ultraxmode Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ναι απλά αν έχεις διαβάσει και τα προηγούμενά μου posts αγαπητέ, έχω φύγει απο το θέμα "τί το θέλει τέτοιο τουμπανόPCο" και έχω προχωρήσει σε τεχνικές ερωτήσεις.. ερωτήσεις συμβατότητας, SSD, ΑΗCI κτλ... Ευχαριστώ σε΄ολους φυσικά για τις συμβουλές και τα σχόλια. Είναι πάντα βοηθητικά για την τελική απόφαση! Παρεπιπτόντως, κοιτάω αυτή τη στιγμή τον SSD (πήρα σήμερα τα πράγματα) και έχω χαζέψει για το πώς ένα τόσο μικρό πραγματάκι κάνει 400 ευρώ!! :D:D:D ..μαγεία...!!! (έχω μπεί και στην ομαδική αγορά για SSD postville φυσικά. Αν είναι και καλή η τιμή που θα πετύχουμε! )
PaokToTheBone Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Βρε παιδιά.. ακούω απο όλους να ρίχνετε την μπηχτή σας για τα "πεταμένα λεφτά" κτλ... Νομίζω όμως πως ο καθένας ξέρει τί βαστάει η τσέπη του και αποφασίζει... οπότε στην συγκεκριμμένη περίπτωση, περί ορέξεως όπως είπατε... εγώ θα άλλαζα τη φράση του Phanispal, και θα έλεγα "αφήστε τον να κάνει την κ... του.." στο κάτω κάτω, πολύ θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο PC αν με ρωτούσατε... αυτα που ειπαμε για τα πεταμενα λεφτα,δεν το παμε για να προσβαλουμε ουτε μπορει να χαρακτηριστει μπηχτη. Και γω εxω αγορασει πραγματα που δεν χρειαζομαι πραγματικα αλλα το εκανα γιατι η8ελα να τα αγορασω.Δεν διαφωνω αλλα δεν ειναι κακο να πουμε και ποιο ειναι το δοκιμο να πραξεις. Την άποψή μας λέμε, δεν είδα πουθενά κανέναν να είναι με το όπλο στο ταμείο έτοιμος να την ανάψει στο φίλο σου και στον καθένα που παίρνει κάτι περισσότερο απ' ότι θα χρειαστεί ποτέ. Εσύ μπορεί να ήθελες πολύ να έχεις ένα τέτοιο pc, δεν είναι υποχρεωτικό για κάποιους που ξέρουν τι θέλουν και γιατί το θέλουν όμως. Αυτο ακριβως.Αποψεις ριχνουμε και συ και ο κα8ε εσυ η τις δεχεται η απλα κανει το γουστο του. Ναι απλά αν έχεις διαβάσει και τα προηγούμενά μου posts αγαπητέ, έχω φύγει απο το θέμα "τί το θέλει τέτοιο τουμπανόPCο" και έχω προχωρήσει σε τεχνικές ερωτήσεις.. ερωτήσεις συμβατότητας, SSD, ΑΗCI κτλ... Ευχαριστώ σε΄ολους φυσικά για τις συμβουλές και τα σχόλια. Είναι πάντα βοηθητικά για την τελική απόφαση! Παρεπιπτόντως, κοιτάω αυτή τη στιγμή τον SSD (πήρα σήμερα τα πράγματα) και έχω χαζέψει για το πώς ένα τόσο μικρό πραγματάκι κάνει 400 ευρώ!! :D:D:D ..μαγεία...!!! (έχω μπεί και στην ομαδική αγορά για SSD postville φυσικά. Αν είναι και καλή η τιμή που θα πετύχουμε! ) Ο ssd ειναι καλη κινηση.Πραγματικα 8α δεις διαφορα στις επιδοσεις.
ultraxmode Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Βρε παιδιά, εγώ δεν είπα οτι δεν είναι καλό ο καθένας να λέει τη γνώμη του, αλλά κοιτάξτε πιό πίσω και θα δείτε, πως ο καθένας (συνεχίζω και το πιστεύω) πετάει την "μπηχτή" του για να κάνει χιούμορ (?) με ατάκες του στύλ "άσε το παιδί να πετάξει τα λεφτά του" κτλ. εγώ δεν στραβώνω με αυτό, αλλα κάπου ρε παιδί μου στο φινάλε, δεν γίνεται κουραστικό? Εντάξει, το είπες.. όχι άλλο.. Αυτα. Με όλη την καλή διάθεση όπως πάντα. Οσο για τον SSD , τουλάχιστον απο τα videos στο youtube που έχω δεί, μου έχει πέσει 5-6 φορές το σαγώνι κάτω... τρελές επιδόσεις. Αφου για το δικό μου σκέφτομαι για 80άρη RAID !!!! Έχω μπριζωθεί μιλάμε!!!
PaokToTheBone Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Βρε παιδιά, εγώ δεν είπα οτι δεν είναι καλό ο καθένας να λέει τη γνώμη του, αλλά κοιτάξτε πιό πίσω και θα δείτε, πως ο καθένας (συνεχίζω και το πιστεύω) πετάει την "μπηχτή" του για να κάνει χιούμορ (?) με ατάκες του στύλ "άσε το παιδί να πετάξει τα λεφτά του" κτλ. εγώ δεν στραβώνω με αυτό, αλλα κάπου ρε παιδί μου στο φινάλε, δεν γίνεται κουραστικό? Εντάξει, το είπες.. όχι άλλο.. Αυτα. Με όλη την καλή διάθεση όπως πάντα. Οσο για τον SSD , τουλάχιστον απο τα videos στο youtube που έχω δεί, μου έχει πέσει 5-6 φορές το σαγώνι κάτω... τρελές επιδόσεις. Αφου για το δικό μου σκέφτομαι για 80άρη RAID !!!! Έχω μπριζωθεί μιλάμε!!! Επειδη ξερω και το παιδι που ειπε την ατακα και ισως αναφερεσαι και σε δικα μου post μπορω να πω οτι δεν υπηρχε καμια μπηχτη.Ισως να ταν καπως καυστικο σχολιο ναι.Αλλα οχι μπηχτη.Ουτε σε ξερει/ω ουτε υπαρχει λογος να κανουμε humor. Φιλικα παντα. Οσο για τους ssd σιγουρα θα δεις τρελες διαφορες απο οτι με εναν συμβατικο σκληρο! Και παλι υπερβολη το raid.!(αν σκεφτεις οτι θελει +200 ευρω.)Και παλι περι ορεξεος.Αλλα δοκιμασε με εναν για αρχη και μετα πανε και σε raid!
aliakas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά δεν υπάρχει στην πιάτσα κάρτα με 58χχ και 59χχ chip οπότε κάντε όνειρα και εγώ έφτιαξα ένα σούπερ pc και κάθομαι και το κοιτάω από τις 3/12 αφού δεν υπάρχει κάρτα γραφικών πουθενά χθες ακύρωσα την παραγγελία μου (5970 πλαίσιο) και παράγγειλα 5770 ετοιμοπαράδοτη καλές γιορτές
ultraxmode Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα ξενέρωσα.. εμένα σήμερα μου είπαν οτι έχουν παραλαβή το ΠΛΑΙΣΙΟ την 5970... Βλακείες μου λένε ? ΕDΙT : Πήρα μόλις τώρα (9.30πμ) τηλέφωνο στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μου είπαν πως άλλαξε η ημερομηνία παράδοσης για 22 Δεκεμβρίου.... κλάφτα Χαράλαμπε δλδ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:49 ---------- Οσο για τους ssd σιγουρα θα δεις τρελες διαφορες απο οτι με εναν συμβατικο σκληρο!Και παλι υπερβολη το raid.!(αν σκεφτεις οτι θελει +200 ευρω.)Και παλι περι ορεξεος.Αλλα δοκιμασε με εναν για αρχη και μετα πανε και σε raid! Ερώτηση πάνω σε αυτό. Θα εγκαταστήσω Windows 7 Ultimate 64bit πάνω στον SSD. Στο BIOS, θα πρέπει να έχω την ρύθμιση ΑΗCI ή IDE για να δουλέψουν όλα ρολόϊ στα Windows 7 ? Ευχαριστώ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 κλάφτα Χαράλαμπε δλδ... δεν κλαίω ποτέ, μόνο δακρύζω...
ultraxmode Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 δεν κλαίω ποτέ, μόνο δακρύζω... Χαράλαμπο σε λένε Thresh ? Δεν το ξερα!!! :lol: καλόόό... Κάποιος για την παραπάνω ερώτηση ?? "Ερώτηση πάνω σε αυτό. Θα εγκαταστήσω Windows 7 Ultimate 64bit πάνω στον SSD. Στο BIOS, θα πρέπει να έχω την ρύθμιση ΑΗCI ή IDE για να δουλέψουν όλα ρολόϊ στα Windows 7 ?"
guardianx71 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ερώτηση πάνω σε αυτό. Θα εγκαταστήσω Windows 7 Ultimate 64bit πάνω στον SSD. Στο BIOS, θα πρέπει να έχω την ρύθμιση ΑΗCI ή IDE για να δουλέψουν όλα ρολόϊ στα Windows 7 ? Ευχαριστώ! Βάλτο σε ΑHCI αλλίως μετά το ποιο πιθανό είναι να μην μπαίνει win αν το γυρίσεις από ide σε ahci Edit: Αυτό που είπες για τους ssd σε raid... έχω 2 vertex turbo 80gb στα χέρια μου και περιμένω αύριο που έχω λιγότερες ώρες δουλειά να τους βάλω
ultraxmode Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Βάλτο σε ΑHCI αλλίως μετά το ποιο πιθανό είναι να μην μπαίνει win αν το γυρίσεις από ide σε ahci Edit: Αυτό που είπες για τους ssd σε raid... έχω 2 vertex turbo 80gb στα χέρια μου και περιμένω αύριο που έχω λιγότερες ώρες δουλειά να τους βάλω Περιμένω εντυπώσεις!!! Πόσο τους αγόρασες ?
sozz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά δεν υπάρχει στην πιάτσα κάρτα με 58χχ και 59χχ chipοπότε κάντε όνειρα και εγώ έφτιαξα ένα σούπερ pc και κάθομαι και το κοιτάω από τις 3/12 αφού δεν υπάρχει κάρτα γραφικών πουθενά χθες ακύρωσα την παραγγελία μου (5970 πλαίσιο) και παράγγειλα 5770 ετοιμοπαράδοτη καλές γιορτές οποτε εφυγες απο το σουπερ pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.