Προς το περιεχόμενο

Οταν η γκομενα σου ειναι βλαμμενη...

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν σαπισω τον βαγγελη δεν θα ειναι σαν να παραδεχομαι οτι τα ειπε καλα και μου την εκανε?οχι σοφια την λενε

tzotzo η αλλη ξεπετα ειναι δεν ειναι για σχεση δεν ειναι απο τον κυκλο μου ειναι ακυρη οποτε δεν θα μαθει τπτ

Δημοσ.

Οχι απαραιτητα,αλλα τι εχεις να κερδισεις σαπιζοντας τον

Μην ανησυχεις για τον βαγγελη.Θα τα βρει μπροστα του.

Την ρουφιανια πολλοι αγαπησαν,τους ρουφιανους κανεις.

Δημοσ.

την ρουφιανια δεν την αγαπησε κανεις μονο οι απατημενες γκομενες ...καλα ας μην ηξερε κι αλλα για μενα και θα τονε κοπαναγα τον στοκο

Δημοσ.

Καταρχήν στο οτι έκανες μ@λακιούλα δε νομίζω να υπάρχει αμφιβολία..Η δικιά σου όμως δεν το ξέρει..το μόνο που ξέρει είναι οτι θα πήγαινες στο σπίτι του τουμπανακίου για πρόβα (σημείωση : αυτή δεν ξέρει αν θα προβάρατε τα στρώματα όπως είπαμε).Απο κεί και πέρα το τι της έχει πει ο Βαγγελάκης και η κάθε κατίνα θα μπορούσε να είναι ιστοριούλα με δράκους και νεράιδες..οπότε στο χέρι σου είναι να την πείσεις οτι οι άλλοι λένε οτι θέλουν και οτι ζηλεύει χωρίς λόγο.Και στην τελική της εξηγείς οτι δεν είσαι τόσο βλάκας να βγαίνεις να λες αριστερά δεξιά σε φίλους της, που ξέρεις πως μπορεί να της το έλεγαν, το τι θα κάνεις (να το κοιτάξεις όμως αυτό man!! :-) ).Παίξτο και λίγο σε στύλ οτι μπορεί και να τη γουστάρει ο Βαγγέλης και να βάζει φυτιλιές αν σε παίρνει..

Δημοσ.

Μπλάσιρκ επειδή έχεις μπλέξει με φίλους-σκύλους-κατίνες και γκομενίτσες, και παρασύρεσαι, φέρσου ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ, ξυλοφόρτωσε το Βαγγέλη και ξηγήσου στη γκόμενά σου ντόμπρα, σαν ΑΝΤΡΑΣ. Παραδέξου το λάθος σου στα ίσα και ζήτα συγχώρεση αν θές. Αλλά μη γίνεσαι κι εσύ γκόμενα και προσπαθείς με μαμουσουτού να μαζέψεις τα ασσυμάζευτα.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι με ρωτησε ο ρουφ αν εγινε του λεω κατι εγινε οχι το καλο ομως...της το πε ειμαι σιγουρος..αλλα δεν ξερω αν εβαλε και δικα του..το θεμα δεν ειναι αυτο ειχα χτισει εμπιστοσυνη υποτιθεται και αμα ραγισει το γυαλι..η γκομενα ηξερε απο πριν κανουμε σχεση οτι ημουνα γυριστρας αλλα μετα της εδειχνα καλο προσωπο ...δεν ξερω αυτο την πειραζει τωρα και αυτο μου την εχει δωσει οτι δεν ειναι απλη ζηλεια ειναι απογοητευση απο μερους της.."ηδη μου εχει πει ελπιζω να μην εχω πεσει εξω κλπ.."

freedubus με ψηνεις αγρια ωρες ωρες

Δημοσ.
Μπλάσιρκ επειδή έχεις μπλέξει με φίλους-σκύλους-κατίνες και γκομενίτσες, και παρασύρεσαι, φέρσου ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ, ξυλοφόρτωσε το Βαγγέλη και ξηγήσου στη γκόμενά σου ντόμπρα, σαν ΑΝΤΡΑΣ. Παραδέξου το λάθος σου στα ίσα και ζήτα συγχώρεση αν θές. Αλλά μη γίνεσαι κι εσύ γκόμενα και προσπαθείς με μαμουσουτού να μαζέψεις τα ασσυμάζευτα.

τι θα κερδισει αμα τον δειρει?

Δημοσ.

αμα τον σπασω θα το βουλωσει η θα πα να πει και τπτ αλλο αυτο σκεφτομαι αμα βαλθει να με εκδικηθει λεκτικα στην γκομενα θα χωρισω..(!)

Δημοσ.

δικιο εχεις αλλα ειναι στο χερι μου ποιον θα σαπισω αν χωρισω...αυτο για το οποιο δεν εχω κατασταλαξει ακομα ειναι τι θα πω της αλλης .πμ δεκτα!

Δημοσ.

δεν υπαρχει δικαιολογια,μια στιγμη ευχαριστησης.(θα ναι αν τον δειρεις)

Αδερφε,αν θες ακουσε με.

Στην χειροτερη θα εχεις χασει μια γκομενα που δεν αξιζε,και θα εχεις και την αξιοπρεπεια σου

και στη καλυτερη,θα εχεις μια γκομενα που θα σε θελει σαν τρελη.και θα χεις και την αξιοπρεπεια σου και θα εχει λυσσαξει και ο βαγγελης που με μηδενικο effort κερδισες την γκομενα.

Μην αφηνεις το φουρφουρι σου να κανεις ανοητα πραγματα.

ps:αν πανε ολα καλα και γυρισει η γκομενα,του λες και του βαγγουρα,βαγγελακι οτι μαλακια και να πεις η γκομενα παλι σε εμενα γυρισε.Να σαι σιγουρος οτι θα ναι σαν να τον εχεις δειρει 10 φορες.

το φορουμ πρεπει να μετονομαστει σε : insomnia for guys.

Πιστευω μια γυναικεια συμβουλη θα ηταν οτι πρεπει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...