Προς το περιεχόμενο

e-shop/you

giorgos_thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει και από τα 2... Στο you δίνω ένα 8/10 στο eshop λόγω κακού after sales 4/10 ...

Για το eshop πάντως όταν είναι να παραγγείλεις να κάνεις την προσευχή σου για να δουλεύει και να μην χαλάσει στην πορεία...

Δημοσ.
Έχω αγοράσει και από τα 2... Στο you δίνω ένα 8/10 στο eshop λόγω κακού after sales 4/10 ...

Για το eshop πάντως όταν είναι να παραγγείλεις να κάνεις την προσευχή σου για να δουλεύει και να μην χαλάσει στην πορεία...

μηπως θαναι καλυτερα να παω απο τα καταστηματα τους να παραγγειλω;;;;;

Δημοσ.

Γιατι το λες αυτο? Εμενα 2 φορες που μου χαλασαν στην πορεια , μου το αντικατεστησαν γιατι ειχε εγγυηση.

Δημοσ.

Το πρώτο που αναφέρεις είναι απ τα μεγαλύτερο eshops της Ελλάδας και το δεύτερο είναι εξίσου αξιόπιστο (με τη λογική ότι δεν κινδυνεύεις να «σου φάνε τα λεφτά»).

Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να πας από το «κατάστημα». Για την ακρίβεια το you.gr δεν γνωρίζω αν έχει κάτι τέτοιο.

Απ το after-sales support του πρώτου έχω άσχημες εμπειρίες και το χω ξεγράψει. Για το δεύτερο δε γνωρίζω θετικές ή αρνητικές εμπειρίες.

Δημοσ.
Το πρώτο που αναφέρεις είναι απ τα μεγαλύτερο eshops της Ελλάδας και το δεύτερο είναι εξίσου αξιόπιστο (με τη λογική ότι δεν κινδυνεύεις να «σου φάνε τα λεφτά»).

Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να πας από το «κατάστημα». Για την ακρίβεια το you.gr δεν γνωρίζω αν έχει κάτι τέτοιο.

Απ το after-sales support του πρώτου έχω άσχημες εμπειρίες και το χω ξεγράψει. Για το δεύτερο δε γνωρίζω θετικές ή αρνητικές εμπειρίες.

Στην θεσσαλονικη το you εχει καταστηματα. Το ενα που εχω δει ειναι στην δελφων 4-6 εκει που ενωνεται με την κωσταντινουπολεως. Δεν νομιζω ομως να εχει ολα οσα εχει στο σαιτ. Οποτε καλυτερα κανε την παραγγελια απ το ιντερνετ.

Δημοσ.

το you to εχει η infoquest αν δεν κανω λαθος εισαγωγεας/αντ-πος των περισσοτερων εταιριων πληροφορικης.

το you εχει μειονεκτημα οτι αν το παραλαβεις απο μαγαζι θελει να χεις αγορασει με πιστωτικη(εκτος και αν το αλλαξαν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...