Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εγκατάστασης προγράμματος μετά από updateς

kyriakh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλές γιορτές.

Έχω vista, πέρασα ένα πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών, όλα οκ.

Κάποια στιγμή έκανα updade manualy σε ότι δεν είχα επιλέξει να γίνει αυτόματα kai restart.αυτό ήτανε.

Το πρόγραμμα αγγλικών, είχα απεγκ/θεί.οκ το επανεγκατέστησα.

Αλλα.. όλα καλά, αλλά δεν εμφανίζεται πλέον το σηματάκι του play στο listening (part),παρά ένα τετραγωνάκι με χ στη μέση.

και τι δεν έκανα aninstall updates, επανεγκατ/σή του 7 φορές και ενδιάμεσα πάντα restart, και με δεξί κλικ σαν administrator πάντα το άνοιγμα του προγράμματος και το instalation.Αυτοί ωστόσο δεν έχουν υποστήριξη,κάλεσα και μου είπαν ότι ίσως φταίει η κάρτα ήχου.Και να φανταστήτε το πήρα 180€..ουφ..

τι κάνω?:cry::fear::fear:

Ευχαριστώ εκ των πρτέρων:-)

post-148596-129063042939_thumb.jpg

Δημοσ.

Κάνε μια καθαρή απεγκατάσταση με κανένα ccleaner ή youruninstaller και μετά πήγαινε στον φάκελο του προγράμματος και ότι έχει μείνει σβήσε το (ή δώσε άλλη ονομασία στον φάκελο...) μετά κάνε ένα restart και δοκίμασε ξανά.

Υ.Γ Σε συμβατότητα δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα ε; Δοκίμασε πάντως να το βάλεις σε συμβατότητα με xp, δεν χάνεις τπτ.

Δημοσ.
Κάνε μια καθαρή απεγκατάσταση με κανένα ccleaner ή youruninstaller και μετά πήγαινε στον φάκελο του προγράμματος και ότι έχει μείνει σβήσε το (ή δώσε άλλη ονομασία στον φάκελο...) μετά κάνε ένα restart και δοκίμασε ξανά.

Υ.Γ Σε συμβατότητα δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα ε; Δοκίμασε πάντως να το βάλεις σε συμβατότητα με xp, δεν χάνεις τπτ.

Σευχαριστώ, πολύ, τα έκανα όλα αλλά τίποτα.

Μήπως φταίει το κάρμα μου? χιχι

Όσον αφορά τη συμβατότητα,πρέπει νάνει οκ αφού πριν πριν το update ήταν οκ

Δημοσ.

Λες; :ρ Μπα...

Το πρόγραμμα πως τρέχει; Μέσω δικού του προγράμματος ή μέσω κανονος explorer? Ποιό πρόγραμμα είναι βασικά; Στην συμβατότητα δεν είναι τίποτα τικαρισμένο σωστά;

Υ.Γ άμα σβήσεις μετά την απεγκατάσταση όλον τον φάκελο που το περιείχει λογικά θα καθαρίσει και μετά θα είναι σαν αν το εγκαθιστάς πρώτη φορά, για αυτό σου είπα να το δεις.

Δημοσ.

gk13 είσαι hacker!! χιχι

Και πάλι σ΄ευχαριστώ.

Κολλάει όμως το listening.

Αμα του κάνω επανεγκατ/ση λες να εξαφανιστεί κάτι πάλι?:mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...