Προς το περιεχόμενο

WD elements-WD My Book:Γιατι τοση διαφορα?

Hugo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω σκοπο να αγορασω εναν εξωτερικο 2ΤΒ για αποθηκευση ταινιων, μουσικης κτλ

Ο WD elements εχει λιγο πανω απο 129e ενω ο η σειρα WD my book των 2ΤΒ ξεκινουν απο τα 209e.

Γιατι τοση διαφορα? usb 2 και οι 2 και απλος οι my book εχουν κατι WD SmartWare,Password protection και Capacity gauge.

Ταινιες θελω να βαλω οχι εγγραφα για πυρινικες κεφαλες. αξίζει να δοσω τοσα παραπανω λεφτα?

Υ.Γ. και αυτο το Automatic Backup που εχουν οι Μy book πως δουλευει? αν βαλω μεσα π.χ. 300gb δεδομενα τα κανει back up και μου πιανει αλλα 300bg ή εχει μεσα και αλλον σκληρο (περα τον 2TB) και τα βαζει εκει. λιγο απιθανο το 2ο.

Δημοσ.

comparison

Software και κάποια leds οι διαφορές τους.

Το Automatic Backup, είναι για backup από κάποιον άλλο δίσκο στον wd απ ό,τι ξέρω.

edit: Επίσης που βρήκες τον elements 2TB @ ~129€;

Δημοσ.

οπα,ναι συγνωμη δεν ειχα προσέξει οτι ηταν ο 1,5 αλλα φανταζομαι, (δυστυχως ειναι out of stock και στο amazon) οτι ο 2TB θα κανει καμια 20-30 παραπανω. 159 αντε 169. οι σειρα my book εχει 209 και πανω.

απλα ρωταω αν αξιζει να δοσω αυτα τα 50-60 παραπανω για την ιδια χωρητικοτιτα χωρις αυτα τα συναφη που εχουν οι my book. ητε ειναι elite, ητε ειναι mirror κτλ

• Super Moderators
Δημοσ.

η μεγαλύτερη χωρητικότητα να ξέρεις ότι πάντα είναι αρκετά πιο ακριβή από την αμέσως προηγούμενη...

πχ ένας εσωτερικός @5400rpm κάνει 90 euro, ο 2ΤΒ @ 5400rpm κάνει 170 euro και @7200rpm κάνει 240-250 euro...

δεν αξίζει imho, καλύτερα να βάλεις λίγα παραπάνω και να πάρεις 2χ1.5ΤΒ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...