Kasrith Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μιας και τελειωνει ο χρονος, και δεν βλεπω αλλο θρεντ με τετοιο θεμα, ας μαζεψουμε εδω της καλυτερες και ποιο διασκεδαστικες ταινιες του 2009 Αν και δεν εχουνε βγει ολες ακομα, μας μενουν 2+ βδομαδες, και σιγουρα θα υπαρξουν ενδιαφερουσες ταινιες πριν μπει το νεο ετος, πχ Sherlock Holmes (25/12). Μπορει να μην ειναι οι καλυτερες, αλλα σιγουρα ηταν διασκεδαστικες και μου μειναν. Εξαλλου ειναι αργα, ειμαι πτωμα, και μονο αυτες μου ερχονται προς το παρων Hangover Ice Age 3 Ninja Assassin εδιτ : Ειναι στη σειρα που της ειδα, οχι στην σειρα που μου αρεσαν
jason_rethymno Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Το "Inglourious Basterds" και το "Harry Potter 6 Half Blood Prince" μου άρεσαν πολύ
hurin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Για μένα : Hangover Law Abiding Citizen District 9
Fronimitis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 district 9.Ηταν η τελευταια καλη φετινη που ειδα.Για την ωρα δεν μου ερχονται αλλες.
seishirosakura Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ink, Mary & Max, Cove και από διασκεδαστικές το Zombieland.
GeorgeVls Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Τhe box φυσικα, αφθεντικος Richard Kelly.
Mprelok Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δει κανεις την καινουρια ταινια του woody Αllen και εαν του αρεσε.. ευχαριστω..
ikaruga24 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ημουν απαραδεκτος φετος. Δεν ειδα ουτε μια ταινια στον κινηματογραφο και ειδα πολυ λιγες καινουργιες σε DVD. Εχω δουλεια μπροστα μου.
liopyr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δει κανεις την καινουρια ταινια του woody Αllen και εαν του αρεσε..ευχαριστω.. Αν είσαι γουντιαλενικός θα σου αρέσει σίγουρα. Το μόνο που της λείπει είναι ο Γούντι Άλλεν, χωρίς να θέλω μειώσω την πολύ καλή εμφάνιση του Larry David. Εύκολα στις καλύτερες της χρονιάς. Με ontopic λίστα θα επιστρέψω αργότερα.
Sellers Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δει κανεις την καινουρια ταινια του woody Αllen και εαν του αρεσε..ευχαριστω.. Όπως τα λέει ο liopyr. Κλασική ταινία του Γούντι Άλλεν, που αν και έλειπε ο ίδιος φρότισε να μεταδώσει όλες τις υποχόνδριες και νευρικές του συνήθειες στον Larry David. Είχε γέλιο πάντως και έβλεπες που και που και τον εαυτό σου μέσα σε όλα αυτά που έκανε αυτός.
PavelX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ink, Ink και πάλι Ink. Και soundtrack της χρονιάς, πάλι το Ink.
Mprelok Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω..αν και δεν ειχα αμφιβολια οτι δεν θα ηταν καλη...τωρα που θα ανεβω αθηνα θα την δω οπωσδηποτε!!γενικα ναι μπορω να πω οτι ειναι απο τους αγαπημενους μου ο woody allen αν και στο vicky... δεν τρελλαθηκα...
liopyr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ink, Ink και πάλι Ink. Και soundtrack της χρονιάς, πάλι το Ink. Πολύ καλό. (και δε του φαινόταν να πω την αλήθεια). Καταπληκτική σκηνοθεσία - soundtrack - σενάριο. Μόνο κάποιες ερμηνείες ήταν φτωχές, αλλά δεν φτάνουν να χαλάσουν την συνταγή. ευχαριστω..αν και δεν ειχα αμφιβολια οτι δεν θα ηταν καλη...τωρα που θα ανεβω αθηνα θα την δω οπωσδηποτε!!γενικα ναι μπορω να πω οτι ειναι απο τους αγαπημενους μου ο woody allen αν και στο vicky... δεν τρελλαθηκα... Είναι ολντσκούλ γουντιαλλενικό, λίγα στοιχεία από V.C Barcha θα δεις μέσα.
Luxx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Drag Me To Hell Paranormal Activity Ice Age 3 X-Men Origins: Wolverine Θελω να δω και το Ink...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.