Xorxhs! Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο τον οποιο χρησιμοποιουσα για καποιο χρονικο διαστημα. Σημερα,μετα απο καιρο, συνδεοντας τον (usb), δεν τον αναγνωριζει καν.Υπαρχει καποιο tool επιδιορθωσης? Δεν με ενδειαφερει η ανακτηση δεδομενων αλλα μονο η αναγνωριση του σκληρου.
gk13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ποιος είναι ο δίσκος; Τροφοδοσία έχει; Αν ναι δουλεύει; Όταν τον συνδέσεις τι κάνει;
Xorxhs! Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ειναι ενας seagate 320GB τροφοδοσια παιρνει απο usb...Οταν τον συνδεω ανοιγει το λαμπακι power on...αλλα μεχρι εκει
gk13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Το διαγνωστικό της εταιρίας το έτρεξες; (Νομίζω είναι αυτό αλλά ψάξε καλύτερα εσύ μπας και έχει τπτ συγκεκριμένο για τον δίσκο σου στο support εκεί. Εδιτ: Στην διαχείριση συσκευών τι λέει ο υπολογιστής; Τίποτα ερωτηματικό; Δοκίμασες σε άλλη θύρα- σε άλλο pc?
zanzavar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ειναι ενας seagate 320GB τροφοδοσια παιρνει απο usb...Οταν τον συνδεω ανοιγει το λαμπακι power on...αλλα μεχρι εκει Κατά πάσα πιθανότητα έχει πρόβλημα ο adaptor με τη μεταφορά δεδομένων ή το καλώδιο USB.(συμβαίνει συχνά). Είχα το ίδιο πρόβλημα και για να διαπιστώσωαν λειτουργούσε ο σκληρός τον σύνδεσα με την μητρική απευθείας, φυσικά τον είδε, οπότε έμεινε να τσεκάρω το usb cable πριν φτάσω στον adaptor. Σε εμένα τελικά είχε πρόβλημα το usb cable, οπότε αγόρα ένα νέο και την γλύτωσα με 2 ευρώ, διαφορετικά θα αγόραζα case.
Xorxhs! Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 εχω δοκιμασει και σε αλλο pc, θα πρεπει να τσεκαρω το καλωδιο... πηγα control panel > administrative tools > computer management > storage > disk management και απο εκει του εχω δωσει format....περιμενω αποτελεσματα αν και κατα διαστηματα τον ακουω να 'κλωτσαει',ελπιζω να μην ειναι bad sectors (hardware)
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Τον είδες δηλαδή τελικά από το Disc Management;
Xorxhs! Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 τον ειδα,αλλα και με αλλο καλωδιο δεν μπορει να ολοκληρωσει το format...ειναι πολυ χρονοβορο...τουλαχιστον μιση ωρα το εχω..
Xorxhs! Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 οχι ρε συ, τωρα τσεκαρω με seagate tools ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:37 ---------- τζιφος ..................
gk13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τι τζίφος; Δεν τον βλέπει στο seagate tools? Άμα τον βλέπει βάλε τικ στο κουτί δίπλα στον δίσκο και πάτα Basic tests-->advanced tests-->F8 και μετά θα σου εμφανίσει μια επιλογή advanced tests, πάτα εκεί και φορμάτ. Στην διαχείριση δίσκων τι ακριβώς κάνει; Πως τον βλέπει; Ανέβασε screenshot αμα είναι. Δοκίμασε αλλιώς να μπεις σε γραμμή εντολών και να του κάνεις απο εκεί φορμάτ (και καμία έκδοση unix κάτι μπορεί να κάνει...). chkdsk το έχεις τρέξει μόνο για αυτόν τον δίσκο να δεις τι "καπνό φουμάρει";
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.