blashyrkh+ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον εχω τρελα νευρα και οταν λεω τρελα νευρα εννοω τα χω ρημαξει ολα..Πριν τρεις μερες εγινε μια παρεξηγηση (δεν εφταιγα κατι ειπα καπου και καλα οτι θα βρισκομουν με μια αλλη που τελικα δεν βρεθηκα και το μαθε).Μου λεει σημερα οκ τωρα μου λεει ειναι ολα οκ και οτι και καλα δεν το σκεφτεται ενω εγω εμαθα απο μια φιλη της οτι και καλα θα με χωριζε(!!).Παμε που λετε καπου να πιουμε κατι και μου λεει θα παω σημερα να κοιμηθω σε μια φιλη μου ..Στραβωνω δε μιλαω ομως ας παει λεω ενω τελευταια στιγμη δεν λες που θα κοιμηθεις.Οκ?Φευγει.Της στελνω μηνυμα (καταλαβαινουν τα αγορακια της παρεας τι εστειλα)..Δεν απανταει.Περιμενω.Δεν απαντησε παιρνω μετα απο 3 ωρες τηλεφωνο ειναι κλειστο..Αυτο σημαινει οτι το ειδε το μηνυμα με ΕΓΡΑΨΕ και το κλεισε.Παιρνω τη φιλη της μου λεει κοιμαται ..Τι κανω?Τα σπαω η δεν τα σπαω παω να τα κανω ολα καρφια η δεν παω αν τη χωρισω το παραδεχομαι θα τρελαθω αλλα δεν το πιστευω να μην το ειδε το μηνυμα αρα με εγραψε και βαζει και την αλλη να μου πει και ψεμματα...Γνωμες.....
klainmaingr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Plz add subforum "cosmopolitan". Αράζεις και παίζεις με τον σκύλο σου.
linkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Κατ'αρχην ηρεμησε γιατι δυσκολευτηκα να καταλαβω τι εγραψες.Κατα δευτερον να βρεθεις με το γκομενακι που ηταν να βρεθειτε να δεις πως θα φυγουν τα νευρα απο σενα και θα μεταναστευσουν στην δικια σου.
klainmaingr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Btw h συνέχεια στον τίτλο του θέματος είναι "την παρατάς".
Lucifer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δε μπάει έτσι. Είμαι λίγο πιωμένος και ο Νίτσε είναι σε λήθαργο, αλλά αυτό που πρέπει να κάνει είναι να μιλήσει με το γκομενέτο και να θέσει κάποιες γραμμές. Σε φάση, θα κάνω αυτό και θα μαστε κομπλέ, θα κάνεις το άλλο και κανένα πρόβλημα κτλ. Όρια. Και μετά την κερατώνεις.
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Nothing good ever happens after 2am. Προφανως δεν εισαι σε κατασταση να μιλησεις λογικα τωρα, οποτε... Υπνο, καφε το πρωι με 2 τσιγαρα απανωτα. Μετα βλεπεις...
black_widow Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 blashyrkh+ ήταν να βρεθείς δηλαδή με μια άλλη για να κερατώσεις την κοπέλα σου, στράβωσε το πράγμα, το πληροφορήθηκε από "καλοθελητές" το κέρατο που δεν ήταν κέρατο τελικά αφού στράβωσε το πράγμα, τα πήρε και ήταν έτοιμη να σε χωρίσει. Εγώ πιστεύω ότι ήταν βαλτή η φίλη να σου πει ότι η δικιά σου θα σε χωρίσει ως εκδίκηση, σπάσιμο που ένας τρίτος την πληροφόρησε για το κέρατο ( Ο.Κ. δεν υπήρξε κέρατο αλλά θα μπορούσε να υπάρξει, εκείνη θα πιστεύει ότι υπήρξε το κέρατο και ότι τη δουλεύεις ότι δεν υπήρξε για να " θολώσεις " τα νερά). Με λίγα λόγια όλη αυτή η ιστορία που σου κάνει ( βαλτή φίλη σε ενημερώνει ότι η δικιά σου ετοιμάζεται να σε χωρίσει, κλειστά κινητά, φίλη που σου λέει ότι κοιμάται για να αναρωτιέσαι εσύ που βρίσκεται τελικά και αν είναι ξύπνια ή όχι) είναι κόλπα για να σου σπάσει τα νεύρα και να το ξανασκεφτείς καλύτερα την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να την κερατώσεις. Είναι ολοφάνερο...
blashyrkh+ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ναι αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι διπλα πιομενος απο λουσι τσιτα νευρα και αισθανομαι και ηλιθιος που καθισα και εμπιστευτηκα τον βλακα τον αλλονα και πηγε και το σφυριξε φτανω σε σημειο να παρω τηλεφωνο φιλη της και ολο αυτο το κακο που δημιουργω φαινεται σαν να εχω το πληρες αδικο...πραγματικα πρεπει να της πω να ξεχαστει ολο αυτο αφου κανω κατι ως ανταλλαγμα..σωστος ο λουσι...τι να κανω ομως ?Ντρεπομαι ακομα και να την κοιταξω περηφανα τωρα γιατι ηδη εχω κανει απανωτες 2 βλακειες...
Chrisxxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Και αυριο θα μετρας 3 βλεποντας αυτα που εγραψες Oπως λεει και ο Λουσι θετεις ορια απο πριν.. ή εστω τα βρισκεις στην πορεια τα ορια.. Και μια συμβουλη αλα sex and the city μην αφηνεις εκκρεμότητες και μικροπαρεξηγησεις άλυτες.. και μη στελνεις μηνυμα για σοβαρα πραγματα.. ΠΑΝΤΑ τηλεφωνο ή απο κοντα.. Για να εχεις το στοιχειο του αιφνιδιασμου με το μερος σου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:19 ---------- [ame]http://www.youtube.com/watch?v=gb-zULRDVBc[/ame]
tzotzo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 φιλε γραφτην. αν εχεις υπομονη,θα δικαιωθεις.
blashyrkh+ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 κατευθειαν βρεθηκαμε μολις το εμαθα αλλα μου το παιζε κουρασμενη δεν ηθελε να το συζητησει μετα εγω πασχιζα να την πεισω οτι ο βλακας εχει μεγαλη φαντασια κλπ μου λεει απο το μυαλο του τα βγαλε?Της λεω εγω μπορει να του ειπα ενα τοσο και να το κανε τοοοσοοο στο μυαλο του καθε π**** ειμαι?Μετα εφυγε και με αφησε στα κρυα του λουτρου και εμεινα εγω μετα με 10 ζωα για ποκερ που με δουλευαν οτι ειμαι μ****δουλος κλπ κλπ...
aledjo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 υπαρχουν και σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθεις στη ζωη αυτη! διαβασε την υπογραφη μου.... τα λεει ολα!
blashyrkh+ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 λες ?Ρε φιλε ειναι λιγο σοβαρη σχεση γι αυτο καθομαι και σκαω αλλιως....
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα από την ιστορία. Καλά, όχι και τίποτα. Δεν είμαι και τόσο Manuel . Αύριο καλύτερα η συνέχεια... Επίσης, τέτοια ώρα μην ακούς συμβουλές του aledjo. Ξανα Nothing good happens after 2:00 a.m.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.