Προς το περιεχόμενο

Απορία για την μπαταρία του magic mouse

tiger!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά!!! Για να κάνω έναν πρόλογο, αγόρασα χτες τον imac και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (στα πλαίσια που μπορεί να είναι κάποιος μέσα σε μία μέρα και με την πρώτη του επαφή με apple προιόντα γενικά). Πρώτα να πω οτι αν και είχα σκοπό να πάρω τα ενσύρματα ποντίκι και πληκτρολόγιο, αλλά τα ασύρματα δεν τα αλλάζω με τίποτα!!!!!

Η μόνη μου απορία είναι η εξής: τι γίνεται με την μπαταρία του ποντικιού? Από χτες το απόγευμα που το πρωτοάνοιξα και αφού το έκλεισα το βράδυ η μπαταρία πριν λίγο που κοίταξα έπεσε στο 95%! Του πληκτρολογίου είναι ακόμα στο 100%.

Η απόρια μου είναι η εύλογη, τελειώνει τόσο γρήγορα η μπαταρία?? Και αν ναι μετά τι κάνω...

Άσχετο αλλά η χαρά δεν με αφήνει να μην το πω, και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι είναι τέλεια...!! Ότι πιο απλό έχω δει στη χρήση τους.....

Δημοσ.

Δε θα μετανιώσεις που αγόρασες mac. Είναι λίγο ακριβό αλλά φοβερό εργαλείο για το μέσο χρήστη.

Για τη μπαταρία. Το πόσο συχνά θα αλλάζεις μπαταρίες, θα το δεις μετά από μερικούς μήνες, όχι από την πρώτη χρήση.

...

Και αν ναι μετά τι κάνω...

Την αλλάζεις, τι σε μπερδεύει; Πως; Από κάτω έχει ένα καπάκι που ανοίγει. Πως; Κοίταξε και λίγο το manual.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλορίζικο! Λοιπόν έχω και εγώ το Apple Mouse Magic και το χρησιμοποιώ περίπου ένα μήνα. Σε πληροφορώ οτι μπαταρίες δεν έχω αλλάξει ποτέ και είναι ακόμα στο 60% με καθημερινή χρήση περίπου 8 ώρες. Τώρα γιατί εσένα μέσα σε λίγες ώρες έπεσε στο 95% δεν ξέρω. Εγώ έχω περασμένες τις μπαταρίες μου είχε μέσα και επίσης τα Snow Leopard με τις τελευταίες ενημερώσεις σε όλα. Θα σε συμβούλευα να πάρεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας. Αυτά...

Α ξέχασα! Το ποντίκι δεν το κλείνω ποτέ απο τον διακόπτη όταν δεν το χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια!!! Νόμιζα ότι είχε επαναφορτιζόμενες αλλά κοίταξα και το manual και έγραφε ότι οι πρώτες δεν είναι επαφορτιζόμενες αλλά μετά μπορώ να βάλω... :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:05 ----------

Καλησπέρα και καλορίζικο! Λοιπόν έχω και εγώ το Apple Mouse Magic και το χρησιμοποιώ περίπου ένα μήνα. Σε πληροφορώ οτι μπαταρίες δεν έχω αλλάξει ποτέ και είναι ακόμα στο 60% με καθημερινή χρήση περίπου 8 ώρες. Τώρα γιατί εσένα μέσα σε λίγες ώρες έπεσε στο 95% δεν ξέρω. Εγώ έχω περασμένες τις μπαταρίες μου είχε μέσα και επίσης τα Snow Leopard με τις τελευταίες ενημερώσεις σε όλα. Θα σε συμβούλευα να πάρεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας. Αυτά...

Α ξέχασα! Το ποντίκι δεν το κλείνω ποτέ απο τον διακόπτη όταν δεν το χρησιμοποιώ.

Και εγώ αυτές έχω... Αλλά τι να σου πω!!! Θα δείξει. Παντως όντως οι επαφορτιζόμενες είναι κάλή λύση...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα,πως γινεται να κανω να δουλεψει το multitouch στο magic?Δουλευει κανονικα σαν ποντικι,αλλα με το multitouch δεν εχω βγαλει ακρη...

Δημοσ.
Γειά!!! ............

Άσχετο αλλά η χαρά δεν με αφήνει να μην το πω, και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι είναι τέλεια...!! Ότι πιο απλό έχω δει στη χρήση τους.....

Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά δεν μπορώ να μην το πω...

είναι απλά στη χρήση το πληκτρολόγιο και το ποντίκι ε;......

παλι καλα!!! - Γιατι κυκλοφορουν κάτι που δεν μπορείς

να καταλάβεις πως λειτουργουν....... :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...