Προς το περιεχόμενο

5850 cpu limited

TEOKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...και τα λεφτά που δίνουμε καμιά φορά είναι πρός λάθος κατεύθυνση ως προς την αγορά hardware.

Μαζί σου! Μα και εσύ μπαμπάς-πράμα, προσπάθησε λίγο πιο σκληρά... τουλάχιστο - το τερμάτισες πρώτος; :-D

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα.

Οταν ανεβαίνουν οι αναλύσεις πάνω απο 1680χ1050 και τα AA - AF με c2Duo, c2Q, phenom 2, i7 τα ίδια fps πέρνεις.

Και σε ένα πρόσφατο cpu scaling που είχε ανεβάσει ενα παλικάρι χθες προχτές αυτό έβλεπα.

Σε HD αναλύσεις ενας Ε8χχ στα 3600 έβγαζε τα ίδια με τον i7 στα 3600 πάλι. :confused:

παει και αναλογα το game βαλε αυτα στο gta 4 να δεις τι διαφορα θα εχουνε :P

Δημοσ.
Μαζί σου! Μα και εσύ μπαμπάς-πράμα, προσπάθησε λίγο πιο σκληρά... τουλάχιστο - το τερμάτισες πρώτος; :-D

Άστα να πάνε φίλε μου δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην το τελειώνει σε 2 μέρες .Άσε που από στάση ζωής ήμουν κατά των πειρατικών και αναγκαστηκα να κάνω λογαριασμό ραπιντσεαρ γιατί δεν με έπερνε άλλο να τα αγοράζω:cry:

Δημοσ.
παει και αναλογα το game βαλε αυτα στο gta 4 να δεις τι διαφορα θα εχουνε :P

To GTA χρησιμοποιεί και τους 4 πυρήνες για αυτό.:-D

Δημοσ.
To GTA χρησιμοποιεί και τους 4 πυρήνες για αυτό.:-D

ε δεν θα τα συγκρινεις σε παιχνιδι με 2 πυρινες εναν 4πυρινο με εναν 2πυρινο:o

Δημοσ.

Απρεπές να κάνω υποδείξεις, αλλά να "επιβάλεις" περιορισμένες ώρες για gaming... Δεν έχουν την αίσθηση του μέτρου τα παιδιά, προσωπική εμπειρία!

Εσύ, άφοβα, παίξε όσο θέλεις, να γίνεις και καλός - να σε θαυμάζει :lol:

Δημοσ.
Προφανως και θα ειναι CPU limited αφου ειναι σε χαμηλη αναλυση.

Αν παιξεις ομως πανω απο τα 1680χ1050 στα Games..δεν σε ενοχλει το 3DMark..γιατι εκει αναλαμβάνει μονο η καρτα και οχι o CPU.

Δοκιμασε 1920χ1200 και πες που ποσο CPU usage εχεις.

Μακάρι ρε φίλε γιατί έχω πληρώσει για 2 5850 (η δεύτερη θα έρθει Δευτέρα)λόγω ότι δεν την χωρούσε το κουτί μου σε μάκρος την 5870 και στεναχωρήθηκα που θα πήγαινε τσάμπα γιατι δεν θα την αξιοποιούσε ο επεξεργαστής μου!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:55 ----------

Απρεπές να κάνω υποδείξεις, αλλά να "επιβάλεις" περιορισμένες ώρες για gaming... Δεν έχουν την αίσθηση του μέτρου τα παιδιά, προσωπική εμπερεία!

Εσύ, άφοβα, παίξε όσο θέλεις, να γίνεις και καλός - να σε θαυμάζει :lol:

Αντε να βάλω τάξη στην κόρη μου με την γυναικα μου τι κάνω???

Oλονυκτίες με sims 3 και gadle of persia στο λαπτοπ και rodland και gianna sisters στην amiga

Άστα να πάνε games πρεζάκια οικογένεια είμαστε:mad:

Δημοσ.
Μακάρι ρε φίλε γιατί έχω πληρώσει για 2 5850 (η δεύτερη θα έρθει Δευτέρα)λόγω ότι δεν την χωρούσε το κουτί μου σε μάκρος την 5870 και στεναχωρήθηκα που θα πήγαινε τσάμπα γιατι δεν θα την αξιοποιούσε ο επεξεργαστής μου!

Χαζομαρα εχεις κανει αν δεν παιζεις σε μεγαλη αναλυση.Δεν θα δεις διαφορα.

Δημοσ.
Χαζομαρα εχεις κανει αν δεν παιζεις σε μεγαλη αναλυση.Δεν θα δεις διαφορα.

θα δει στο aa ομως ;)

Δημοσ.

Όντως είχατε δίκιο (ευτυχώς) bench crysis warhead με overclocked cpu και χωρίς o/c μικρες οι διαφορές

Τσάμπα άνοιξα το thread

post-29764-129063043106_thumb.jpg

post-29764-129063043111_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...