ultraxmode Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει πρόβλημα? Ο φίλος που θα έχει το σύστημα δεν θα έχει πολλούς δίσκους επάνω, ή πολλά DVD ROMs κτλ. Ούτε overclock θα κάνει (φίλε caution)
caution Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 To 850W είναι overkill, μάλλον αυτό θέλει να πει ο oneofthem... Όσο για το no-overclock-issue, με 2.66GHz (ακόμα και από i7) σε < 1920Χ1200, η 5970 πολύ "αραχτή" θα είναι...
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει πρόβλημα? Ο φίλος που θα έχει το σύστημα δεν θα έχει πολλούς δίσκους επάνω, ή πολλά DVD ROMs κτλ. Ούτε overclock θα κάνει (φίλε caution) τοτε ποιος ο λογος να παρεις μια τετοια καρτα?Αν διαβασεις απο την αρχη το 8εμα φαινεται κα8αρα οτι και για 1980χ1200 μια 5870 ειναι παραπανω απο καλα... Γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για την 5890?(που ειναι καρτα για benches?Σιγουρα δν ειναι αυτος ο σκοπος της αλλα κυριως σε τετοιους αγοραστες απευ8υνεται.) Απο περιεργια τα 12Gb Ram και i7 920 για τι χρηση αγοραζονται?
ultraxmode Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μιλάμε για την 5970 (τουλάχιστον για την περίπτωσή μου..) Αλλα όταν έχεις να κάνεις με κάποιον που δεν ξέρει και πολλά πράγματα περι τεχνολογίας και θέλει (κλασικά) "το καλύτερο"... τότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Ο φίλος μου, που θέλει να βάλει αυτή την κάρτα (HD5970) θέλει να έχει την καλύτερη κάρτα που υπάρχει αυτή τη στιγμή γιατι όπως λέει "θέλει να κρατήσει το PC 3 χρόνια το λιγότερο" ... Κι εγώ συμφωνώ με εσάς.. δεν πρόκειται να έδινα τόσα λεφτά για μία κάρτα γραφικών... αλλά τί να κάνουμε βρε παιδιά.. χαλάλι του...αφού το θέλει για χ και y λόγους.. εμένα μου περισσεύει.. Επίσης θα αλλάξει και οθόνη σε λίγο καιρό (με μεγαλύτερη ανάλυση..) οπότε... θα ζοριστεί η 5970, πού θα πάει ?... Όσο για τα 12GB, θέλει να έχει πολύ μνήμη γιατι ασχολείται και λίγο με Pinacle Studio, όπως και με Photoshop..
Alexisssss Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CF%C8%CF%CD%C7&category2=TFT%2030 Μονο σε τετοιες οθονες θα "ξεδιπλωθουν" τα ταλεντα της 5970.. Ειναι κριμα na δωσεις 220 ευρω παραπανω για να κερδισεις 20-25(αντε 30) FPS κι αυτα που σου λεω σε 1920x1200 αναλυσεις. Αμα παιζει και σε χαμηλοτερες αναλυσεις τοτε η διαφορα ειναι ακομα μικροτερη... Επισης τα 12 giga πιστευω οτι ειναι περιττα. 8 giga θα ητανε μια χαρα αν και εγω εδω και 2 χρονια εχω 4 giga και δεν ειχα ποτε την αισθηση οτι δεν μου φτανουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 από την στιγμή που πάει σε socket 1366 τα 12gb (triple channel) είναι η σωστή επιλογή, όχι τα 8gb (dual channel)
ultraxmode Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Επισης τα 12 giga πιστευω οτι ειναι περιττα.8 giga θα ητανε μια χαρα αν και εγω εδω και 2 χρονια εχω 4 giga και δεν ειχα ποτε την αισθηση οτι δεν μου φτανουν. Εμένα πάλι, τα 8GB που έχω στον υπολογιστή μου ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... !!! Διαβάζω για MCITP Enterprise Administrator οπότε σηκώνω πολλά Virtual Machines και Virtual servers.. .. πού χώρος στη μνήμη.. !!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:55 ---------- από την στιγμή που πάει σε socket 1366 τα 12gb (triple channel) είναι η σωστή επιλογή, όχι τα 8gb (dual channel) ακριβώς έτσι το σκέφτηκα κι εγώ !!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 ultraxmode ιδού η λύση στο πρόβλημά σου http://www.techpowerup.com/110569/Corsair_Launches_24GB_Dominator_DDR3_Memory_Kit_for_HPC_Applications.html 1350$ ΜΟΝΟ!!!
ultraxmode Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μιλάω στο τηλέφωνο με Corsair ήδηηη ...!!!!!
Alexisssss Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 από την στιγμή που πάει σε socket 1366 τα 12gb (triple channel) είναι η σωστή επιλογή, όχι τα 8gb (dual channel) Λαθος μου ειχα την εντυπωση οτι θα εχει i5 με dual channel αλλα δεν εκανα τον κοπο να διαβασω παλι το thread:o Τοτε 6 giga.... Ρε σεις τα 12 giga ειναι υπερβολη... imho edit:και με dual δεν γινεται να εχεις 12 giga... Οποτε μαλακια ειπα και τις δυο φορες:o:o
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μιλάμε για την 5970 (τουλάχιστον για την περίπτωσή μου..) Αλλα όταν έχεις να κάνεις με κάποιον που δεν ξέρει και πολλά πράγματα περι τεχνολογίας και θέλει (κλασικά) "το καλύτερο"... τότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Ο φίλος μου, που θέλει να βάλει αυτή την κάρτα (HD5970) θέλει να έχει την καλύτερη κάρτα που υπάρχει αυτή τη στιγμή γιατι όπως λέει "θέλει να κρατήσει το PC 3 χρόνια το λιγότερο" ... Κι εγώ συμφωνώ με εσάς.. δεν πρόκειται να έδινα τόσα λεφτά για μία κάρτα γραφικών... αλλά τί να κάνουμε βρε παιδιά.. χαλάλι του...αφού το θέλει για χ και y λόγους.. εμένα μου περισσεύει.. Επίσης θα αλλάξει και οθόνη σε λίγο καιρό (με μεγαλύτερη ανάλυση..) οπότε... θα ζοριστεί η 5970, πού θα πάει ?... Όσο για τα 12GB, θέλει να έχει πολύ μνήμη γιατι ασχολείται και λίγο με Pinacle Studio, όπως και με Photoshop.. Ναι λαθος εκανα εγω στο πρωτο μου post και εγραψα 5890.Την 5970 εννoουσα. Αυτη η λογικη " περνω τωρα το καλυτερο για να μου μεινει 3-5 χρονια" δεν υπαρχει.Αν την θελει τοσο πολυ,περι ορεξεος... Αλλα εφοσον μπορει να ενημερω8ει πριν κανει καποια κινηση καλο θα ηταν να ξερει οτι προκειται να αγορασει ενα προοιον το οποιο δεν εχει ουσιαστικη πρακτικη αξια για αυτον.Με 200 ευρω περιπου λιγοτερα μπορει να κανει την δουλεια του,και με το παραπανω. Τα 12gb ram ειναι υπερβολη.Ειπες ασχολειται λιγο με pinacle studio,photoshop και τα λοιπα,με 6gb δεν νομιζω να αντιμετωπισει προβλημα.Αλλα και παλι περι ορεξεος... Και εφοσον παει σε i7 920 τοτε σιγουρα 3ple channel. Tωρα αν πρεπει να παει σε i7 920 ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και νομιζω πως η αποφαση εχει παρ8ει και δεν χωραει αλλο συζητηση. Ενημερωτικα λεω την αποψη μου.Οτι για την χρηση του ανετα τον καλυπτει i5 (1156) 8gb ram(μπορει να βαλειτα 8gb ram γιατι βγαινει πιο φ8ηνα και ολη η συν8εση.)5850 η 5870 και σιγουρα εναν ssd.( η κανεναν postvile η τπτ vertex) εκει 8α δει πραγματικα την διαφορα επιδοσεων και οχι με την 5970 και τον 920 και 12 gb ram.
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ας αφήσουμε το παιδί να πετάξει τα λ7 του..
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ας αφήσουμε το παιδί να πετάξει τα λ7 του.. δικια του τσεπη δικο του κουμαντο αλλα ενημερωτικα.Η χρηση καποιων προγραμματων ερασιτεχνικα δεν σημαινει αγορα του υπερτουμπανου pc.
ultraxmode Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Βρε παιδιά.. ακούω απο όλους να ρίχνετε την μπηχτή σας για τα "πεταμένα λεφτά" κτλ... Νομίζω όμως πως ο καθένας ξέρει τί βαστάει η τσέπη του και αποφασίζει... οπότε στην συγκεκριμμένη περίπτωση, περί ορέξεως όπως είπατε... εγώ θα άλλαζα τη φράση του Phanispal, και θα έλεγα "αφήστε τον να κάνει την κ... του.." στο κάτω κάτω, πολύ θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο PC αν με ρωτούσατε...
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Την άποψή μας λέμε, δεν είδα πουθενά κανέναν να είναι με το όπλο στο ταμείο έτοιμος να την ανάψει στο φίλο σου και στον καθένα που παίρνει κάτι περισσότερο απ' ότι θα χρειαστεί ποτέ. Εσύ μπορεί να ήθελες πολύ να έχεις ένα τέτοιο pc, δεν είναι υποχρεωτικό για κάποιους που ξέρουν τι θέλουν και γιατί το θέλουν όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.