Προς το περιεχόμενο

Συνεχεια ακουω για αγορα νεας καρτας γραφικων!"αλλα"..

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πιο λογο να δωσεις τα τρελα φραγκα για 1 καρτα

( ειδικα στις μερες μας )

αφου πχ με την 8800GT

τρεχω μεχρι και το dirt2

σε 1900x1200 ultra high ολα

( εκτος απο αυτα που σταματαν στο high :P )

χωρις ΑΑ

( δεν ξερω καν αν τραβαει,δεν το εχω δοκιμασει λογο βαρεμαρασ&διοτι παιζω με το keyboard στα γονατα μεχρι να παρω γραφειο - τσιγγουνια φαση )

αλλα τοσο φοβερες διαφορες δινουν τα ΑΑ ωστε να πληρωσω για αυτα 300€ ;;;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τα 300 ευρώ πάρε κάτι άλλο πάρε παπούτσια αν γουστάρεις πάρε ωραία ρούχα για τα χριστούγεννα και θα τα φορέσεις και του χρόνου μη τα πετάξεις σε αχρτείαστες μαρκετίστικες βλακείες

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο από-πάνω :P

Έχουμε ξαναπεί πως άλλος έχει hobby τ αμάξια, άλλος τα pc, άλλος τα ρούχα, άλλος να βγαίνει έξω για ποτό κοκ (και συνδυασμοί αυτών).

Και ναι, μια 8800GT (σαν αυτή που χω καλή ώρα) δεν είναι αρκετή για κάποιον που τα θέλει «όλα στο τέρμα». Και αυτό είναι δικαίωμά του.

Εγώ πχ θεωρώ πως το iphone (καλή ώρα και πάλι) κοστίζει υπερβολικά για το τι προσφέρει. Έχω δίκιο;

Δημοσ.

@koulouri

Αν πιστεύεις πως μια κάρτα των 300€ δεν πρόκειται να σου προσφέρει κάτι παραπάνω σε games και είσαι ευχαριστημένος με την 8800GT σου τότε πάει να πει πως δεν χρειάζεσαι την αναβάθμιση.

Κράτα τα λεφτά σου όταν θα νιώσεις ότι πραγματικά το χρειάζεσαι.

Δημοσ.
Όπως τα λέει ο από-πάνω :P

Έχουμε ξαναπεί πως άλλος έχει hobby τ αμάξια, άλλος τα pc, άλλος τα ρούχα, άλλος να βγαίνει έξω για ποτό κοκ (και συνδυασμοί αυτών).

Και ναι, μια 8800GT (σαν αυτή που χω καλή ώρα) δεν είναι αρκετή για κάποιον που τα θέλει «όλα στο τέρμα». Και αυτό είναι δικαίωμά του.

Εγώ πχ θεωρώ πως το iphone (καλή ώρα και πάλι) κοστίζει υπερβολικά για το τι προσφέρει. Έχω δίκιο;

Ναι αλλά έχει διαφορά το χόμπι από το να λειτουργείς ασυνείδητα σαν καταναλωτής και γενικά να σε πιάνουν κορόιδο οι εταιρίες και τα μαγαζιά.

Δηλαδή όσο και να γουστάρεις θα πετάξεις τη gtx280 που τη πήρες πριν 6 μήνες για να πάρεις μια από σειρά 5 της ati ;

Αυτό δεν είναι το χόμπι και λοιπά τέτοια αυτό είναι μα..ια στον εγκέφαλο!

Αλλά ξέχασα βγήκαν και 2 με 3 παιχνίδια directx 11 για να τρέξουμε όπως ακριβώς έγινε και με το 10 που εγω ψάχνω ακόμα τα πολλά παιχνίδια και τη στροφή της βιομηχανίας.....Μπούρδες!

• Super Moderators
Δημοσ.

ενώ με τα ρούχα και την μόδα κάθε έτους δεν πιάνεται κάποιος κορόιδο?

σου λέω ανοίγεις μεγάλη συζήτηση και υπάρχουν ΠΟΛΛΑ άλλα πράγματα που πετάμε λεφτά και μας πιάνουν κορόιδο (πχ τσιγάρα)

edit: όχι η GTX280 δεν βγήκε πριν από 6 μήνες αλλά πριν από 1.5 χρόνο!

Δημοσ.
για πιο λογο να δωσεις τα τρελα φραγκα για 1 καρτα

( ειδικα στις μερες μας )

αφου πχ με την 8800GT

τρεχω μεχρι και το dirt2

σε 1900x1200 ultra high ολα

κι εγώ μαζί σου με μία 8800 είσαι σε ανεκτά επίπεδα για games imo

αν θέλεις να δώσεις τα φράγκα τα δίνεις εάν δεν θες δεν τα δίνεις εξαρτάται, δεν υπάρχει θέμα

μπορεί βέβαια να θέλει κάποιος που δεν ξέρει να δει από μόνος του τις διαφορές και τις τεχνολογίες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...