gouris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 δε γινεται αυτο που ζητας στο navman γιατι απλα δε χρειαζεται. Εμένα μου χρειάζεται πάντως.. Ok αφου δεν γινετε thanks για την απαντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ενα PM με το destinator παρακαλώ.....Μπορώ να βάλω στο F35 το iGo και το destinator μαζί ή δεν επαρκεί η μνήμη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ενα PM με το destinator παρακαλώ.....Μπορώ να βάλω στο F35 το iGo και το destinator μαζί ή δεν επαρκεί η μνήμη?? ινδιανε κυτα ποστ 247. μπορεις να τα βαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ πολύ, θα κάνω την προσπάθεια εντος των ημερών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foudas77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, μόλις αγόρασα ένα MIO MOOV M300, FFighter δώσε μου τα φώτα σου (κάποιο link με εναλλακτικά προγρ/ματα και χαρ/ες) Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, μόλις αγόρασα ένα MIO MOOV M300, FFighter δώσε μου τα φώτα σου (κάποιο link με εναλλακτικά προγρ/ματα και χαρ/ες) Thanks! kaλοριζικο!! εχεις pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Fighter τίποτα για μας για ξεκλείδωμα του Νavman F35 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ακολούθησε τις οδηγίες του πρώτου post το έκανα πριν δύο μέρες στο δικό μου F35 και όλα είναι οκ.Εβαλα το destinator, αλλά ψάχνω για το iGo για PNA. Μήπως μπορεί να μου το στείλει κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ το ξεκλείδωσα και έφτασα μέχρι το σημείο που εγκατέστησα και τον media player. Χάρτη πως θα περάσω ? Για παράδειγμα ΙGo ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos360 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 γεια σας παιδια θελω να παρω gps αμμεσα ανοιξα και ενα θεματακι αλλα δεν πηρα απαντηση Link κοιταω εδω και μερες αυτο ειναι καλο???εχετε καποιο αλλο να προτεινεται??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εγώ πέρασα IGO Primo , στο content map έβαλα τους ελληνικούς χάρτες , φορτώνει κανονικά το πρόγραμμα , αλλά όταν μπαίνω στο χάρτη αλλά δεν βρίσκει σήμα και μένει σταθερό στην Αθήνα. καμιά ιδέα ? Navman f35 εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εγώ πέρασα IGO Primo , στο content map έβαλα τους ελληνικούς χάρτες , φορτώνει κανονικά το πρόγραμμα , αλλά όταν μπαίνω στο χάρτη αλλά δεν βρίσκει σήμα και μένει σταθερό στην Αθήνα. καμιά ιδέα ? Navman f35 εχω. πιστευω οτι το sys.txt δεν εχει σωστες εντολες. 1. ειναι πιθανον να γραφει 480χ272 αντι του σωστου 320χ240 στην αναλυση. αν θες να το ψαξεις και να βαλεις τις top παραμετρους στο primo, μπες στο www.gpspocketpc.com και κυτα τι δινει ο odytsak εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Είχα ήδη sys.txt για 320χ240 το αντικατέστησα με το default που είχε Ο χάρτης ανοίγει και είναι σταματημένος στην Αθήνα. Κάνει αναζήτηση σήματος αλλά δορυφόρο δεν βρίσκει. Οπότε κάτι άλλο παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) τελικά η λύση ήταν η παρακάτω στο ότι δεν έβρισκε σήμα Τελικά πέρασα Destinator 9. οτι καλύτερο έχω δει http://www.youtube.com/watch?v=bQC5RLbVZD8 Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2011 από kosmasgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Φιλε ffighter μου εδωσαν το mio moov m400 και θελω να το ξεκλειδωσω οπως λες και επειδη πρωτη φορα ασχολουμα με το αθλημα θελω να σε ρωτησω κανα 2 πραγματακια Ειναι ασφαλης διαδικασια και εαν θελω πως μπορω να γυρισω στις παλιες ρυθμισεις, και ακομα μηπως ξερεις ποιος χαρτης ειναι πιο ενημερωμενος αυτη την στιγμη για ελλαδα και ευρωπη και που μπορω να τους βρω για να τους κατεβασω και να τρεχουν στο 400 ρακι μου Σ'ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα