Sabbathian2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους!!Έβαλα τα Windows Se7en Eternity Edition 64bit και έχω ένα μικρό πρόβλημα με τον messenger(Windows Live Messenger).Ανοίγει κανονικότατα,αλλά όταν τον κάνω minimize δεν λέει με τίποτα να πάει στα δεξιά,εκεί δίπλα στην ώρα κτλ.Μου κάθεται μπάστακας δίπλα από το Start.Έχω ψάξει κάθε ρύθμισή του εξονυχιστικά αλλά αυτός τα ίδια,εκεί,μουλαρωμένος δίπλα στο Start!!Έχει κάποιος κάποια λύση?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Sabbathian2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου!Δούλεψε!!Επιτέλους εξαφανίστηκε!Να'σαι καλά!
akisk Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Έγκατέστησα τον καινούριο Windows Live Messenger BETA σε win 7 64. Με το που φορτώσει τρώει 57mb. Τώρα minimized έχει σταθεροποιηθεί στα 100!!! ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ!!!!!
Dark_son20 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ότι δεν πάει στο ρολοι δεξιά δεν είναι πρόβλημα αλλα η microsoft αποφάσισε να το κόψει βάζοντας στο compatibility mode χάνεις το "click-ability" στα links που σου στέλνουν και πρέπει να τα κάνεις copy paste. εγώ προσωπικά προτίμησα να συνηθίσω να μην τον έχω στο ρολόι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.