Προς το περιεχόμενο

Οταν η γκομενα σου ειναι βλαμμενη...

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πάνω που χω κάνει το logout, τσούπ και ώ του θαύματος κάποιος απαντάει σ' αυτό το θρέντ και βρίσκομαι στο δίλημμα να δω ταινία ή να χωθώ σφήνα απο δεξιά και χωρίς φλάς σε ένα παραλλήρημα με τουλάχιστον 2 πιωμένους..Την απόφαση την καταλάβατε, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς...χεστήκ@τε..

Στο θέμα λοιπόν...Φίλε blashyrkh+ παράτα τη την ξενέρωτη που δε γουστάρει και τα extreme sports (με κλείσιμο ματιού γουάιλντ τσάιλντ εμότικον) και ξεχύσου σαν εμετός στους δρόμους να βρείς το σκύλο!

Σοβαρά όμως τώρα...Καταρχήν γιατί ήταν να συναντηθείς με κάποια γυνή σε πρώτη φάση, και κατα δεύτερον γιατί δεν συναντήθηκες τελικά?Να υποθέσω οτι η συνάντηση δεν ήταν για καφέ και τάβλι....

Για βάλε ντε πιο πολλά στοιχεία στο τραπέζι!Κάνε μια full ιστορική αναδρομή!

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κατευθειαν βρεθηκαμε μολις το εμαθα αλλα μου το παιζε κουρασμενη δεν ηθελε να το συζητησει μετα εγω πασχιζα να την πεισω οτι ο βλακας εχει μεγαλη φαντασια κλπ μου λεει απο το μυαλο του τα βγαλε?Της λεω εγω μπορει να του ειπα ενα τοσο και να το κανε τοοοσοοο στο μυαλο του καθε π**** ειμαι?Μετα εφυγε και με αφησε στα κρυα του λουτρου και εμεινα εγω μετα με 10 ζωα για ποκερ που με δουλευαν οτι ειμαι μ****δουλος κλπ κλπ...

Την έκανες χειρότερη την κατάσταση με το να προσπαθείς να την πείσεις ότι έχει μεγάλη φαντασία ο φίλος σου κ.λ.π., εγώ στη θέση της θα έλεγα " και με κεράτωσε και υποτιμά τη νοημοσύνη μου", για αυτό και έφυγε. Πάντως πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι τρίτοι και οι καλοθελητές, ο " φίλος" που της είπε ότι θα βρισκόσουν με άλλη, η φίλη που σου είπε ότι θα σε χωρίσει η δικιά σου, η άλλη φίλη στην οποία θα κοιμόταν η δικιά σου και σου είπε ότι κοιμάται, οι φίλοι που σε δουλεύουν ότι είσαι μ****δουλος. Αύριο τα λέτε από κοντά πιο ήρεμα και μακριά οι τρίτοι από την σχέση :-)

Δημοσ.

Αυτό είναι πολύ βασικό..το να ξέρεις ποιούς "φίλους" να εμπιστεύεσαι και για πόσο σημαντικά θέματα..

Οι δικοί σου φίλοι δικοί σου, και οι δικές της φίλες/οι δικές της..Μην πας κι εσύ και μαρτυράς δίχως ξύλο...

Δημοσ.

Και επίσης όταν είναι να κερατώσεις κάντο πρώτα και μη κοκορεύεσαι σε κατίνες πριν το κάνεις ή ενώ δε σκοπεύεις να το κάνεις γιατί είδες τώρα, τώρα λίζα μπανάνα και καλά να πάθεις κιόλας ε, πήγαινες γυρεύοντας. Ξεφτιλίζεσαι που ξεφτιλίζεσαι, τουλάχιστον έπρεπε να χες μπριζολιάσει την άλλη.

Δημοσ.
λες ?Ρε φιλε ειναι λιγο σοβαρη σχεση γι αυτο καθομαι και σκαω αλλιως....

Τόσο σοβαρή που επηρεάζεστε από ότι σας λένε οι τρίτοι και που ήσουν έτοιμος να την κερατώσεις , θα την κεράτωνες δηλαδή απλά δεν έκατσε η φάση. Τέτοιες " σοβαρές " σχέσεις έχουμε κάνει όλοι μας πιστεύω :lol: Αν θέλεις σοβαρή σχέση αφήστε τα παιδιαρίσματα και οι δυο σας και καθήστε να μιλήσετε σαν άνθρωποι.:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:35 ----------

Και επίσης όταν είναι να κερατώσεις κάντο πρώτα και μη κοκορεύεσαι σε κατίνες πριν το κάνεις ή ενώ δε σκοπεύεις να το κάνεις γιατί είδες τώρα, τώρα λίζα μπανάνα και καλά να πάθεις κιόλας ε, πήγαινες γυρεύοντας. Ξεφτιλίζεσαι που ξεφτιλίζεσαι, τουλάχιστον έπρεπε να χες μπριζολιάσει την άλλη.

Αυτό που το πας, αφού νομίζει η άλλη ότι την κεράτωσε να το είχε κάνει τουλάχιστον, έτσι για το γαμώτο :-D

Δημοσ.

Αυτο που ηθελε το καταφερε.Σου ψηνει το ψαρι στα χειλη.Δεν σε χαλασε?

Απο εδω και εμπρος,imho,ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Και αν περασουν 2-3 μερες μια βδομαδα ρε αδερφε,και δεν εχει επικοινωνησει παρτην τηλ και πες της κατι σε φαση εχουμε αφησει μισοτελειωμενες υποθεσεις.Ε αν θελει να βρεθειτε σε θελει ακομα.Αν οχι τραβα για αλλου.Μην εισαι moon-ειλωτας.

Επισης αν ειστε ψιλο-σοβαρα,γιατι να θες να πας με μια αλλη.(ασχετα αν δεν πηγες)?

Δημοσ.

Λέγοντας "είναι σοβαρή σχέση" μάλλον εννοεί "φτού, και έγινα ρόμπα και δεν έκανα τπτ με την άλλη και θα χάσω κι αυτή έτσι όπως πάει"

Δημοσ.

Λοιπον ηταν μια τυπισσα ντραμερ που την εβρισκα εδω και εκει την ειχα πετυχει 3 φορες παω χθες σπιτι της και καλα για προβα το χα πει σε ολους ξερω γω οτι ηταν τρελο μωρο κλπ ομως δεν εγινε τπτ ιδιαιτερο και κανονισαμε να βρεθουμε τριτη γιατι επρεπε να παει λαρισσα στους δικους της το σκ .Ενας απο τους ολους μιλαει με τη δικια μου γιατι ειναι κοινος φιλος και της το σφυριξε οτι κατι παιχτηκε κλπ..Δεν μου λεει τπτ ουτε χθες ουτε σημερα κανεις μεχρι που γυρω στις 9 ο ¨φιλος" μου πεταει """ Κατι μου ελεγε η δικια σου οτι θελει να μεινει μονη κλπ"" Τρελαινομαι εγω τα παιρνω της λεω να ερθει εκει που ημουν (ερχεται με τη φιλη της) βρισκομαστε λοιπον κανω οτι δεν ξερω τπτ εκεινη εδειχνε περιεργη παμε αλλου οι 2 μας καθομαστε και της λεω εχεις κατι ? Μου λεει οχι ..Λεω δεν γινεται δεν εισαι οπως πριν εγινε τιποτα?Μετα απο συνεχεις αρνησεις και κολοκυθια της λεω μου ειπε ο βαγγελης οτι θες να μεινεις μονη κλπ..μου λεει ναι δεν ειναι αυτο αστο δεν θελω να το συζητησω της λεω μ αφορα και μενα κομματακι το θεμα..μου λεει το και το κοιταω εγω απορημενος μου λεει απο το μυαλο του τα βγαλε?Λεω δεν ξερω λεει βλακειες κλπ αλλα γενικα ηταν αλλιως δεν ηταν απλο μπλεχτηκε και η φιλη της ξερω γω απο οτι μου πε η δικια μου και τωρα εκει που ηταν τα πραγματα κυριλε εχουν γινει απαισια...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:39 ----------

Αυτο που ηθελε το καταφερε.Σου ψηνει το ψαρι στα χειλη.Δεν σε χαλασε?

Απο εδω και εμπρος,imho,ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Και αν περασουν 2-3 μερες μια βδομαδα ρε αδερφε,και δεν εχει επικοινωνησει παρτην τηλ και πες της κατι σε φαση εχουμε αφησει μισοτελειωμενες υποθεσεις.Ε αν θελει να βρεθειτε σε θελει ακομα.Αν οχι τραβα για αλλου.Μην εισαι moon-ειλωτας.

Επισης αν ειστε ψιλο-σοβαρα,γιατι να θες να πας με μια αλλη.(ασχετα αν δεν πηγες)?

Αμα χαθω δεν θα ειναι σαν να αποδεχομαι την ηττα μου ..?οσο για την αλλη ...τα σουβλακια δεν σ αρεσουν?ΝΑΙ...Δεν τρως και πιτσα που και που για αλλαγη?

Δημοσ.

1. Μπουκετιάζεις το Βαγγέλη.

2. Κλωτσάς το Βαγγέλη που είναι κάτω αιμόφυρτος.

3. ...

4. Κάνε τα παραπάνω πρώτα και μετά θα πούμε και τα υπόλοιπα

5. PROFIT!

Δημοσ.

freedubus αγορι μου πρεπει να γραψεις βιβλιο "Πως να χωρισετε και να αποδειχτειτε καραγκιοζης,ακαλυπτος και ψευτης σε ενα βραδυ"" :lol:

Δημοσ.

Οχι φιλε οταν παρακαλας ειναι σαν να αποδεχεσαι τι εχεις κανει.

Ναι ρε φιλε και πιτσες τρωω και σουβλακια τρωω και απολα.

Δεν τα τρωω ομως ταυτοχρονα...:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:44 ----------

1. Μπουκετιάζεις το Βαγγέλη.

2. Κλωτσάς το Βαγγέλη που είναι κάτω αιμόφυρτος.

3. ...

4. Κάνε τα παραπάνω πρώτα και μετά θα πούμε και τα υπόλοιπα

5. PROFIT!

Αν ο Βαγγουρας ειναι γαιδουρι,φωναζεις τον freedubus και κανονιζει εκεινος

Δημοσ.

Δεν τρακάρατε για να κάνετε διακανονισμό...

Επίσης ΝΑΙ..πέρα απ το αν είχες δίκιο ή όχι, ο Βαγγέλης σαν "φίλος" αξίξει ένα καντήλι στην καλύτερη και φτηνά θα την έχει βγάλει..

το πιο φυσιολογικό πάντως πιστεύω είναι να κάτσετε και να μιλήσετε το συντομότερο..Μην το αφήσετε να χρονίσει κιόλας..

Δημοσ.

Αμα ειχες κανει μλκια ναι η λυση του Λου Σαιφερ ειναι καλη.απο την στιγμη που δεν εκανες τιποτα γιατι να απολογηθεις?

με το νετο το αλλο εχεις πιθανοτητες,ή θα τα μαθει τα σκηνικα και θα ξενερωσει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...