Προς το περιεχόμενο

Οταν η γκομενα σου ειναι βλαμμενη...

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω θα το αμπελοσοφισω καπως διαφορετικα...

1) για να υπαρχουν ρουφιανοι, πρεπει να κανεις κουτσουκελα. αρα πρωτιστως εσυ φταις και οχι οι ρουφιανοι. αυτο για να μη τα ριχνουμε στους ρουφιανους

2) Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο

3) οτι βγει απο το στομα σου εχει μαθευτει

1),2),3) =>(μην ξανακανεις βλακειες) \/ (κανε /\ trust no one)

Δημοσ.
Μπλάσιρκ επειδή έχεις μπλέξει με φίλους-σκύλους-κατίνες και γκομενίτσες, και παρασύρεσαι, φέρσου ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ, ξυλοφόρτωσε το Βαγγέλη και ξηγήσου στη γκόμενά σου ντόμπρα, σαν ΑΝΤΡΑΣ. Παραδέξου το λάθος σου στα ίσα και ζήτα συγχώρεση αν θές. Αλλά μη γίνεσαι κι εσύ γκόμενα και προσπαθείς με μαμουσουτού να μαζέψεις τα ασσυμάζευτα.

Σωστός :-D Ο "φίλος" λογικά θέλει να του φάει την κοπέλα και βρήκε πάτημα να το κάνει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:17 ----------

Στην χειροτερη θα εχεις χασει μια γκομενα που δεν αξιζε,και θα εχεις και την αξιοπρεπεια σου

και στη καλυτερη,θα εχεις μια γκομενα που θα σε θελει σαν τρελη.και θα χεις και την αξιοπρεπεια σου και θα εχει λυσσαξει και ο βαγγελης που με μηδενικο effort κερδισες την γκομενα.

Ναι βγάλτε τώρα ότι φταίει και η κοπέλα και κερατωμένη και δαρμένη που λένε :P

Αν μείνει η κοπέλα δεν σημαίνει ότι απαραιτήτως τον θέλει σαν τρελή, μπορεί να μείνει από συνήθεια, να μείνει για να λέει ότι έχει σχέση, μπορεί να τον κερατώνει και εκείνη, για χίλιους άλλους λόγους :-) Ώρες ώρες εσείς οι άντρες σκέφτεστε λίγο απλοικά .

Ως γυναίκα σίγουρα δεν θα ήθελα και να τρώω το κέρατο και να το μαθαίνουν όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί και μετά να μου λέει ότι " δεν είναι αυτό που νομίζεις". Να κάτσουν να το συζητήσουνε το θέμα.

Δημοσ.

ειναι τρελα αυτα τα γκομενετα λεμε!

ρα..παιζουν πολλα πραγματα ρολο.

αρχικα τι χαρακτηρας εισαι..αν σου την επεφτε το κουκλι,θα την μπιφτεκωνες η οχι.

η δικια σου στεκει η παραπονιεται με το παραμικρο.

ο φιλος σου ειναι κολλητος η γουσταρει να δημιουργει φασαριες.

αν η δικια σου ηταν σιγουρη για σενα οτι δεν θα την κερατωνες,δεν θα συμπεριφεροταν ετσι.

ελα με αυτα τα γκομενικα..με την κοπελια μιλα.

Δημοσ.

Εμένα μου εξηγείς κάτι ?

Τι πάει να πει ''σοβαρή σχέση'' + ''κεράτωμα'' ?

Πως θεωρείς ότι έχεις σοβαρή σχέση και ταυτόχρονα κάνεις και τις ξεπέτες σου ή δε ξέρω τι άλλο.

Απλά, είναι δυο έννοιες ασύμβατες.

Δημοσ.

Άσε τα "μπουκετώματα" γιατί αν η κοπέλα σου ψάχνει να περάσει καλά αλλού, ίσως να φταις και εσύ. Όταν η γκόμενά σου είναι βλαμμένη, πιθανόν να είσαι και εσύ.

Δημοσ.
οσο για την αλλη ...τα σουβλακια δεν σ αρεσουν?ΝΑΙ...Δεν τρως και πιτσα που και που για αλλαγη?

Ο Άρχοντας των Παραλληλισμών: Η Συντροφιά του Σκύλου.

Δημοσ.

σοβαρη σχεση και κερατωμσ " συμβιβαζονται "για εναν αντρα οταν το κερατωμα αφορα αμιγως τις ενεργειες μεχρι και μετα την σεξουαλικη πραξη..αυτο συνηθως συμβαινει στους αντρες λογω του οτι οι γυναικες βλεπουν λιγο πιο αισθηματικα το σεξ χωρις να θελω να γινω κατηγορηματικος.επισης αφορα το ποσο ευκολη ειναι η ξεπετα ποσο ευκολη και ποσο ασχετη με τις παρεες σου κλπ..αν ομως χρειαστουν πανω απο καναδυο "ραντεβου" για τη φαση ειναι ευνοητο οτι ειναι χοντρο κερατωμα και συχνα αν αγαπας την αλλη το νιωθεις με μορφη τυψης οποτε δεν ολοκληρωνεται η εκαστοτε συνεδρια..

Δημοσ.

εχασα "φιλο",χανω γκομενα και η ξεπετα πλεον με ξενερωσε καλυτερα να κερδιζε παντα η μπαρτσα ..

υγ.μην θυμηθω και το σκυλο τωρα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...