Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικο για 5970

xtonyx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γιατι ρε συ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:40 ----------

θα παρω μια HD LG 1920x resolution καλα θα ειμαι?

Για αυτες τις αναλυσεις προτεινω 5850.....

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

γιατί κάνεις την δουλειά σου και με μικρότερη κάρτα πχ 5870...

ποιος ο λόγος να πετάξεις λεφτά για κάτι που προορίζεται για μεγαλύτερες αναλύσεις και benchmarking?

Δημοσ.

ναι σαυτες τισ αναλυσεισ δεν θα παιζει καλα πχ σε crysis full αναλυσεις στα 1920χ?και την παιρνω για μεγιστη αποδοση στα γραφικα και στα ποιο απαιτητικα παιχνιδια

• Super Moderators
Δημοσ.

χωρίς AA το παίζει μια χαρά το Crysis η 5870 σε 1920χ1080...

πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

19 ειμαι απλα επειδη εχω να παιξω παιχνιδι κατι χρονια απο το 2005 και μετα σκεφτομαι με το που θα παρω pc τουλαχιστον τωρα στις γιορτες να το ξεπατωσω..λοιπον να παρω 5970 επειδη εχω τα λεφτα και την LG που ειπα?τι προωλημα θα υπαρχει?αν υπαρχει

• Super Moderators
Δημοσ.

πρόβλημα δεν υπάρχει απλά είναι κρίμα να δώσεις λεφτά για την 5970 όταν δεν έχεις οθόνη με 2560χ1600 ανάλυση...

Δημοσ.

Καλά ρε συ υπερβάλλεις σιγά μην θες 2560χ1600 για να εκμεταλλεύτεις την 5970.Δηλαδή την GTX395 όταν με το καλό βγει σε τι αναλύσεις θα πρέπει να παίζουμε;:-D

Δημοσ.

οκ.απλα εχω Pc apo to 2004 και σερωεται και τωρα που εχω την ευκαιρια να το αλλαξω με καποια χρηματα που διαθετω ειμαι λιγο συνεπαρμενος με την νεα τεχνολογια..ευχαριστω παντως για τις προτασεισ και την βοιθεια σου/σας

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά ρε συ υπερβάλλεις σιγά μην θες 2560χ1600 για να εκμεταλλεύτεις την 5970.Δηλαδή την GTX395 όταν με το καλό βγει σε τι αναλύσεις θα πρέπει να παίζουμε;:-D

δεν υπερβάλω καθόλου, αν διαβάσεις τα posts του Ailurou τα ίδια θα γράφουν

η 5970 "αντιστοιχεί" σε 2560χ1600...

Δημοσ.
Και το υπόλοιπο σύστημα απο που θα τραβάει ρεύμα αν επιτρέπεται;

Όταν θα φτάσεις την 5970 σου στο 100% μαζί με τον επεξεργαστή σου ταυτόχρονα; :P

Ότι την έχει χαλαρά την έχει.Απλά για ασφάλεια και να μην έχω ανασφάλειες θα πήγαινα στο 625άρι ή στο 650άρι που έδωσε ο caution από πάνω γιατί η τιμή είναι σούπερ.

Δημοσ.

Ρε σεις.. βοηθήστε το παιδί και την οικογένεια του να ξεφύγει απο την τράπεζα.

Στίστε ένα Eyefinity με 2x 22αρια και μια 5850 να στρώσει χαρακτήρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...