Προς το περιεχόμενο

Συνεχεια ακουω για αγορα νεας καρτας γραφικων!"αλλα"..

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9€ το πηρα με παγιο 25€ τον μηνα κανουργιο 16GB το 3G

οποτε δεν ειναι υπερβολη :Ρ

Εγώ εδώ κόλλησα...

Με 25€ κινητό τηλέφωνο κυκλοφορώ και 20€ το μήνα δίνω πάγιο αλλά αν είναι έτσι να πάω να το πάρω και εγώ. Που είναι αυτό ρε παιδιά;:-)

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με την 8800 gts 512 που ειχα εγω στο gta 4 δεν με αφινε να βαλω στα medium μια επιλοψη(κυρια για τα γραφικα δεν θυμαμε πως την λενε)

τωρα με την gtx 260 την βαζω αυτην και ολες τις αλλες αλλα ριχνω τις μπαρες

φαντασου με μια 5870 και τον cpu σου ολα στα φουλ θα μπαινει(ενοω στα φουλ με την μνημη της καρτας);)

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ.!

Εγώ εδώ κόλλησα...

Με 25€ κινητό τηλέφωνο κυκλοφορώ και 20€ το μήνα δίνω πάγιο αλλά αν είναι έτσι να πάω να το πάρω και εγώ. Που είναι αυτό ρε παιδιά;:-)

Eιχα φιλο μεσα στην vodafone, γι αυτο το πηρα τοσο..αλλιως σιγα μην εδινα 569€ για 1 κινητο..αυτο κι αν θα ηταν χαζομαρα

( οτι και να σου προσφερει 1 κινητο δεν αξιζει τοσα λεφτα )

Στο οτι η 8800 μπορει να αποδειχτει 5870 καμουφλαρισμενη?:o

γαμωτο με καταλαβες! :Ρ

αν την πηρες τωρα 130 δεν αξιζει η 8800.

την εχω 2 χρονια περιπου +-1,2 μηνες!

δεν μπορω να θυμηθω ακριβως μηνα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:27 ----------

αυτη τη στιγμη κανει 50-60ευρω

ε ναι και η 5870 σε 3-4 χρονια 50-60€ θα κανει ετσι δεν ειναι?

Σιγα τα settings που εχεις βαλει στο gta iv. Πολυ χαμηλα εχεις τα view distance, distance detail κτλ.

Το θέμα ποιο είναι ;

gtaiv2009121310025225.th.jpg

ουτε καν ειχα προσεξει τις ρυθμισεις που λες!Δε ξερω γιατι αλλα δεν τις προσεξα, αν θες το πιστευεις! :)

( οταν παω να πειραξω το view distance μου λεει για την μνημη της καρτας, οποτε δεν το πειραζω :) )

και αυτο που ρωταω παλι ειναι αν για λεπτομεριες λεπτομεριες

ΟΠΩΣ: view distance και AA

αξιζουν ΤΟΣΑ λεφτα ( πχ της 5870 )

Δημοσ.

ποσο ευκολα και ποσο συχνα αλλαζεις

μητρικη επεξεργαστη και μνημες

και ποσο καρτα γραφικων?

επισης τι πιστευεις οτι συνεφερε?

350€ για καρτα γραφικων ή για επεξεργαστη + μισες RAM ? :)

Δημοσ.

Εκει στα settings βλεπεις που λεει benchmark ; Για πατα να κανει ενα με 4 τα settings που εχεις. Το οτι εχεις 40 frames οταν εισαι σε σταση δεν λεει κατι. Φυσικα το ΑΑ δεν ειναι λεπτομερεια, ειναι πολυ ασχημο ενα game χωρις AA. Επισης μια 5870 θα σε κρατήσει και μελλοντικα.

Δημοσ.

ok

αποψεις σας ειναι!Με την δικια μου λογικη ηταν πιο συμφερουσα η αγορα..

εσεις οταν θα εχετε τα λεφτα να πατε να τα δωσετε στην 5870 :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά μη συζητάτε άλλο.Υπάρχουν ένα κάρο χρήστες που δεν νιώθουν μια είτε το παιχνίδι το παίζουν στο low σε 1024χ1024 ανάλυση είτε το παίζουν στο 1920χ1200 στο entusiast.Χριστό όμως.Αλλά διαφορά στον επεξεργαστή τους που χρυσοπλήρωσαν βλέπουν τεράστια και ας κάνουν ένα unzip το 6άμηνο και αυτό με το ζόρι.

Δημοσ.
ok

Κοίτα φίλε.Το κάθε pc προορίζεται για διαφορετικό χρήστη.Αν εσύ λοιπόν κάνεις HD encoding απαιτητικό αλλά δεν σε απασχολεί καθόλου το οπτικό αποτέλεσμα στα παιχνίδια σου και θέλεις απλά να τα παίζεις,πολύ καλά έκανες και πήγες σε αυτές τις αγορές.Κάποιος άλλος που τον ενδιαφέρει πιο πολύ το οπτικό αποτέλεσμα στα παιχνίδια και δεν ασχολείται με βαριές εφαρμογές που απαιτούν επεξεργαστική ισχύ,μπορεί να κάνει τις περικοπές του σε επεξεργαστή ΑΝΕΤΑ για να τα σπρώξει σε μια δυνατότερη gpu.Κάποιος άλλος που ούτε βαριές εφαρμογές τρέχει,ούτε καμία κάψα έχει να παίξει στα τέρματα όλα τα παιχνίδια με όλα τα φίλτρα αλλά θέλει το PC του να πετάει,να ανοίγουν όλα αστραπιαία,και να έχει τεράστια αποκρισημότητα στο σύστημά του κάνει υποχωρήσεις και σε cpu και gpu και αγοράζει ssd.

Δεν μιλάμε για πιο συμφέρουσα αγορά η μία έναντι της άλλης αλλά αναλόγως τον χρήστη ναι μπορείς να πεις κάποια πιο συμφέρουσα αγορά από κάποια άλλη.Ένα παράδειγμα σου έδωσα πιο πάνω για τον χρήστη που δεν χρειάζεται τόση πολύ επεξεργαστική ισχύ αλλά τον ενδιαφέρει το οπτικό αποτέλεσμα στα παιχνίδια.

Και αυτό που είπα για χρήστες που δεν νιώθουν καμία διαφορά σε αναλύσεις δεν το είπα για σένα.Το λέω από προσωπική εμπειρία σε αρκετά άτομα που ενώ έχουν χρυσοπληρώσει κάρτες γραφικών πας σπίτι τους και τους βλέπεις να παίζουν στις default αναλύσεις του κάθε παιχνιδιού χωρίς ούτε καν να μπούν στον κόπο να αλλάξουν την ανάλυση-για φίλτρα κτλ δεν συζητάω κάν,και χαίρονται κιόλας.

Δημοσ.
ok

Ε, αφού έχεις την δική σου λογική και δε σε ενδιαφέρουν οι απόψεις των άλλων, για ποιο λόγο άνοιξες το thread;

:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...