Προς το περιεχόμενο

Οι Καλυτερες Ταινιες του 2009

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαφως και δε θυμαμαι ολες τις ταινιες που ειδα περσυ.60-80 ταινιες θα δα σιγουρα.Για να μη πω παραπανω και φανω υπερβολικος.Δεν ηταν ολες τους 2009 βεβαια..

Οποτε ψηφιζω.

-2012

-Αvatar

-Με επιφυλαξεις θα λεγα και το law abiding citizen ,το οποιο κανει καταπληκτικο παιχνιδι μυαλου.

Ειναι και αλλες,αλλα μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου!

Γενικως το 2008 ειχαμε καλυτερες ταινιες και πιο ποιοτικες.Αντε να δουμε και το 2010.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

το 2012 μια από τις καλύτερες ταινίες του 2009? μα τα παναγίδια βόδια! τσόντες να κάτσουμε να ψάξουμε θα βρούμε καλύτερες...

Δημοσ.
το 2012 μια από τις καλύτερες ταινίες του 2009? μα τα παναγίδια βόδια! τσόντες να κάτσουμε να ψάξουμε θα βρούμε καλύτερες...

+1

Σε τυχαια σειρα οι καλυτερες ταινιες κατα τη γνωμη μου του 09..

Law Abiding Citizen(!!!)

Public Enemies

Inglorious Basterds

Harry Brown

Απο κομωδιες μπορω να πω οτι δε με συγκινησε ΚΑΜΙΑ!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Στο τοπ μιας ομολογουμένως κακής χρονιάς:

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Απο εκει και πέρα ακολουθούν όλα τα γνωστά, τα οποία σίγουρα απόλαυσα, αλλά δεν μου έμειναν και ιδιαίτερα όπως: District 9, Whatever Works, Inglourious Basterds (έμαθε κανείς γιατί είναι γραμμένο λάθος?) κ.λ.π

Πάντως μπορώ να πω με σιγουριά ότι η χρονιά είχε απίστευτες μαλακίες (που μερικές πλήρωσα κι'όλας για να δω) όπως:

The Final Destination (γαμώ την τρίτη μου διάσταση γαμώ), Orphan (τώρα που το ξανασκέφτομαι αυτό, νταξ καλό ήταν αλλά πολύυυυ προβλέψιμο), 2012 και το Twilight που μίσησα απο το πρώτο τρέιλερ και έτσι το απέφυγα. Επίσης απο τρέιλερ απέφυγα και την Κληρονόμο (που έμαθα ότι καλά έκανα).

Δημοσ.

Λογω εφε κυριως και μου αρεσε το μηνυμα οτι αμα παλεψεις ,τα καταφερνεις.Μου αρεσε η σκηνη που ο φιλος του ερευνητη που γουσταρε την κορη του Προεδρου (δε θυμαμαι τα ονοματα ..) ενω ερχοταν κατα πανω του το νερο αγκαλιασε την οικογενεια του και περιμενε.

Το τελος της ταινιας επισης αφησε ενα αισιοδοξο μηνυμα,ενω ολοι περιμεναν το αντιθετο.

Αυτα θαρρω :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορώ να σου βρω τα τριπλάσια πράγματα σε μια τσόντα του 2009 που την κάνουν καλύτερη ταινία από το 2012...

προφανώς δεν διαφωνώ ότι σου άρεσε, αλλά άλλο να σου αρέσει κάτι και άλλο να το κατατάσεις στα καλύτερα μιας χρονιάς

Δημοσ.
προφανώς δεν διαφωνώ ότι σου άρεσε, αλλά άλλο να σου αρέσει κάτι και άλλο να το κατατάσεις στα καλύτερα μιας χρονιάς

Ρίχνοντας μια ματιά στο top #250 του Imdb, πολλές καταχωρήσεις με κάνουν να τραβάω τα μαλλιά μου (π.χ Inglorious basterds στη θέση 68, Dark knight στο 9 κ.ο.κ). Κάτι τέτοια μου έχουν διδάξει πως όλα αυτά τα best of, topX κ.λπ είναι μια μούφα και μισή. Βρίσκεις πέντε έξι παλικάρια που έχετε ίδιο ή παρεμφερές γούστο, κάνετε τράμπα ιδέες και κάνετε τη δουλειά σας (και ευτυχώς στο φόρουμ αυτό είναι και παραπάνω από πέντε άτομα τα οποία δεν θα αρκεστούν με το Avatar)

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά μην συγκρίνεις το μέγιστο Dark Knight με το 2012... :o

σίγουρα δεν είναι η 9η καλύτερη όλων των εποχών αλλά είναι πολύ καλή ταινία πράγμα που δεν ήταν το 2012...

Δημοσ.

Συγνωμη,αλλα με βαση αυτα που μου αρεσαν περισσοτερο δε πρεπει να τα καταταξω?Αμα ηταν ετσι,ολοι τις ιδιες ταινιες θα λεγαμε...

Αφου μου αρεσε,το κατατασω στα καλυτερα της χρονιας. :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Αμα ηταν ετσι,ολοι τις ιδιες ταινιες θα λεγαμε...

και που το κακό με αυτό?

Αφου μου αρεσε,το κατατασω στα καλυτερα της χρονιας. :P

σαν τον οπαδό που νομίζει ότι η ομάδα του είναι η καλύτερη του πλανήτη επειδή έτσι του αρέσει :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Μα θα υπηρχε τοτε το thread?

ούτε αυτό το βρίσκω αρνητικό αν και θα έχανα μερικά posts από τον counter :P

Δημοσ.

Κοιταξε.Σε αυτο το thread μπορουμε να γραψουμε ολοι.Σιγουρα δεν εχουμε δει ολοι τις ιδιες ταινιες.Σιγουρα ειμαστε διαφορετικα ατομα.Οποτε δε βρισκω το παραξενο που εγω προσωπικα διαλεξα και το 2012.Εσενα σου αρεσε το Avatar,εμενα δε μου αρεσε.Κατι αντιστοιχο δηλαδη.

;) Φιλικα παντα ετσι χεχε

• Super Moderators
Δημοσ.
Εσενα σου αρεσε το Avatar,εμενα δε μου αρεσε.

προσωπικά δεν έχω γράψει την άποψή μου μέχρι στιγμής για τις καλύτερες του 2009 :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...