Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Internet...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά... Δεν ξέρω σε ποια από τις 3 κατηγορίες να βάλω το πρόβλημά μου γιατί δεν ξέρω και από τι προέρχεται... Λοιπόν. Τον τελευταίο μήνα καθώς σερφάρω ανέμελος :P στο internet, στο άσχετο, σταματάνε να ανοίγουν οι σελίδες... Όμως δεν σταματάνε όλες! Υπάρχουν κάποιες που συνεχίζουν να ανοίγουν κανονικά! (πχ το insomnia δεν νοιώθει ποτέ :lol::lol::lol:) Τώρα για παράδειγμα που το έπαθα μόνο στο insomnia μπορώ να μπώ. Ούτε google ουτε τίποτα άλλο. Τα λαμπάκια "DSL" και "Internet" στο router παραμένουν αναμένα όπως όταν δουλέυει κανονικά... Το πρόβλημα φτιάχνει μετά από ένα reboot στο router (linksys WAG354G) και πολύ υπομονή μέχρι να συνδεθεί πάλι (να ανάψει πράσινο το λαμπάκι "Internet"). Τι μπορέι να φταίει??? Έχω forthnet double play και χρισημοποιώ firefox 3.5.5 (όμως και με τον IE τα ίδια κάνει...). Φτάιει το PC μου, η fotrhnet (:mad:), ή το router??? Ακόμα και όταν κάνω Ping (και στα sites που δουλέυουν) λέει ότι απέτυχε. Έχω Windows XP Pro SP3... Όποιος ξέρει κάτι ας μου πει γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα... Σήμερα το κάνει για 3η φορά... Ευχαριστώ.

EDIT: ΟΚ... Το έκανε πάλι... Αυτό που πρόσεξα είναι ότι από άλλες συσκευές (πχ το ipod touch μου) μπορώ να μπω κανονικά... Άρα μάλον φταίει το pc. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...