Προς το περιεχόμενο

προβλημα με hp

mmpampiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα hp pavilion dv7 1020ev. Σημερα το πρωι το συνδεω με τον φορτιστη και ο υπολογιστης δεν παιρνει καθολου ρευμα και δεν ανοιγει. Γνωριζει καποιος τι προβλημα ειναι αυτο και αν το χουν παθει κι αλλοι;

Δημοσ.

Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να το ανάψεις χωρίς μπαταρία μόνο με το ρεύμα. Αν όχι ή έχεις καμμένο τροφοδοτικό ή αν δεν πέρνει ρεύμα και με άλλο τροφοδοτικό η μητρική, τότε έκαψες μητρική.

Δημοσ.

Το λαμπάκι που έχει το τροφοδοτικό σου ανάβει; Το καλώδιο το είδες μην έχει κόψει πουθενά; Οι επαφές μέχρι το laptop γίνονται σωστά σίγουρα; Το καλώδιο στο φις που έχει για την σύνδεση με τον υπολογιστή μερικές φορές κόβει και... Άμα το ζόριζες δοκίμασε να το γυρίσεις πάνω-κάτω μπας και κάνει επαφή.

Δημοσ.

Αν δεν παίζει με άλλο τροφοδοτικό δοκίμασε με άλλη (συμβατή εννοείτε) φορτισμένη μπαταρία. Αν λειτουργεί με την μπαταρία το πιο πιθανό είναι να έχει καταστραφεί η υποδοχή ρεύματος.

Με τα πολλά βάλε βγάλε ή με ένα δυνατό χτύπημα του βύσματος μπορεί να τύχει να σπάσουν οι κολλήσεις εσωτερικά ή το ίδιο το jack. Πριν λίγο καιρό έκανα ένα (πετυχημένο) χειρουργείο σε ένα κατά τα άλλα ξεγραμμένο Acer. Είναι μανούρα :-S

Δημοσ.

Ναι είναι συνηθισμένο στο μοντέλο αυτό και γενικά στα HP (βλάβη στο κύκλωμα τροφοδοσίας πάνω στο mainboard). Εμείς το επισκευάζουμε με 80Ευρώ + ΦΠΑ (http://www.computer-systems.gr), εκτός αν απλά θέλει αντικατάσταση το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Παιδια εχω εγγυηση. Θα το στειλω για σερβις. Ξερει κανεις ποσο καιρο θα κανουν γιατι ειμαι σε μια δυσκολη φαση(στη μεση μιας εργασιας) και το χρειαζομαι οσο το δυνατον πιο γρηγορα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...