pavos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 καλημερα παιδες. εκανα συνδεση forthnet 24αρα στον αδερφο μου και μας εδωσαν ρουτερ thomson tg585v7. μας πετουσε καθε τρεις κ λιγο εξω. κατεβασα και εγκατεστησα Firmware 7.4.3.2 International αλλα τωρα δεν μπαινει καθολου στο net. τι μπορω να κανω?? ειναι καμια ρυθμηση?? το εχει παθει κανεις αλλος?? και το κακο ειναι οτι με reset δεν παει στις αρχικες εργοστασιακες ρυθμησεις αλλα κραταει την 7.4.3.2
ArisG88 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Αφου περασες την καινουργια εκδοση, του εδωσες τα username/pass της συνδεσης σας; Επισης με reset δεν παει στην προηγουμενη εκδοση αλλα στις αρχικες ρυθμισεις του router σε αυτο το firmware
pavos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Αφου περασες την καινουργια εκδοση, του εδωσες τα username/pass της συνδεσης σας; Επισης με reset δεν παει στην προηγουμενη εκδοση αλλα στις αρχικες ρυθμισεις του router σε αυτο το firmware ναι εδωσα. θα δοκιμασω mozila ενω δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο το ρουτερ o explorer δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ
Zeron2862 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εχω κι εγω το ιδιο προβλιμα.Mε ethernet δεν εχει κανενα απολυτος προβλημα οσες ορες και να ειμαι μεσα αλλα οταν συνδεεται το αλλο pc με wirless μετα απο λιγο κοβει τι συνδεση.. ειναι πριξιμο.
Elliote Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 παιδια μπορει καποιος να μου πει γιατι στο συγκεκριμενο μοντεμ το φωτακι του ασυρματου δικτυου ειναι κιτρινο?
sokonik_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 παιδια μπορει καποιος να μου πει γιατι στο συγκεκριμενο μοντεμ το φωτακι του ασυρματου δικτυου ειναι κιτρινο? Γιατι δεν εχεις βαλει φουλ ασφαλεια στην ασυρματη συνδεση σου (128bit),τωρα λογικα πρεπει να το εχεις στα 64 bit. Οταν δεν εχεις καθολου ασφαλεια ειναι κοκκινο και οταν ειναι στα 128 ειναι πρασινο
Elliote Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 δηλαδη εαν το παω στα 128 θα ειναι ενταξει?
sokonik_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Απ'οτι θυμαμαι ναι. για δοκιμασε και πες μας Παλι ενταξει ειναι, απλα εχεις λιγοτερη ασφαλεια...
Elliote Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου το εκανα αλλα παλι κιτρινο ειναι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:24 ---------- οκ παιδια το ελυσα απλα ηθελε να βαλω wap2
ArisG88 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ξεκλειδωνο - κοκκινο λαμπακι Wep κλειδωμα - πορτοκαλί Wpa κλειδωμα - πρασινο
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εχω κι εγω το ιδιο προβλιμα.Mε ethernet δεν εχει κανενα απολυτος προβλημα οσες ορες και να ειμαι μεσα αλλα οταν συνδεεται το αλλο pc με wirless μετα απο λιγο κοβει τι συνδεση.. ειναι πριξιμο. κοβει την συνδεση κανει reboot το ρουτερ η πεφτει το ασυρματο?εγω παντως περασα το 8.2.2.5_thomson_tg585v7_firmware και ελυσα καμποσα σε μια φιλη μου. παιδια μπορει καποιος να μου πει γιατι στο συγκεκριμενο μοντεμ το φωτακι του ασυρματου δικτυου ειναι κιτρινο? φιλε μου το εκανα αλλα παλι κιτρινο ειναι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:24 ---------- οκ παιδια το ελυσα απλα ηθελε να βαλω wap2 ειναι wpa οχι wap.kai to Καλυτερο ειναι το wpa η wpa2 οχι Wep.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.