Προς το περιεχόμενο

19'' Οθόνη

Lioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θέλω να αγοράσω μια οθόνη 19'' αλλά δεν ξέρω πια να πάρω... Υπάρχει οθόνη TFT 19'' που να έχει 100hz refrest rate?

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Ολες οι προσιτες TFT εχουν 60 (αααααντε 75Hz) refresh rate.

Επειδη ομως ΔΕΝ λειτουργει το refresh rate οπως στις CRT, η εικονα ακομα και στα 60Hz ειναι παρα πολυ ομαλη και καθολου κουραστικη. Πρακτικα μη το σκεφτεσαι καν το refresh rate.

Γιατι θες συγκεκριμενα 19" οθονη? Για τι χρηση τη θες? Ποσα χρηματα διαθετεις?

Δημοσ.
Ολες οι προσιτες TFT εχουν 60 (αααααντε 75Hz) refresh rate.

Επειδη ομως ΔΕΝ λειτουργει το refresh rate οπως στις CRT, η εικονα ακομα και στα 60Hz ειναι παρα πολυ ομαλη και καθολου κουραστικη. Πρακτικα μη το σκεφτεσαι καν το refresh rate.

Γιατι θες συγκεκριμενα 19" οθονη? Για τι χρηση τη θες? Ποσα χρηματα διαθετεις?

Έχω την Samsung T220 22'' αλλά μου είναι πολύ μεγάλη... τα μάτια μου κουράζονται γρήγορα... διαθέτω μέχρι 370 ευρώ πάνω κάτω.

• Moderators
Δημοσ.

Σε τι αναλυση τη δουλευεις?

Σε ποση αποσταση απο τα ματια?

Με τι συνδεση την εχεις?

Εχεις πατησει το κουμπι-επιλογη "Auto" ετσι ωστε να κανει αυτοματη ρυθμιση?

Νομιζω πως η οθονη σου ειναι απο τις καλυτερες προσιτες επιλογες στις 22 ιντσες, γιαυτο το λεω.

Κι εγω καθομαι καμποσες ωρες καθημερινα μπροστα απο 24ρι monitor χωρις κανενα σημαδι κουρασης.

Δημοσ.

Αυτό έχει να κάνει με το μάτι του κάθε ανθρώπου.Έχω δει φίλους να κάθονται 1 ώρα στην οθόνη και μετά να ζαλίζονται και άλλους(καλή ώρα εμένα) να κάθονται ώρες ολόκληρες χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Moderators
Δημοσ.

Παρολ αυτα καλο θα ηταν να σιγουρευτουμε οτι ο ανθρωπος τη λειτουργει σωστα απαντωντας στις παραπανω ερωτησεις μου :-)

Επισης δεν θα ηταν συνετο να παει σε 19, δε θα αλλαξει κατι.

Δημοσ.
Παρολ αυτα καλο θα ηταν να σιγουρευτουμε οτι ο ανθρωπος τη λειτουργει σωστα απαντωντας στις παραπανω ερωτησεις μου :-)

Επισης δεν θα ηταν συνετο να παει σε 19, δε θα αλλαξει κατι.

1152 x 864 75hz

απόσταση 80 εκατοστά - 1 μέτρο

Digital σύνδεση είναι

οταν παταω το auto λέει Auto Adjustment not available

• Super Moderators
Δημοσ.

εμ αφού δεν παίζεις στην native είναι προφανές ότι θα κουράζεσαι, χαλάει η γεωμετρία θαμπώνει το σύμπαν και voila πονοκέφαλος...

Δημοσ.
εμ αφού δεν παίζεις στην native είναι προφανές ότι θα κουράζεσαι, χαλάει η γεωμετρία θαμπώνει το σύμπαν και voila πονοκέφαλος...

Αν γινόσουν πιο σαφείς...:rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

native ανάλυση της 22αρας= 1680χ1050...όταν παίζεις σε άλλη χαλάει η γεωμετρία και γαμιέται η ευκρίνεια

• Moderators
Δημοσ.

Ετσι ακριβως. Φυσικα ετσι θα ειναι πιο μικρα τα γραμματα απ' οτι τωρα, αλλα θα ειναι παρα πολυ πιο ξεκαθαρα και οχι θολα.

Απλα αν και παλι κουραζεσαι λογω αποστασης, φερε την οθονη λιγο πιο κοντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...