή μέσα από το mio ore desktop και την επιλογή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας; και με τις δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiger287 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 FFighter καλησπερα μου δωσανε ενα mio moov s505 kαι εχουν λιξει οι χαρτες. τι μου προτινεις?? σου εχω στειλει μαιl oti μου προτινεις στιλτο μ κιολας σε υπερευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 FFighter καλησπερα μου δωσανε ενα mio moov s505 kαι εχουν λιξει οι χαρτες. τι μου προτινεις?? σου εχω στειλει μαιl oti μου προτινεις στιλτο μ κιολας σε υπερευχαριστω Βάζεισ Igo πάνω με χάρτες για όλη την Ευρώπη και είσαι άρχοντας. Οι χάρτες που έχει από την μάνα του δεν αναβαθμίζονται (εκτός αν πληρώσεις 50 ευρώ τον χάρτη). Οπότε όπως σου έιπα βάζεις IGΟ μαζί με το mio moov. Εγώ έχω ακριβώς το ίδιο μηχάνημα και έχω πάνω IGO + Destinator + Mio moov(Το οποίο δεν χρησιμοποιώ ποτέ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kris_athws Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα, ενα f45 navmam επεσε στα χερια μου με σκοπο να το αναβαθμισω,μπηκα στο site και ειδα την διαδικασια για να αναβαθμιστει οποτε αποφασισα να ασχοληθω κ γω,διαβασα την διαδικασια αυτη.. 1. ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ http://navmanunlocke...Moov_Unlock.zip 2.ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ BACKUP ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. 3.ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. 4.ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟ SETUP ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ 1 ΚΑΙ ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ''Unlock Desktop'' 5.ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΟ MIOMOOV ΚΑΝΟΝΤΑΣ ''ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ''(SOS!!!!!!!!!!!) 6.HARD RESET ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.... και για το πρωτοτυπο... http://navmanunlocke...aces.com/Unlock την συνεχεια θα ηθελα κανω κατι install, πρεπεινα βρω αλλο λογισμικο κ να το βαλω καπου, γινετε update?? αν καποιος το εχει κανει κ λειτουργει ας δωσει μια γνωμη,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! (Α ΡΕ ΘΕΙΟ ΠΑΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣ Κ GPS,KANONIKA 50 EYRO ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 την συνεχεια θα ηθελα κανω κατι install, πρεπεινα βρω αλλο λογισμικο κ να το βαλω καπου, γινετε update?? Αν βάλεις IGO η Destinator δεν χρειάζεσαι εγκατάσταση τίποτα, απλά τα αντιγράφεις στην κάρτα μνήμης σου μαζί με τους χάρτες τους και στην συνέχεια βγάζεις μια συντόμευση ώστε όταν ανοίγεις το GPS να σου βγάζει τις συντομεύσεις και να διαλέγεις σε ποιό πρόγραμμα θα μπείς IGO η MIO π.χ Την συντόμευση για να την κάνεις φτιάχνεις ένα αρχείο IGO.lnk (Το φτιάχνεις με το σημειωματάριο των windows και αλλάζεις το txt σε IGO.lnk.) Στην συντόμευση μέσα γράφεις π.χ 46#"\My Flash Disk\Navman\Lightning\NavcarCE.exe" όπου το νούμερο στην αρχή είναι ο αριθμός των χαρακτήρων που έγραψές και μετά το "\ είναι το path του αρχείου σου... Μετά βάζεις αυτό το shortcut στον φάκελο Unlock του GPS στο DESKTOP και είσαι OK. Για πληροφορίες για το shortcut δες εδώ: http://navmanunlocked.wikispaces.com/Shortcuts Δες και αυτό το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=kU_-9Ky78cA&feature=player_embedded#! P.S: Για να κάνεις Update το IGO απλά κατεβάζεις καινούριους χάρτες και αντικαθιστάς του παλιούς και αν βγεί καινούρια έκδοση IGO και θες να την περάσεις διαγράφεις την παλιά και βάζεις αυτήν από πάνω. Πολύ απλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiger287 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Avatar_GR εσυ μπορεις να μ στιλεις αυτα ποθ λεσ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Avatar_GR εσυ μπορεις να μ στιλεις αυτα ποθ λεσ???? Ναι,όταν βρώ χρόνο όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα