AGGANIS13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Θελω να βρω εναν post editor για να φτιαχνω τα post μου offline και μετα να τα κανω copy-paste και να τα δημοσιεύω στα forum. Θελω κατι απλο και ευκολο......
Kryptonite Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Η πιο απλή λύση λέγεται notepad και έρχεται προεγκατεστημένη σε όλα τα windows. Εντάξει πλάκα κάνω..Άν δε μπορείς να θυμάσαι εύκολα το bbcode ή βαριέσαι γενικά τη διαδικασία, μια άλλη πολύ απλή λύση που μου ρχεται στο μυαλό (και υποθέτω θα δουλεύει) είναι να πατήσεις σε οποιοδήποτε θρέντ του φόρουμ το κουμπί "απάντηση" και μόλις σε πάει στον post editor να αποθηκεύσεις τη σελίδα..File --> Save As --> και επέλεξε να σώσεις σαν "Web archive (single file)" (κατάληξη .mht).Ο νέος Opera σε αφήνει να σώσεις σε αυτή τη μορφή και σίγουρα ο IE.. Χρησιμοποιείς τον editor να κάνεις τη δουλειά σου και μετά κάνεις copy-paste το κείμενο σε ενα text αν θες να το ποστάρεις αργότερα. Βέβαια αυτό είναι μπακαλο-λύση αλλά είναι το πρώτο που μου ήρθε..Λογικά θα υπάρχουν και προγράμματα γι αυτή τη δουλειά αλλά δεν γνωρίζω κάποιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.