Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε FFighter καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, ξεκλείδωσα το δικό μου Mio Moove S505 με Visual GPS έφτιαξα το path για το μαμίσιο ποργραμμα και έβαλα και το Dest που είχα με το παλίο ξεκλείδωμα και παίζει μία χαρά.

θέλω σε παρακαλώ να μου στείλεις εάν μπορείς με pm ένα καλό πρόγραμμα για off road έχω ακούσει καλά λόγια για το Garmin. ξέρεις κάτι καλύτερο;

ευχαριστώ.

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

φιλε FFighter καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, ξεκλείδωσα το δικό μου Mio Moove S505 με Visual GPS έφτιαξα το path για το μαμίσιο ποργραμμα και έβαλα και το Dest που είχα με το παλίο ξεκλείδωμα και παίζει μία χαρά.

θέλω σε παρακαλώ να μου στείλεις εάν μπορείς με pm ένα καλό πρόγραμμα για off road έχω ακούσει καλά λόγια για το Garmin. ξέρεις κάτι καλύτερο;

ευχαριστώ.

soysteila υλικο αλλα θελει δουλειτσα.... προσεχε να πετυχεις την αποδοχη των κλειδιων.μη με ρωτησεις παραπανω γιατι δεν ασχολουμαι με το συγκεκριμενο προγραμμα.

Δημοσ.

ολη η σειρα navman ξεκλειδωνει.

Μπορω δηλαδη να εφαρμοσω τον οδηγο στο #1 post σου που εχεις περιγραψει ή καποιον αλλο αν ξερεις χωρις να εχω καποιο θεμα λες?
Δημοσ.

Μπορω δηλαδη να εφαρμοσω τον οδηγο στο #1 post σου που εχεις περιγραψει ή καποιον αλλο αν ξερεις χωρις να εχω καποιο θεμα λες?

μπορεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος χρήστης να μου στείλει pm με διευθύνσεις πρόσφατου software για το (ξεκλείδωτο πια) F45 μου (Destinator, iGo, TomTom ?)

Με κόπο βρήκα μόνο μια έκδοση iGo Primo... Επίσης, χάρτες για το SmartST?

Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους και απο μενα.οπως πιστευω καταλαβατε ειμαι νεο μελος στο forum και αυτο ειναι το πρωτο μου post.

λοιπον να ρωτησω και εγω κατι; εχω το navman F400 και θα ηθελα να το ξεκλειδωσω και να βαλω το garmin.ακολουθησα λοιπον τις οδηγιες της αρχικης σελιδας και το ξεκλειδωσα.στην συνεχεια περασα το garmin αλλα δεν το ανοιγει καθολου.

μηπως ξερει καποιος τι φταιει;

μηπως να δοκιμασω να το ξεκλειδωσω με το visual gps;

ευχαριστω πολυ!!!!!

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους και απο μενα.οπως πιστευω καταλαβατε ειμαι νεο μελος στο forum και αυτο ειναι το πρωτο μου post.

λοιπον να ρωτησω και εγω κατι; εχω το navman F400 και θα ηθελα να το ξεκλειδωσω και να βαλω το garmin.ακολουθησα λοιπον τις οδηγιες της αρχικης σελιδας και το ξεκλειδωσα.στην συνεχεια περασα το garmin αλλα δεν το ανοιγει καθολου.

μηπως ξερει καποιος τι φταιει;

μηπως να δοκιμασω να το ξεκλειδωσω με το visual gps;

ευχαριστω πολυ!!!!!

με τη μεθοδο της πρωτης σελιδας δε θα τρεξεις ποτε το garmin, οπως εχω γραψει παλιοτερα.

αν χρησιμοποιησεις ως μεθοδο ξεκλειδωματος το visual gps tou dalanik θα δεις οτι θα τρεξει.

τοτε το προβλημα σου θαναι το κλειδι ενεργοποιησης.δυστυχως δε θυμαμαι μετα απο τοσιο καιρο τη μεθοδο και δεν υπαρχουν πλεον αφου ταχα σωσει στα φορουμ που επιασε τις προαλλες η αστυνομια.

Παιδιά καλησπέρα.

Βοηθάτε γιατί χανόμαστε!!

Έχουμε χάρτες ισπανίας για spirit s505???

ΕΠΕΙΓΟΟΟΟΝ!!!!

για το προγραμμα που φοραει δε θα βρεις χωρις πληρωμη.

υπαρχουν μονο για spirit mireo αλλα δε θα σου τρεξουν. ξεκλειδωσετο και βαλε χαρτες αλλων προγραμματων.

Δημοσ.

Γεια σας παιδες...μου εδωσε ενα φιλαρακι να του κανω update τους χαρτες σε ενα mio moov S305..

που μπορω να βρω τον τελευταιο χαρτη η εαν τον εχει κανεις εαν γινετε να μου τον δωσει.

Το βαζω στο pc και το βλεπει σαν δισκο..backup πως παιρνω?

Δημοσ.

Και εγώ θα ήθελα μια βοήθεια για το navman f35 θέλω να του περάσω το i-go.

Δυστυχώς δεν παίρνει sd αλλά από ότι είδα όταν το συνέδεσα έχει ενσωματωμένη μνήμη κάτι λιγότερο από 2gb (αρκετή είναι;;;).

Οι οδηγίες που είναι στην αρχή αφορούν και τα navman;; Εγώ που δεν έχω εξωτερική μνήμη απλώς τα αποθηκεύω στην ενσωματωμένη;;;

Για χάρτες μπορώ να βάλω της Ελλάδας και όποιας άλλης χώρας θέλω;;; Ή αν δεν χωράει όλων των χωρών που χρειάζομαι μπορώ κάθε φορά να περνάω στην ενσωματωμένη μνήμη μόνο αυτών που χρειάζομαι;;;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Υ.Γ. Θα ήθελα και τις σελίδες για να πάρω τους χάρτες με π.μ.

Υ.Γ. Μου έκανε εντύπωση το ότι χρησιμοποιεί μόνο 80 mb για το πρόγραμμα που έχει περασμένο από τα 1800mb που έχει διαθέσιμα, μόνο τόσο χρειάζεται για τους χάρτες της Ελλάδας;;;

Γεια σας παιδες...μου εδωσε ενα φιλαρακι να του κανω update τους χαρτες σε ενα mio moov S305..

που μπορω να βρω τον τελευταιο χαρτη η εαν τον εχει κανεις εαν γινετε να μου τον δωσει.

Το βαζω στο pc και το βλεπει σαν δισκο..backup πως παιρνω?

back up απλώς κάνεις copy paste το περιεχόμενο του gps (λογικά στο εμφανίζει σαν εξωτερικό μέσο αποθήκευσης)

Δημοσ.

και για τα navman χρησιμοποιειται η ιδια μεθοδος.

οπου και να βαλεται το igo δεν υπαρχει προβλημα απλα στο sys.txt πρεπει να το ορισεται. εγω τα τρεχω απο τη flash.

δυστυχως τα κλεισανε τα περιπτερα και εκει ταχα σψμενα αρα δε μπορω να βοηθησω περισσοτερο.

Δημοσ.

Φίλε ffighter μια ερώτηση.

Έχω ένα c220 στο οποίο έχει σβηστεί η εσωτερική μνήμη, οπότε τώρα που το συνδέω μένει στην εικόνα που δείχνει τη σύνδεση usb και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Μπορώ να βρώ κάπου τα αρχεία που έχει στην εργοστασιακή κατάσταση η συσκευή ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το επαναφέρω?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε ffighter μια ερώτηση.

Έχω ένα c220 στο οποίο έχει σβηστεί η εσωτερική μνήμη, οπότε τώρα που το συνδέω μένει στην εικόνα που δείχνει τη σύνδεση usb και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Μπορώ να βρώ κάπου τα αρχεία που έχει στην εργοστασιακή κατάσταση η συσκευή ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το επαναφέρω?

η συγκεκριμενη συσκευη δε φαινεται στον Η/Υ ως προσθαφαιρουμενος δισκος. συνδεεται μεσω του miotransfer...

KYTA EDV

http://www.insomnia.gr/topic/358792-mio-c220-usb-drivers/page__p__3380098__hl__+how++to++unlock++mio++c-220__fromsearch__1#entry3380098

post 8

καλη επιτυχια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...