georgeuk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια δείτε λίγω. το σιτε που φτιάχνω εμφανίζεται σωστα σε IE. αλλα σε μοζιλλα δεν εμφανιζεται σωστα, καμια ιδεα? http://www.kristinasrooms.com/spyros
alex2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τι δεν εμφανίζεται σωστά ? Εμένα μια χαρά μου φαίνεται.
georgeuk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 όταν το τρέχω σε ιντερνετ εξπλορερ τα μενου τα δίχνει κανονικα. σε μοζιλλα ομος χανονται κατο απο το φλασ μπαννερ. εσενα στα διχνει κανονικα? τι εκδοση μοζιλλα εχεις. εγω εχο 3.55
alex2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ναι έχεις δίκιο, είχα flash block και δεν το έβλεπα καθόλου το flash. Πρέπει να παίξεις λίγο με το μέγεθος του flash. Από ότι βλέπω το μέγεθος του header div είναι 800χ190 αλλά έχεις το μέγεθος του flash που είναι μέσα στο div 1000x320.
isay Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Σε μένα ούτε σε IE ούτε σε FF εμφανίζονται σωστά. Μπήκα να δώ λίγο τον κώδικα και ... τρόμαξα και το έκλεισα. Ο κώδικας της ιστοσελίδας είναι ένα μικρό χάος. Προφανώς προσπάθησες να τροποποιήσεις ένα έτοιμο template ή άλλο site και να το φέρεις στα μέτρα σου αλλά δε σου βγαίνει. Προσωπικά θεωρώ ότι δε παίρνει εύκολη ή "γρήγορη" διόρθωση. Κάτι ακόμα. Για ένα μικρό site θεωρώ "άσχημο" να έχεις 650kb swf αρχείο. EDIT: Το είδα και μετά τη διόρθωση. Ναι παίζει τώρα, τουλάχιστον το εμφανίζει.
georgeuk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 αλεξ ευχαριστώ πολύ τελικα το μεγεθος του header ήτανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.