Captain Nemo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Εβαλα σήμερα και εγω τα Win 7 και είδα το φως μου απο αντιικό τι προτείνεται ?που είναι και επίκαιρο .Παλία είχα το Avast για τον lite χαρακτήρα του αλλα δεν ξέρω αν αξίζει να βάλει κανείς κανένα τρανταχτό όνομα οπως kaspersky ή bitdefender για να θωρακιστούμε αλλα σκέφτομαι μήπως δεν είναι πολυ αυτοματοποιημένα και με ταράζουν στα μηνύματα.Και απο antispyware υπάρχει κανένα καλό free η να δώ για αγοραστά, είχα ακούσει καλές γνώμες για CounterSpy και spy sweeper.Ακούω γνώμες.
grimpr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 http://www.microsoft.com/Security_Essentials/
Nord_Chaos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 αν θελεις ριξε μια ματια στις δημοσκοπησεις εδω στο insomnia σχετικα με τα antivirus και antispyware που χρησιμοποιουμε...εγω δεν θα σου προτεινα να δαπανησεις χρηματα για να αγορασεις εμπορικο λογισμικο προστασιας...απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσο αξιοπιστες δωρεαν λυσεις οπως το avast,το avira και το avg νομιζω οτι για εναν οικιακο χρηστη ειναι καθαρα σπαταλη χρηματων η αγορα εμπορικου λογισμικου προστασιας...εγω χρησιμοποιω το avast εδω και 2 χρονια χωρις ουτε μια φορα να το αλλαξω και εχω ξεχασει τι θα πει ιος...και ειδικα οσον αφορα τα antispyware εδω και αν υπαρχουν εξαιρετικες δωρεαν προτασεις: τα malwarebytes' antimalware και superantispyware free ειναι οτι χρειαζεσαι για περιοδικους ελεγχους...ειδικα για το πρωτο ολες οι κριτικες που διαβαξω (και απο χρηστες εδω στο insomnia) ειναι εξαιρετικες... οποτε εγω θα σου προτεινα για antivirus το avast για real-time protection, και τα 2 προαναφερθεντα antispyware για περιοδικους ελεγχους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.