phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Παρεμπιπτόντως, η Corsair Hydro Series H50 είναι χειρότερη από μια καλή αερόψυκτρα σε απόδοση και παραγόμενο θόρυβο μαζί. Τα δικά σου μυαλά να δούμε ποιος έχει φάει..
nikos21aek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Χεχε, κοροϊδεύεις έτσι; :Ρ Όχι απλά δεν καταλαβαίνω αυτό με τα 3gb ραμ.Αν θέλει κάποιος να δουλεύει xp υπάρχουν και 64bit.Γιατί ντε και καλά να βάλει 3gb επειδή θα βάλει xp;
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Να βάλει 4GB επειδή στην καλύτερη περίπτωση θα αξιοποιεί τα 3.5GB. Σε καμία περίπτωση όμως να μην ασχοληθεί με ΧΡ 64bit λόγω της ανύπαρκτης υποστήριξης από τη μικρομαλακή.
Manospetrucci Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 phanispal... Μπορείς να μου εξηγήσεις το 4GB σε Triple Channel ? Ευχαριστώ. Όσο για την ψήκτρα έχω δει καλά Reviews... Εσύ που υποστηρίζεις την άποψή σου σχετικά με την Corsair Hydro Series H50?
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δεν αναφερόμουν σε 'σένα συγκεκριμένα.. Σχετικά με την Η50, έχω δει κι εγώ reviews, αυτά που έχεις δει εσύ τι λένε; Ότι είναι αρκετά μπροστά από τις πολύ καλές αερόψυκτρες; Γιατί εγώ ξέρω ότι ούτε καλύτερη είναι, ούτε λιγότερο θόρυβο κάνει. Αν με τα μισά περίπου χρήματα μπορείς να πας σε μια καλή αερόψυκτρα με ένα αθόρυβο ανεμιστήρι με την ίδια απόδοση, ίσως και καλύτερη, για ποιο λόγο να προτιμήσω την Η50; Για να λέω ότι έχω υδρόψυξη;
FaRMaKhs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 BTW την Η50 που τη βρηκες?Εξωτερικο? edit:γραψε λαθος αλλο διαβασα αλλο καταλαβα περασμενη η ωρα :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.