abeness Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Ύστερα από τα σημερινά γεγονότα δεν άντεξα στον πειρασμό να μην πω και εγώ το σχόλιο μου και τα συναισθήματα μου.<BR>Λοιπόν όπως πάντα σε κάθε πράγμα υπάρχουν δύο όψεις <BR> Η μία είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους άδικά και πραγματικά ανατρίχιασα βλέποντας τους απελπισμένου ανθρώπους να πηδάνε από τα παράθυρα η τους πύργους να καταρρέουν σαν χάρτινοι με όλες αυτές της ψυχές μέσα, και όλους τους ξενιτεμένους που οι συγγενείς τους εδώ στην Ελλάδα να αγωνιούν για την υγεία τους <BR>Από την άλλη όμως δεν θα ξεχάσω της διάφορες ανακοινώσεις που έβγαζε η εξουσία αυτής της χώρας με της διάφορε ταξιδιωτικές οδηγίες προς την άρια φυλή που έπρεπε να απροστάτευτη και την αφιψυλού ασφάλεια που ένιωθαν οι εξουσιαστές εκείνου του τόπου. Ας τους γίνει μάθημα λοιπόν γιατί μπορεί εμείς να είμαστε πολιτισμένοι και να μην αντιδρούμε έντονα όταν μας προσβάλουν αλλά υπάρχουν και οι απολίτιστοι που δεν σηκώνουν και πολλά πολλά
Mare Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 simfono mazi sou file mou alla exo na kano ena sxolio gia to simerino gegonos opou me psiloneuriase ... kala na athei i igesia tou kratous kai kapoioi apo autous pou nomizan oti einai anoteroi apo tous allous laou alla diafono sto oti erixan ta aroplana 9 to proh opou oi anthropoi einai stis doulies kai taktiria htan gemata enotha mporousan na ta rixoun noritera oste kai na prokalesoun zimies kai na dosoun to minima tous alla kai na min iparxoun tosa thimata
porcospino Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Έχω μια απορία....<P>Γιατί πάντα τα θύματα πρέπει να είναι απλοί άνθρωποι που δουλεύουν για να ζήσουν?<P>Γιατί αυτοί οι τόσο οργανωμένοι τρομοκράτες δεν χτυπάνε ποτέ εκεί που πραγματικά πρέπει?<P>Τι θα καταφέρουνε τελικά; Να σκοτώσουνε όλους τους αθώους και να αφήσουνε τα μεγάλα κεφάλια στην ησυχία τους!!! <P>Μήπως τελικά τους κάνουνε και χάρη???<P>Έτσι απλά είναι κρίμα...<BR>Να έχεις όνειρα και να στα γκρεμίζουν έτσι άδικα, επειδή απλά γεννήθηκες ή βρέθηκες σε λάθος χώρα...
StRatiGos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Den einai to oti mas katekrinan gia tin tromokratia kai autoi tin pathan xeirotera.Pistevo oti kanenas den prepei na ksexasei ton tromo pou espernan oi amerikanoi stin servia bombardizontas nosokomia kai sto irak bombardizontas ton amaxo plithismo kai se tosa alla meri gia asimntes aformes.Kanenas den milouse tote,eno tora oloi exoun siglonistei apo auto to xtupima kata tis <<anthropotitas>>.<BR>Thee mou ti ipokrisia...<P> Lypame gia tous athoous anthropous pou exasan tin zoh tous,lypame polu perissotero omos pou kanenas den mporei na stamatisei autos ton pagosmio tromokrati pou legete ameriki kai spernei ton tromo opou kai opote thelisei.
Aylus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Diafonw rizika!<P>Oute ixnos ikanopoiisis den prepei na iparxei giafto to gegonos!<P>Ean einai opos ta lete, tote prepei ka8e mera edo kai 60 xronia na skotonoume kai enan Germano... h na xeromaste otan oi Germanoi pa8enoun mia katastrofi...<P>Eleos! Oi dio ourano3istes mono, stegazan mia poli olokliri! (50K an8ropous)<BR>Ta aeroplana? (260) Sto Pentagono? (800)<P>Pos mporei esto kai dilima na exei kanis simera sto ean 8a lipi8ei i 8a xarei...
Vasilius Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Pe sy Aylus diavaze pio prosektika ti leme...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Ontws paidia exete dikio....<BR>se ka8e epi8esh ta 8ymata einai a8woi enw ta "megala" kafalia apla fygadevontai kapou pmexri na kopasei h "kataigida" kai na vgoun ksana eksw ston kosmo...<BR>Kosovo,Irak,Skopia, kai ametrhta akomh paradeigmata apodeiknyoun to parapanw.<BR>Alh8eia mhpws oloi aftoi oi tromokrates apexoun makran apo to profil tou laikou agwnisth pou mas provalloun gia na dikaiologisou tis prakseis tous?<BR>giati an skefteite tis pi8anes mellontikes synepeies ths xtesinhs prwtognwrhs epi8eshs sthn amerikh,oi monoi pou 8a epofelyoun einai oi PetrelaioPATERES, oi mystikes yphreseies kai fysika ta kefalia..<BR>Allwste yparxei kai to paradeigma tou Perl Harbor pou mas 8ymizei ton tropo me ton opoio kataferoun oi "arxhgoiu" twn H.P.A na empleksoun kai thn dikh tous xwra ston polemo me ta analoga kardh fysika sto peras tou....<BR>
dub Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 ατελείωτο μπλα-μπλα, συναισθηματικές, χουλιγκάνικες τοποθετήσεις,ηθικολογικές αερολογίες(τύπου "καλό-κακό") και ούτε ίχνος άποψης και ανάλυσης! Δηλαδή απάντηση στο ερώτημα : ΓΙΑΤΙ ρε φωστήρες των ηλ. υπολογιστών γίνονται αυτά???? ΓΙΑΤΙ να μας πείτε(αν μπορείτε) και όχι αν ήταν καλό η κακό. Μιλάμε για επίπεδο foroum πολύ χάλια. Να μας διαβάζει κανένας και να μας πλακώνει στις τομάτες. Απλώς δεν μπορούμε να να παραδεχθούμε ότι είμαστε ανίκανοι να εξηγήσουμε τα γεγονότα οπότε ηθικολογούμε .<BR>Μπορείτε κάλιστα να δείτε και το άλλο topic για τις καταλήψεις και θα καταλάβετε σε τι χάλι επίπεδο έχουμε καταντήσει.
StRatiGos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 file dub apo to post sou katalavaino oti se auta pou les simperilamvaneis kai ton eauto sou,giati oute kai esi ekfrazeis mia apopsi apla krineis.An kano lathos dirthose me ekfrazontas tis apopseis sou kai anevazontas to pesmeno epipedo tou forum.
abeness Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ dub ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ.
wraeththu Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 An 8eloume na kanoume analusi gegonotwn tote 8a prepei na apantisoume se kapoies erwtiseis:<BR>1. Poios to sxediase?<BR>2. Poios to organwse?<BR>3. Poios to ektelese?<BR>4. Poio to anamenomeno wfelos?<BR>5. Poios wfeleitai?<BR>6. Ti sunepeies 8a exei auto sto mellon?<P>(Pi8anes-sigoures apantiseis)<BR>1-2. To pio pi8ano mustikes upiresies. <BR>3. Sigoura Arabes afou einai oi monoi pou 8a pe8ainane gia to "skopo" auto.<BR>4-5. An dextoume tis apantiseis 1-2 tote wfelountai oi mustikes upiresies gia na dikaiologi8ei to gegonos tvn Echelon kai loipws adelfiwn tou Big Brother.Se diaforetiki periptwsi ta pragmata aplws periplekontai kai den nomizw pws mporw na topo8eti8w akoma.<BR>6.Fobos->de 8a diafwnisoume me tin "astunomokratia" pou 8a mas epibli8ei.<P>Pantws auto pou mporoume na poume me sigouria einai pws o tropos pou egine to xtupima kai o "polemos" pou die3agetai einai i e3eli3i twn proigoumenwn morfwn tromokratias.Eite "nomimis" eite "paranomis" giati den pisteuw na diafwnei kaneis pws oloi tin exoun xrisimopoiisei,kai prin onomastei sto fainomeno etsi kata ti Galliki Epanastasi.
dub Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2001 Και βέβαια δεν έχω τις δυνατότητες να εξηγήσω τα φαινόμενα αυτά γιαυτό και δεν λέω αερολογίες. Κάτι δουλεύει μέσα μου που σίγουρα έχει να κάνει με την πολιτικη,κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική κατάσταση του σύγχρονου κόσμου που όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι σε θέση να να εξηγήσω γιατί υπερβαίνει τις εθνικιστικές και χουλιγκάνικες στάσεις που παρουσιάζουν μερικοί. Η κατάσταση απαιτεί επιστημονικά εργαλεία (ιστορία, οικονομία,διεθνείς σχέσεις κτλ)τα οποία εγώ ΔΕΝ έχω.<BR>Το σίγουρο πάντως είναι ότι το φαινόμενο έχει την εξήγηση του στην σημερινή κατάσταση του σημερινού κόσμου. Τεράστια ανισότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, υπερδιόγκωση κάποιων δυνάμεων, εξαθλίωση κάποιων άλλων, θρησκευτικός φανατισμός, άνθιση εθνικιστικών και φασιστικών ιδεολογιών.... κτλ.<BR>Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά το σοκ ήταν φοβερό...<BR>Σε επιμέρους θέματα προφανώς και έχω άποψη και θα την εκφράσω σταδικά... <BR>Πάντως χαίρομαι που κάποιες θέσεις που εκφράστηκαν μετά τη δικιά μου ήταν ψύχραιμες, αφανάτιστες και σεμνές.. Κάτι είναι και αυτό..Θα επανέλθω
abeness Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2001 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑAAAAAAAAAAAAA MODERATOOOOOOOOOORRRRRRRR
dub Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2001 και βέβαια παθαίνεις αλεργία γιατί βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που εκτός από το κόλλημα με τους υπολογιστές, την τεχνολογία, το ιντερνετ κτλ, μπορούν να δουν και πιο πέρα και να θέτουν ερωτήματα...<BR>Ειναι μεγάλη επιτυχία του φορουμ να συζητάει το μεγαλύτερο γεγονός των τελευταίων χρόνων στο κόσμο!!!! <BR>Εμείς βέβαια νόμίζαμε ότι ήταν τα windows xp, η ο ερχομός του dsl στην ελλάδα αλλά οι εκρήξεις ηταν τόσο τρομερές που αρκετούς μας έβγαλαν από το λήθαργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.