Προς το περιεχόμενο

Οι Καλυτερες Ταινιες του 2009

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χαίρομαι που δεν αναφέρεται πουθενά η αθλιότητα called Twilight και συμπληρώνω τον Δημόσιο Κίνδυνο με τον απίθανο Johnny Depp.

Μάλλον επειδή η συντριπτική πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται από άντρες, που κατά κανόνα δεν έχουμε κάποιο φετίχ με χλεμπονιάρικα βαμπίρ ή άτριχους λύκους (!).

Δημοσ.
Μάλλον επειδή η συντριπτική πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται από άντρες, που κατά κανόνα δεν έχουμε κάποιο φετίχ με χλεμπονιάρικα βαμπίρ ή άτριχους λύκους (!).

κλαίω...χ0αχ0α00α0χ0αχ0α0

Δημοσ.
δεν την πολυκαταλαβα την ταινια.να σου πω την μαυρη αληθεια

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ 2 φορές την είδα για να λύσω κάποια θέματα αλλά προσωπικά την θεωρώ από τις πιο σημαντικές ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια.. Πιστεύω ότι αξίζει μια δεύτερη προβολή.

Ο φόβος της αποτυχίας, το άγχος της δημιουργίας και ο θάνατος σε μια ταινία που ισορροπεί στην λεπτή γραμμή του ονείρου και της πραγματικότητας...

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ 2 φορές την είδα για να λύσω κάποια θέματα αλλά προσωπικά την θεωρώ από τις πιο σημαντικές ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια.. Πιστεύω ότι αξίζει μια δεύτερη προβολή.

Ο φόβος της αποτυχίας, το άγχος της δημιουργίας και ο θάνατος σε μια ταινία που ισορροπεί στην λεπτή γραμμή του ονείρου και της πραγματικότητας...

Τι δεύτερη προβολη;Κλείσιμο στο πρώτο μισάωρο και σβήσιμο τελείως από τον υπολογιστή να μην σου πιάνει χώρο αξίζει.Έτσι ακριβώς την τίμησα εγώ.

Δημοσ.
Τι δεύτερη προβολη;Κλείσιμο στο πρώτο μισάωρο και σβήσιμο τελείως από τον υπολογιστή να μην σου πιάνει χώρο αξίζει.Έτσι ακριβώς την τίμησα εγώ.

Το βρίσκω απόλυτα λογικό να μην άρεσε σε πολύ κόσμο...οι σημαντικότερες ταινίες τις εποχής πάνε άπατες στις εισπράξεις και το Avatar πουλάει σαν τρελό... Άντε σ' αυτήν πες ότι κάνω λάθος αλλά είναι παρατηρημένο γεγονός.

Να μαντέψω blockbuster ολέ? :)

Δημοσ.

Ο,τι και να λεμε η Συνεκδοχη ειναι κλασεις πανω απο ταινιες που προωθησαν η διανομεις στην δυσμοιρη χωρα.Και υπαρχει μια ντουζινα πολυ καλων ταινιων που ακομα αναζητειται και σε Dvd..

Δημοσ.
Ο,τι και να λεμε η Συνεκδοχη ειναι κλασεις πανω απο ταινιες που προωθησαν η διανομεις στην δυσμοιρη χωρα.Και υπαρχει μια ντουζινα πολυ καλων ταινιων που ακομα αναζητειται και σε Dvd..

Συμφωνω.

Το θεμα ειναι οτι χαραμιζουν το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ταλεντο ηθοποιων,οπως του Χοφμαν,σε ταινιες ακαλαβιστικες για το ευρυ κοινο.

Για αυτο ο κοσμος παει στα blogbuster.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...