koulouri Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 για πιο λογο να δωσεις τα τρελα φραγκα για 1 καρτα ( ειδικα στις μερες μας ) αφου πχ με την 8800GT τρεχω μεχρι και το dirt2 σε 1900x1200 ultra high ολα ( εκτος απο αυτα που σταματαν στο high ) χωρις ΑΑ ( δεν ξερω καν αν τραβαει,δεν το εχω δοκιμασει λογο βαρεμαρασ&διοτι παιζω με το keyboard στα γονατα μεχρι να παρω γραφειο - τσιγγουνια φαση ) αλλα τοσο φοβερες διαφορες δινουν τα ΑΑ ωστε να πληρωσω για αυτα 300€ ;;; Sent from my iPhone using Insomnia.app
ducatirulez Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-aliasing http://en.wikipedia.org/wiki/Anisotropic_filtering μικροτερη καταναλωση στις καινουριες καρτες dx11... Διαφορα εχει σιγουρα, το αν αξιζουν τα χ φραγκα για τις ψ δυνατοτητες αυτο το κρινει ο καθενας μονος του.
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Τουλάχιστον υπάρχουν και οι παραπάνω λόγοι για να παίξει κάποιος ένα παιχνίδι σήμερα..
efo355 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Με τα 300 ευρώ πάρε κάτι άλλο πάρε παπούτσια αν γουστάρεις πάρε ωραία ρούχα για τα χριστούγεννα και θα τα φορέσεις και του χρόνου μη τα πετάξεις σε αχρτείαστες μαρκετίστικες βλακείες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ανοίγεις μεγάλη συζήτηση efo355
antonl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Όπως τα λέει ο από-πάνω Έχουμε ξαναπεί πως άλλος έχει hobby τ αμάξια, άλλος τα pc, άλλος τα ρούχα, άλλος να βγαίνει έξω για ποτό κοκ (και συνδυασμοί αυτών). Και ναι, μια 8800GT (σαν αυτή που χω καλή ώρα) δεν είναι αρκετή για κάποιον που τα θέλει «όλα στο τέρμα». Και αυτό είναι δικαίωμά του. Εγώ πχ θεωρώ πως το iphone (καλή ώρα και πάλι) κοστίζει υπερβολικά για το τι προσφέρει. Έχω δίκιο;
d3m0n Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 @koulouri Αν πιστεύεις πως μια κάρτα των 300€ δεν πρόκειται να σου προσφέρει κάτι παραπάνω σε games και είσαι ευχαριστημένος με την 8800GT σου τότε πάει να πει πως δεν χρειάζεσαι την αναβάθμιση. Κράτα τα λεφτά σου όταν θα νιώσεις ότι πραγματικά το χρειάζεσαι.
efo355 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Όπως τα λέει ο από-πάνω Έχουμε ξαναπεί πως άλλος έχει hobby τ αμάξια, άλλος τα pc, άλλος τα ρούχα, άλλος να βγαίνει έξω για ποτό κοκ (και συνδυασμοί αυτών). Και ναι, μια 8800GT (σαν αυτή που χω καλή ώρα) δεν είναι αρκετή για κάποιον που τα θέλει «όλα στο τέρμα». Και αυτό είναι δικαίωμά του. Εγώ πχ θεωρώ πως το iphone (καλή ώρα και πάλι) κοστίζει υπερβολικά για το τι προσφέρει. Έχω δίκιο; Ναι αλλά έχει διαφορά το χόμπι από το να λειτουργείς ασυνείδητα σαν καταναλωτής και γενικά να σε πιάνουν κορόιδο οι εταιρίες και τα μαγαζιά. Δηλαδή όσο και να γουστάρεις θα πετάξεις τη gtx280 που τη πήρες πριν 6 μήνες για να πάρεις μια από σειρά 5 της ati ; Αυτό δεν είναι το χόμπι και λοιπά τέτοια αυτό είναι μα..ια στον εγκέφαλο! Αλλά ξέχασα βγήκαν και 2 με 3 παιχνίδια directx 11 για να τρέξουμε όπως ακριβώς έγινε και με το 10 που εγω ψάχνω ακόμα τα πολλά παιχνίδια και τη στροφή της βιομηχανίας.....Μπούρδες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ενώ με τα ρούχα και την μόδα κάθε έτους δεν πιάνεται κάποιος κορόιδο? σου λέω ανοίγεις μεγάλη συζήτηση και υπάρχουν ΠΟΛΛΑ άλλα πράγματα που πετάμε λεφτά και μας πιάνουν κορόιδο (πχ τσιγάρα) edit: όχι η GTX280 δεν βγήκε πριν από 6 μήνες αλλά πριν από 1.5 χρόνο!
ducatirulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 μαλλον θα καταληξει στην κολοκυθια το θεμα...
oneofthem Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 για πιο λογο να δωσεις τα τρελα φραγκα για 1 καρτα( ειδικα στις μερες μας ) αφου πχ με την 8800GT τρεχω μεχρι και το dirt2 σε 1900x1200 ultra high ολα κι εγώ μαζί σου με μία 8800 είσαι σε ανεκτά επίπεδα για games imoαν θέλεις να δώσεις τα φράγκα τα δίνεις εάν δεν θες δεν τα δίνεις εξαρτάται, δεν υπάρχει θέμα μπορεί βέβαια να θέλει κάποιος που δεν ξέρει να δει από μόνος του τις διαφορές και τις τεχνολογίες
caution Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ( ρε παιδιά σε ποιόν πλανήτη, παίζεται τα πάντα @ 1900x1200 @ ultra high με 8800GT, θα μας τρελάνετε τελείως )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 παίζουν ρε, το θέμα είναι πως παίζουν όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.