ekaiomen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Έχω το Μιο moov 500 , το οποίο και ξεκλείδωσα όπως αναφέρετε στην πρώτη σελίδα. Έβαλα διάφορα προγράμματα με λίγη ταλαιπωρία στο τέλος δούλεψαν όλα, μέχρι ότου αποφάσισε ο αδερφός μου εν τι απουσία μου να το πειράξει.. Το αποτέλεσμα ; Όταν δεν έβγαζε άκρη , επέλεξε όλους τους φακέλους , όλα τα αρχεία και τα έσβησε................. Πιστεύω ότι ο σχολιασμός περιτεύει.... Τέσπα επιχείρησα να τρέξω το πρόγραμμα unlock ξανα αλλά δεν το "βλέπει"... Πως θα μπορούσα να το κάνω να δουλέψει ξανά ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmod Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) καλισπερα Έχω το Μιο moov 500 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την λειτουργια του χαρτη γι αυτο και δεν το εχω πειραξει. το προβλημα ειναι οτι γι αυτο το μοντελο η ΜΙΟ δεν βγαζει πια αναβαθμισεις ενω ειδα οτι το Mio Moov M300 εχει πιο καινουριους χαρτες και καποιοι μονοδρομοι που εχουν αλαξει τους εχει σωστα. υπαρχει περιπτωση να βρεθουν για να περαστουν στο δικο μου? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2010 από manosmod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekaiomen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Έχω το Μιο moov 500 , το οποίο και ξεκλείδωσα όπως αναφέρετε στην πρώτη σελίδα. Έβαλα διάφορα προγράμματα με λίγη ταλαιπωρία στο τέλος δούλεψαν όλα, μέχρι ότου αποφάσισε ο αδερφός μου εν τι απουσία μου να το πειράξει.. Το αποτέλεσμα ; Όταν δεν έβγαζε άκρη , επέλεξε όλους τους φακέλους , όλα τα αρχεία και τα έσβησε................. Πιστεύω ότι ο σχολιασμός περιτεύει.... Τέσπα επιχείρησα να τρέξω το πρόγραμμα unlock ξανα αλλά δεν το "βλέπει"... Πως θα μπορούσα να το κάνω να δουλέψει ξανά ;;; Ας μου πει κάποιος ότι δεν μου το έχει καταστρέψει..... please..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmod Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ας μου πει κάποιος ότι δεν μου το έχει καταστρέψει..... please..... ειχες παρει backup? εβαλες τα παλια αρχεια παλι μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekaiomen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ειχες παρει backup?εβαλες τα παλια αρχεια παλι μεσα? Όχι... Δεν υπάρχει το backup.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekaiomen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Βρήκα ένα παλιό backup απο πρίν ξεκλειδώσω την συσκευή.. Το πέρασα μέσα και ανοίγει με το λογισμικό της μάνας του. Συνεπώς μάλλον την γλύτωσα την συσκευή και απλά θέλω χρόνο να την επαναφέρω οπως την είχα.. Η τουλάχιστον ελπίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfilipp Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, έχω κάνει όλες τις ενέργειες και εγώ στο Mio Moov S505 και όλα πήγαν καλά...αλλά έχω ένα πρόβλημα όταν ανοίγει η συσκευή εμφανίζετε ένα παράθυρο με error που λέει Window SmatST_CE' could not be found Line:WaitFor(SmartST_CE,2) το κάνω οκ και μετά είμαι έτοιμος ....έτυχε και σε άλλον? αν ναι πως θα απαλλαγώ από αυτό? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 δε βρισκει το path για το .exe του μαμισιου. δοκιμασες αν στο κανει και μετα απο hard reset ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmod Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 καλισπεραΈχω το Μιο moov 500 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την λειτουργια του χαρτη γι αυτο και δεν το εχω πειραξει. το προβλημα ειναι οτι γι αυτο το μοντελο η ΜΙΟ δεν βγαζει πια αναβαθμισεις ενω ειδα οτι το Mio Moov M300 εχει πιο καινουριους χαρτες και καποιοι μονοδρομοι που εχουν αλαξει τους εχει σωστα. υπαρχει περιπτωση να βρεθουν για να περαστουν στο δικο μου? καμια γνωμη για εμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 καμια γνωμη για εμενα? εγω στη θεση σου θα το ξεκλειδωνα και θα εβαζα οτι προγραμμα ηθελα πλην navigon που δε βλεπει ελληνικη γραμματοσειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfilipp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 δε βρισκει το path για το .exe του μαμισιου.δοκιμασες αν στο κανει και μετα απο hard reset ? και μετά απο hard ρεσετ πάλι το ίδιο κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c_access Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 @ FFighter Γεια σου φίλε. Τελικά τι θα κάνουμε με το Navman F45. Μπορούμε να του περάσουμε VisualGPS? Αν ναι, απλά πες μου ποιον οδηγό να ακολουθήσω. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FFighter Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 @ FFighter Γεια σου φίλε. Τελικά τι θα κάνουμε με το Navman F45. Μπορούμε να του περάσουμε VisualGPS? Αν ναι, απλά πες μου ποιον οδηγό να ακολουθήσω. Thanks εδω θα βρεις οδηγιες.οτι προβλημα πες μου...και αν μπορω να βοηθησω http://projects.lanik.org/GPSProject_00.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caravan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δε σου εχει αντιγραψει σωστα τους συνδεσμους...εγω ειμαι με το κινητο οχι με λαπτοπ...αρα κομματι δυσκολο Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Φίλε, θα μπορέσεις να κάνεις κάτι για τους χάρτες του mio moov 330 τελικά; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitoulis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 παιδια σας παρακαλω πολυ αν εχει καποιος κρατησει μπακαπ απο μιο σπιριτ 500 ας μου το στειλει με πμ.Εσβησα κατα λαθος ολα τα αρχεια του και ο υπολογιστης το βρισκει σαν εξωτερικο δισκο.το μειλ μου ειναι [email protected].Σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα