Προς το περιεχόμενο

Οι Καλυτερες Ταινιες του 2009

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ink

Harry Brown

Balibo

Hurt Locker (αν και ειναι 2008 παραγωγη, ομως θα ερθει 18/01/2010 Ελλαδα)

Lymelife

Kisses και

Με τυχαια σειρα αλλα νομιζω το Balibo για εμενα κερδιζει στα σημεια και ειναι η καλυτερη της χρονιας.

Δημοσ.

[offtopic]περίεργο άρεσε σε κάποιον το hurt locker? εντάξει γούστα είναι αυτά αλλά να αναφερθεί και στις καλύτερες της χρονιάς? πολύ δύσκολο - sry για την κριτική έτσι[/offtopic]

Δημοσ.
[offtopic]περίεργο άρεσε σε κάποιον το hurt locker? εντάξει γούστα είναι αυτά αλλά να αναφερθεί και στις καλύτερες της χρονιάς? πολύ δύσκολο - sry για την κριτική έτσι[/offtopic]

Τι sorry? :-) Γουστα ειναι αυτα.Ειναι εντελως υποκειμενικο ειδικα για την συγκεκριμενη ταινια που απο το πουθενα και μετα απο μηνες αρχισε να εκθειαζεται στις ΗΠΑ και αφου εγινε ο χαμος, και θα παρει και το οσκαρ σκηνοθεσιας λογικα η τυπισσα( οχι πως μ'ενδιαφερει ο τραγικος θεσμος των οσκαρ), θα την φερουν και στην Ελλαδα για να μη γινουν ρομπα παλι οπως με το Crash.

Δημοσ.

καλά ότι εκθειάζεται στις ηπα είναι λογικό και έγινε εξαρχής από την εποχή του trailer κιόλας όχι μετά από μήνες, εντάξει πόλεμο έχει μέσα, δείξε μου ταινία με πόλεμο ή baseball που να έχει πάρει κακές κριτικές στην αμερική και σε κερνάω - anyway χαλάω το topic όμως sry

edit: πάντως δεν τη κρίνω από την αντίθετη πλευρά, επειδή δλδ έχει πόλεμο, απλά όντως μου φάνηκε άδεια τελείως, anyway όπως είπαμε θέμα γούστου είναι

Δημοσ.
καλά ότι εκθειάζεται στις ηπα είναι λογικό και έγινε εξαρχής από την εποχή του trailer κιόλας όχι μετά από μήνες, εντάξει πόλεμο έχει μέσα, δείξε μου ταινία με πόλεμο ή baseball που να έχει πάρει κακές κριτικές στην αμερική και σε κερνάω - anyway χαλάω το topic όμως sry

edit: πάντως δεν τη κρίνω από την αντίθετη πλευρά, επειδή δλδ έχει πόλεμο, απλά όντως μου φάνηκε άδεια τελείως, anyway όπως είπαμε θέμα γούστου είναι

Απο Ευρωπη ξεκινησε ο ντορος για την ταινια και μετα ξυπνησαν και οι αμερικανοι.Δεν ειναι ταινια με πολεμο.Ειναι αντιπολεμικη.Εχει τεραστια διαφορα.Και το The Thin Red Line ειχε σκηνες πολεμου αλλα δεν ηταν πολεμικη ταινια.

Δημοσ.

μακραν η καλυτερη ταινια της χρονιας...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ιnk απλά η καλύτερη και απο docs το The Cove...Κάτι The box,Law abiding citizen κτλ που συζητήθηκαν δεν μου είπανε τίποτα..

Δημοσ.
Ιnk απλά η καλύτερη και απο docs το The Cove...Κάτι The box,Law abiding citizen κτλ που συζητήθηκαν δεν μου είπανε τίποτα..

Συμφωνα απολυτα.Ειδικα στην Ελλαδα προωθουν οι κριτικοι ο,τι να'ναι.Εκθειαζαν το An Education, ειπα να το δω και ηταν χρυση μετριοτητα.Αντιθετα ταινιες σαν το Whip It ειναι κλασεις ανωτερες και δεν βρηκαν διανομη.Επισης το The Cove αν και παιχτηκε στο Φεστιβαλ Θεσσαλονικης εχει περασει στα αζητητα (σαν το περσινο το πανεμορφο γαλλικο Stella).Βεβαια η κατασταση εδω κινηματογραφικα ειναι για γελια με ταινιες σαν τη Νησος να παιζονται επι εβδομαδες+μηνες, με σκηνοθεσια ανυπαρκτη, υπερβολη στο σεναριο+στην ηθοποια, το ιδιο συνοθυλευμα ανθρωπων που αυτοαποκαλουνται ηθοποιοι και παρελαυνουν απο παντου (διαφημισεις αθλιας ποιοτητας σε ραδιο-tv,σειρες της πλακας κτλ), πραγματικα καλλιτεχνικος-πολιτισμικος Μεσαιωνας.

Δημοσ.
Συμφωνα απολυτα.Ειδικα στην Ελλαδα προωθουν οι κριτικοι ο,τι να'ναι.Εκθειαζαν το An Education, ειπα να το δω και ηταν χρυση μετριοτητα.Αντιθετα ταινιες σαν το Whip It ειναι κλασεις ανωτερες και δεν βρηκαν διανομη.Επισης το The Cove αν και παιχτηκε στο Φεστιβαλ Θεσσαλονικης εχει περασει στα αζητητα (σαν το περσινο το πανεμορφο γαλλικο Stella).Βεβαια η κατασταση εδω κινηματογραφικα ειναι για γελια με ταινιες σαν τη Νησος να παιζονται επι εβδομαδες+μηνες, με σκηνοθεσια ανυπαρκτη, υπερβολη στο σεναριο+στην ηθοποια, το ιδιο συνοθυλευμα ανθρωπων που αυτοαποκαλουνται ηθοποιοι και παρελαυνουν απο παντου (διαφημισεις αθλιας ποιοτητας σε ραδιο-tv,σειρες της πλακας κτλ), πραγματικα καλλιτεχνικος-πολιτισμικος Μεσαιωνας.

fearwhatnow πάνω κάτω κάτι τέτοιο ήθελα να γράψω αλλά δεν προλάβαινα...++++1

ειδικα ρε παιδιά με το law abiding citizen έπαθα την πλακα μου...με φάγανε γνωστοί και φίλοι να το δω λες και ήταν η ταινία των ταινιών να πουμε, και με το που το βλέπω έκλαψα τον χρόνο που εφαγα..τόσα κενά στην πλοκή βασικά είχα να δω χρόνια σε ταινία δράσης, ακόμα και σε φόλες παραγωγές της πλάκας...τεσπα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...