Προς το περιεχόμενο

Αγορα βιντεοκαμερας

logo15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Ενδιαφέρομε να αγορασω μια καμερα. Την θελω γιατι η παλια μου χαλασε και εχω να μια ταινια για φεστιβαλ. Το φεστιβαλ ζηταει broadcast quallity. Αυτο τι σημαίνει? Μια jvc 500 ευρώ θα κανει την δουλεία? Η ανατρέχω σε κατι πιο καλο και ακριβό? Οι HD ειναι καλες?

Ευχαριστω!

Σορρυ αλλα ειμαι αρκετα κουρασμενος για να διορθώσω τυχων ορθογραφικά.

Δημοσ.

Εγω.

Δεν εχω όρεξή να αγοραζω εχτρα εξοπλισμό κτλ, για να μπορο να κανω μονταζ κτλ.

ποσο πανε? και εχουν δυνατότητα για υποδοχή mic?

Δημοσ.

Σιγα το πολυ που κανουν οι κασετες ρε. Ειδικα στο ebay/amazon τις πουλανε πακετακια των 10 πολυ φθηνα (13 λιρες οι 10 η κατι τετοιο).

Τωρα απο τιμη, 650 λιρες την hv30 την βρισκεις στο ebay. Εδω εχει κοντα 900 ευρω. Τωρα γιατι αυξηθηκε η τιμη της δεν ξερω, εγω την πηρα στα 700 απο Ελλαδα πριν εναμιση χρονο περιπου. Η hv40, η μεταγενεστερη της 30, κανει καπου 800 ευρω εδω Ελλαδα (μην με ρωτησεις γιατι ειναι πιο φθηνη απο την παλια δεν ξερω) ενω στο ebay την δινουν στις 565 λιρες (απο μαγαζια ε). Λιγο τραγικες οι διαφορες Ελλαδα-Αγγλια αλλα τι να κανουμε. Βεβαια απ'οτι βλεπω εισαι Αγγλια αρα στα τετοια σου οι τιμες εδω. :P

Η μαλακια με αυτες τις καμερες, λογω κασετας, ειναι οτι αμα βαλεις mic παιζει να ακουγεται ο θορυβος που κανει η κασετα. Σε μενα αυτο συμβαινει τουλαχιστον. Δεν ξερω αν βαλω μια καλυτερη κασετα τι θα γινει. Ετσι και αλλιως ομως ειναι μαλακια να χρησιμοποιεις το mic on camera. Φτιαξε ενα diy boom pole (εχει καμποσα βιντεακια στο youtube) και θα εισαι κυριος. Βγαινει πολυ καλυτερος ο ηχος ετσι.

Mic εχεις ηδη?

Υ.Γ Να φανταστω σπουδαζεις τιποτα που να εχει σχεση με film στο Νησι ε? B)

Δημοσ.

Ναι! Film&TV production.

Κοίταξα Reviews for hv30/40 και ολα λενε οτι δεν εχει καλο stabilizer on HD.

όσων αφορα της κασετες, δεν εχω προβλημα. Και εδω κασετες εχουμε σε καποιες καμερες. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω όρεξη να αγοράζω εξοπλισμό, οπως το μηχάνημα που περνάει το dv σε pc (digitizer?).

Η αυτές λειτουργούν με αλλο μέσο? Usb? Ieee?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:32 ----------

ποια η διάφορα vixia & Legria?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:35 ----------

Επεισης δεν φαίνεται πολυ βολική για handycam

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:44 ----------

επίσης σκεφτόμουν να κανω οικονομία για 1 χρονο και να παρω μια pro αντι μια commercial. Τι λετε?

Δημοσ.

[/color]επίσης σκεφτόμουν να κανω οικονομία για 1 χρονο και να παρω μια pro αντι μια commercial. Τι λετε?

Βασικα αυτη ειναι οτι καλυτερο. Ασε, δεν σου λεω αλλα, κανε οικονομια.:P

Δημοσ.
Ναι! Film&TV production.

Ο διαδοχος του Γκελερ ειμαι ο φουστης... :P

Σε ποιο Uni?

Κοίταξα Reviews for hv30/40 και ολα λενε οτι δεν εχει καλο stabilizer on HD.

όσων αφορα της κασετες, δεν εχω προβλημα. Και εδω κασετες εχουμε σε καποιες καμερες. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω όρεξη να αγοράζω εξοπλισμό, οπως το μηχάνημα που περνάει το dv σε pc (digitizer?).

Η αυτές λειτουργούν με αλλο μέσο? Usb? Ieee?

Αν εχεις θυρα firewire (που πιθανως θα εχεις) εισαι μια χαρα.

ποια η διάφορα vixia & Legria?

Απλα τα ονοματα τους ειναι αυτα. :P

Η legria hv40 απλα ειναι μεταγενεστερη. Ουσιαστικα δεν εχουν καμια διαφορα. Σοβαρα, τιποτα που να κανει την μια καλυτερη απο την αλλη. Απλα η hv40 εχει:

"1. Native 24P (records just like 24F on the XL/XH cams)

2. Custom Button - you can assign focus assist, grids, BLC, and magnify to it

3. You can record the magnify function (magnified image) to tape now

4. Camera body is a deeper black, built from the same plastic as the HF S10

5. Camera startup sound has new VIXIA 2009 chime

6. Lettering on the camera body is now a subdued gold as opposed to white"

cited here

Επεισης δεν φαίνεται πολυ βολική για handycam

Γιατι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...