Προς το περιεχόμενο

Ξεκλείδωμα Mio Moov/Navman

FFighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλε ffighter μου εδωσαν το mio moov m400 και θελω να το ξεκλειδωσω οπως λες και επειδη πρωτη φορα ασχολουμα με το αθλημα θελω να σε ρωτησω κανα 2 πραγματακια

Ειναι ασφαλης διαδικασια και εαν θελω πως μπορω να γυρισω στις παλιες ρυθμισεις, και ακομα μηπως ξερεις ποιος χαρτης ειναι πιο ενημερωμενος αυτη την στιγμη για ελλαδα και ευρωπη και που μπορω να τους βρω για να τους κατεβασω και να τρεχουν στο 400 ρακι μου

Σ'ευχαριστω

η μεθοδος εχει ξεκλειδωσει χιλιαδες μηχανηματα στο κοσμο, πριν εμφανιστει το visual gps του τσεχου.

κανεις βεβαια δε σου εγγυαται τιποτα μεσα απο ενα φορουμ.

η επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις γινεται με τη διαγραφη του φακελου unlock που δημιουργειται μεσα στο φακελο program files.

ean to ξεκλειδωσεις μπορεις να βαλεις το destinator7, κυτα ποστ νουμερο 247.

μετα θα βαλεις το primo, θα ψαξω να δω αν τοχω ανεβασει σε rapid.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κατεβασα και εκανα εγκατασταση το προγραμμα για το ξεκλειδωμα , ομως δεν ξερω εαν εχει γινει σωστα, γιατι στην αρχη μετα το setup εγραφε install desctop που οταν το πατησα εγραψε στο τελος locked No.

Τωρα τι κανω; , κατεβασα και το destinator που μου ειπες αλλα που θα το εγκαταστησω στην συσκευη. Πρεπει να βαλω και τα αλλα προγραμματα που λες στην αρχη μηπως;

Aυτο με τα σορτκατ δεν το καταφερα οπως το ελεγες δεν το εχω ξανακανει , αλλα ειδα το βιντεακι και εφτιαξα σορτκατ μεσα απο το mio και το προγραμμα δουλευει αλλα οταν ανοιγει μου λεει οτι δεν εχει χαρτες( destinator 7 που κατεβασα απο το link που εδωσες. Πρεπει να βρω και τους χαρτες απο αλλου . Εχεις κανενα αλλο link που μπορω να βρω και αλλα προγραμματα για το mio;

Ευχαριστω

η συντομευση θελει πολυ ακριβη αποτυπωση της διαδρομης :-D εχω βρισει παλιοτερα :-D γιατι δε το πετυχαινα..

χαρτες δεν εχω βαλει μεσα ,θα στον δωσω με μυνημα

χυμα θα βαλεις το προγραμα στη flash memory.

παιξε με το destinator και αργοτερα βαζεις και το πριμο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ξερει κανεις που θα βρω το πρόγραμμα της NAVIGON και χαρτες για το mio m400

δε θυμαμαι αλλα νομιζω οτι εχει προβλημα με την ελληνικη γραμματοσειρα.

Παιδες, ψηνομαι κι εγω να παρω GPS, αφενος επειδη μενω Αθηνα και αφετερου επειδη εβγαλα επαγγελματικο διπλωμα για ταξι στην επαρχια.

Το Mio Moov είναι καλο; Απ' οτι εχω καταλαβει, ειναι vfm.. Εμενα μ'ενδιαφερει να ειναι γρηγορο, ακριβες, ευχρηστο και να μπορω να το ξεκλειδωνω.

Γειά σε όλα τα μέλη του forum! Είμαι καινούριο μέλος και ο λόγος της εγγραφής είναι η αγορά μιας συσκευής gps NAVMAN F 400.Διαβάζοντας από την αρχή το θέμα καταλαβαίνω ότι μπορώ να ξεκλειδώσω και το navman.Θα το επιχειρήσω αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε και πρόγραμμα και χάρτες και πως θα τα "αποκτήσω" :-D .

Λοιπόν...να το παλέψω;

Τελικά το επιχείρησα και το ξεκλείδωσα! Ευχαριστω για τις οδηγίες ffighter!!

Θα ΄θελα αν έιναι δυνατό ένα -δύο προγράμματα και αντίστοιχους χάρτες .Να θυμίσω ότι έχω το NAVMAN F400 ,αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο στην επιλογή.

Ευχαριστώ και πάλι

Θα μπείς μέσα από το GPS σου : Start/filemanager και θα βρείς την διαδρομή (φάκελο) που βρίσκεται το λογισμικό σου δηλαδή το Destinator. Θα επιλέξεις το αρχείο .exe και θα το δημιουργήσεις μία συντόμευση η οποία θα βρίσκεται και αυτή πλέον στον ίδιο φάκελο. Μετά αφού συνδέσεις το GPS σου με καλώδιο USB στον Υπολογιστή σου , θα στο ανοίξει σαν εξωτερική μνήμη , θα το πάρεις την συντόμευση απο τον Φάκελο Destinator και θα την βάλεις στην διαδρομή FLASH/PROGRAM FILES/UNLOCK/DESKTOP. Οπου flash είναι η κάρτα που έχεις μέσα στη συσκευή σου ή εσωτερική μνήνη αν δεν έχεις καρτούλα.

βρε παιδια το εικονιδιο λεω (δεν πρεπει να υπαρχει καποιο εικονιδιο για να μπει στην επιφανεια;) το .exe ενταξει το βρηκα και το εκανα επικοληση στο desktop. το εικονιδιο δεν φενεται.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...