Προς το περιεχόμενο

χρειάζεται ενεργοποίηση από τον οτέ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα modem/router για να συνδέομαι σε δίκτυο του οτε. Στην τηλεφωνική γραμμή που χρησιμοποιώ δεν έχει ξαναδουλέψει adsl. Θέλω να συνδέομαι με κάρτα forthnet. Προσπάθησα να βάλω το μόντεμ να δουλέψει αλλά το λαμπάκι του adsl δεν ανάβει. Το τηλεφωνικό νούμερο στο site του οτε φαίνεται οτι υποστηρίζει adsl.

Πρέπει από πλευράς του οτε να γίνει κάποια ενεργοποίηση;

(Υπενθυμίζω οτι θα συνδέομαι με κάρτα και όχι κανονική συνδρομή)

ευχαριστώ προκαταβολικά

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο...

Δημοσ.
Αγόρασα modem/router για να συνδέομαι σε δίκτυο του οτε. Στην τηλεφωνική γραμμή που χρησιμοποιώ δεν έχει ξαναδουλέψει adsl. Θέλω να συνδέομαι με κάρτα forthnet. Προσπάθησα να βάλω το μόντεμ να δουλέψει αλλά το λαμπάκι του adsl δεν ανάβει. Το τηλεφωνικό νούμερο στο site του οτε φαίνεται οτι υποστηρίζει adsl.

Πρέπει από πλευράς του οτε να γίνει κάποια ενεργοποίηση;

ευχαριστώ προκαταβολικά

Αυτές τις ερωτήσεις θα έπρεπε να τις κάνεις στη forthnet πριν αγοράσεις κάρτα και router.

Για να έχεις δυνατοτητα adsl πρέπει να έχει γίνει ενεργοποίηση από τον ΟΤΕ, δηλαδή ένας τεχνικός να πάει να συνδέσει κάποιο καλώδιο. Αν αυτό δε γίνει, λαμπάκι adsl δε θα ανάψει σε σένα, οπότε πρόσβαση δε θα έχεις.

Για το θέμα που λες ότι το νούμερο υποστηρίζει adsl σημαίνει ότι στην περιοχή σου υπάρχει κόμβος adsl, όχι ότι το νούμερο σου έχει adsl. Αν ήσουν σε κάποιο απομακρυσμένο χωρίο, θα σου έγραφε ότι δεν παρέχεται.

Δυστυχώς η σύνδεση adsl δεν είναι σαν τη σύνδεση dialup που αγόραζες μια κάρτα και έκανες σύνδεση στο νετ.

Για λεπτομέρειες μίλησε με τη forthnet (αν βγάλεις γραμμή)

Δες και τα παρακάτω:

http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentTmChRmArt.aspx?p=225202

http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentTmChRmArt.aspx?p=225203

Δημοσ.

Αυτό ίσως σύμφερε τα αρχαία χρόνια, που ενεργοποιούσες γραμμή adsl χωρίς σύνδεση και έμπαινες με κάρτα (τύπου netcarta, netkey) μόνο όποτε το χρειαζόσουν.

Με τις τωρινές τιμές της adsl γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;

• Super Moderators
Δημοσ.
εννοειτε.......... θα πληρωνει τη dsl σκετη μαλλον

ποιος δίνει σκέτη γραμμή χωρίς account? νομίζω ότι το έχουν σταματήσει αυτό...

Δημοσ.
ποιος δίνει σκέτη γραμμή χωρίς account? νομίζω ότι το έχουν σταματήσει αυτό...

Ο ΟΤΕ δίνει. Μπορεί να ενεργοποιήσει μόνο την γραμμή ΑΡΥΣ.

Αλλά συμφωνώ ότι δε συμφέρει, από οικονομικής άποψης, να πληρώνει μόνο το μηνιαίο πάγιο για την γραμμή ΑΡΥΣ και να χρησιμοποιεί account προπληρωμένης κάρτας.

Δημοσ.
δεν το ξέρα αυτό, αλλά λογικά θα του έρχεται ο κούκος αηδόνι έτσι?

Και αυτο εννοειτε, επειδη σε αυτες τις υπηρεσιες, δεν υπαρχει ακομη καποια στανταρ πολιτικη τιμοκαταλογου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...