Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικο για 5970

xtonyx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

+1 για το 625άρι Enermax ή το 650άρι Corsair.

600W/50Α επεξεργαστής και κάρτα γραφικών (γιατί αυτοί τροφοδοτούνται κατά κύριο λόγο από τη +12V) δε θα τραβήξουν.

Δημοσ.

εγώ είμαι με τον scarface πάλι - να τραβήξουν όλα μαζί? δύσκολο

και να τραβήξουν δλδ πάλι το συζητάμε εάν δεν θα αντέξει καλό τροφοδοτικό

το w/s που έχω αμφιβάλλω αν πλησιάζει σε load τα νούμερα που γράφηκαν

Δημοσ.

Βρε θα αντέξει αλλά εντάξει δεν θα κάνει και τσιγκουνιές στο τροφοδοτικό.Κοντζάμ 5970 θα πάρει τα 10-15€ παραπάνω τον μάραναν;Ας πάρει το 625-650άρι να είναι και άνετος και να μην έχει και ανασφάλειες.

Το #30 πάντως έχει περάσει στο ντούκου...

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό με την 5970 ?

Λέει μέσα στο site του πλαισίου, πως η κάρτα χρειάζεται ένα 6pin και ένα 8pin καλώδιο για το ρεύμα της...

Αυτά τα καλώδια τα έχουν ΟΛΑ τα τροφοδοτικά? ή έχει κανέναν covertor μέσα η κάρτα ? Απο 6pin σε 8pin...?

(Πάει καιρός που εγκατέστησα κάρτα γραφικών) :-)

Μία βοήθεια please ?

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά απο την Sapphire 4870x2 (6pin+8pin),οι σχετικοί αντάπτορες έρχονται μαζί με την κάρτα, σε περίπτωση που το τροφοδοτικό δέν έχει τα αντίστοιχα βύσματα και τραβάνε ρεύματα απο 2χ4pin molex το καθένα.

Δημοσ.

Σε εμένα πάει η ερώτηση ?...

Αν πηγαίνει σε εμένα, την 5970 θα την βάλω σε σύστημα με 850W τροφοδοτικό, Core i7 920, Αsus P6T deluxe V2, 12GB DDR3...

Δημοσ.

Η οθόνη είναι μία 20άρα η οποία φυσικά και θα αλλαχτεί με μία μεγαλύτερη (και με μεγαλύτερες αναλύσεις γιατι τώρα είναι 1680χ1050)

Να σημειώσω πως είναι για το PC ενός φίλου, όχι δικό μου...

Δημοσ.

Αν πηγαίνει σε εμένα, την 5970 θα την βάλω σε σύστημα με 850W τροφοδοτικό, Core i7 920, Αsus P6T deluxe V2, 12GB DDR3...

Το μονο που σου λειπει ειναι μια 24+ οθονη!

Δημοσ.

πάλι 850w? ok:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...