Προς το περιεχόμενο

Ξεκλείδωμα Mio Moov/Navman

FFighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα,

μόλις αγόρασα ένα MIO MOOV M300,

FFighter δώσε μου τα φώτα σου (κάποιο link με εναλλακτικά προγρ/ματα και χαρ/ες)

Thanks!

kaλοριζικο!! εχεις pm :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακολούθησε τις οδηγίες του πρώτου post το έκανα πριν δύο μέρες στο δικό μου F35 και όλα είναι οκ.Εβαλα το destinator, αλλά ψάχνω για το iGo για PNA. Μήπως μπορεί να μου το στείλει κάποιος?

Ευχαριστώ το ξεκλείδωσα και έφτασα μέχρι το σημείο που εγκατέστησα και τον media player. Χάρτη πως θα περάσω ? Για παράδειγμα ΙGo ?

γεια σας παιδια θελω να παρω gps αμμεσα ανοιξα και ενα θεματακι αλλα δεν πηρα απαντηση Link κοιταω εδω και μερες αυτο ειναι καλο???εχετε καποιο αλλο να προτεινεται???

Εγώ πέρασα IGO Primo , στο content map έβαλα τους ελληνικούς χάρτες , φορτώνει κανονικά το πρόγραμμα , αλλά όταν μπαίνω στο χάρτη αλλά δεν βρίσκει σήμα και μένει σταθερό στην Αθήνα. καμιά ιδέα ? Navman f35 εχω.

Εγώ πέρασα IGO Primo , στο content map έβαλα τους ελληνικούς χάρτες , φορτώνει κανονικά το πρόγραμμα , αλλά όταν μπαίνω στο χάρτη αλλά δεν βρίσκει σήμα και μένει σταθερό στην Αθήνα. καμιά ιδέα ? Navman f35 εχω.

πιστευω οτι το sys.txt δεν εχει σωστες εντολες.

1. ειναι πιθανον να γραφει 480χ272 αντι του σωστου 320χ240 στην αναλυση.

αν θες να το ψαξεις και να βαλεις τις top παραμετρους στο primo, μπες στο www.gpspocketpc.com και κυτα τι δινει ο odytsak εκει. :-D

Είχα ήδη sys.txt για 320χ240 το αντικατέστησα με το default που είχε ;) Ο χάρτης ανοίγει και είναι σταματημένος στην Αθήνα. Κάνει αναζήτηση σήματος αλλά δορυφόρο δεν βρίσκει. Οπότε κάτι άλλο παίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά η λύση ήταν η παρακάτω στο ότι δεν έβρισκε σήμα

Τελικά πέρασα Destinator 9. οτι καλύτερο έχω δει ;)

http://www.youtube.com/watch?v=bQC5RLbVZD8

Επεξ/σία από kosmasgr

Φιλε ffighter μου εδωσαν το mio moov m400 και θελω να το ξεκλειδωσω οπως λες και επειδη πρωτη φορα ασχολουμα με το αθλημα θελω να σε ρωτησω κανα 2 πραγματακια

Ειναι ασφαλης διαδικασια και εαν θελω πως μπορω να γυρισω στις παλιες ρυθμισεις, και ακομα μηπως ξερεις ποιος χαρτης ειναι πιο ενημερωμενος αυτη την στιγμη για ελλαδα και ευρωπη και που μπορω να τους βρω για να τους κατεβασω και να τρεχουν στο 400 ρακι μου

Σ'ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...