Προς το περιεχόμενο

Οι Καλυτερες Ταινιες του 2009

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και τελειωνει ο χρονος, και δεν βλεπω αλλο θρεντ με τετοιο θεμα, ας μαζεψουμε εδω της καλυτερες και ποιο διασκεδαστικες ταινιες του 2009

Αν και δεν εχουνε βγει ολες ακομα, μας μενουν 2+ βδομαδες, και σιγουρα θα υπαρξουν ενδιαφερουσες ταινιες πριν μπει το νεο ετος, πχ Sherlock Holmes (25/12).

Μπορει να μην ειναι οι καλυτερες, αλλα σιγουρα ηταν διασκεδαστικες και μου μειναν. Εξαλλου ειναι αργα, ειμαι πτωμα, και μονο αυτες μου ερχονται προς το παρων

Hangover

Ice Age 3

Ninja Assassin

εδιτ : Ειναι στη σειρα που της ειδα, οχι στην σειρα που μου αρεσαν

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ημουν απαραδεκτος φετος. Δεν ειδα ουτε μια ταινια στον κινηματογραφο και ειδα πολυ λιγες καινουργιες σε DVD. Εχω δουλεια μπροστα μου.

Δημοσ.
θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δει κανεις την καινουρια ταινια του woody Αllen και εαν του αρεσε..

ευχαριστω..

Αν είσαι γουντιαλενικός θα σου αρέσει σίγουρα.

Το μόνο που της λείπει είναι ο Γούντι Άλλεν, χωρίς να θέλω μειώσω την πολύ καλή εμφάνιση του Larry David.

Εύκολα στις καλύτερες της χρονιάς.

Με ontopic λίστα θα επιστρέψω αργότερα.

Δημοσ.
θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δει κανεις την καινουρια ταινια του woody Αllen και εαν του αρεσε..

ευχαριστω..

Όπως τα λέει ο liopyr. Κλασική ταινία του Γούντι Άλλεν, που αν και έλειπε ο ίδιος φρότισε να μεταδώσει όλες τις υποχόνδριες και νευρικές του συνήθειες στον Larry David. Είχε γέλιο πάντως και έβλεπες που και που και τον εαυτό σου μέσα σε όλα αυτά που έκανε αυτός.

Δημοσ.

ευχαριστω..αν και δεν ειχα αμφιβολια οτι δεν θα ηταν καλη...τωρα που θα ανεβω αθηνα θα την δω οπωσδηποτε!!γενικα ναι μπορω να πω οτι ειναι απο τους αγαπημενους μου ο woody allen αν και στο vicky... δεν τρελλαθηκα...

Δημοσ.
Ink, Ink και πάλι Ink. Και soundtrack της χρονιάς, πάλι το Ink.

Πολύ καλό. (και δε του φαινόταν να πω την αλήθεια).

Καταπληκτική σκηνοθεσία - soundtrack - σενάριο.

Μόνο κάποιες ερμηνείες ήταν φτωχές, αλλά δεν φτάνουν να χαλάσουν την συνταγή.

ευχαριστω..αν και δεν ειχα αμφιβολια οτι δεν θα ηταν καλη...τωρα που θα ανεβω αθηνα θα την δω οπωσδηποτε!!γενικα ναι μπορω να πω οτι ειναι απο τους αγαπημενους μου ο woody allen αν και στο vicky... δεν τρελλαθηκα...

Είναι ολντσκούλ γουντιαλλενικό, λίγα στοιχεία από V.C Barcha θα δεις μέσα.

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...