vag3d Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ο Target HDD σου σε τι είναι φορμαρισμένος (του λειτουργικού σου / Mac OSX Snow Leopard ο HDD εννοώ). This is nothing to do with faulty drives or anything else - IT'S A BUG with the latest version of OSX. Many people are experiencing this when trying to copy any directory structure onto a Fat 32 volume. Funny thing though, the bug only shows up on when copying to Fat32 volumes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μμμ λες να ειναι φορμαρισμενος ο σκληρος του Macbook μου σε FAT32 απο τη μανα του???? Χααχα δεν το χα σκεφτει! Καμια ιδεα απο που να το τσεκαρουμε αυτο? Υποθετω το disk utility? ---------- Προσθήκη στις 02:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:48 ---------- Μπααα τελικα δεν ειναι αυτη η λυση του προβληματος, αν και ειχε καλες προοπτικες... Το file system του Mac OS HDD ειναι Mac OS Extended (Journaled)...οποτε παλι ακυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Τι να πω..!!! Το πρόβλημα στο έβγαζε αφού εγκατέστησες το Paragon ή πριν εγκαταστήσεις οτιδήποτε? Το θυμάσαι αυτό? Μήπως έχεις βάλει κάποια εφαρμογή που δημιουργεί το πρόβλημα (γενικώς το λέω - δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω περισσότερο. Αν σκεφτώ κάτι θα σου πω, αλλά είμαι και εγώ νέος χρήστης Mac βλέπεις)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 To προβλημα το πηρα χαμπαρι αφοτου ειχα εγκαταστησει το paragon. Πριν απο αυτο δεν ειχα δοκιμασει να κανω copy - paste αρχεια καν.... Με τα πολλα, για να μην τα πολυλογω την δουλεια μου την εκανα εγω και τα μετεφερα τα αρχεια μου μεσω του τοπικου μου LAN αλλα ειναι απαραδεκτο να συμβαινει αυτο το προβλημα...Και ακομη πιο απαραδεκτο αν δεν διορθωθει στο αμεσως επομενο update του leopard.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 To προβλημα το πηρα χαμπαρι αφοτου ειχα εγκαταστησει το paragon. Πριν απο αυτο δεν ειχα δοκιμασει να κανω copy - paste αρχεια καν... Μήπως φταίει το Paragon? Δοκίμασε να το απ-εγκαταστήσεις και να ξαναδοκιμάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 και εμενα ετσι λυθηκε το kernel panic σε 10.6.2.. απλα σταματησε πλεον το προβλημα! μπορει βεβαια και να ξαναπαρουσιαστει ποτε δε ξερεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως με το Tuxera (trial) δεν παρουσίασε προς το παρόν πρόβλημα. Τελικά ποιό είναι καλύτερο? Tuxera ή Paragon (ή άλλο)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αν και ο φίλος koumos αντιμετωπίζει λίγο διαφορετικό πρόβλημα με αυτό που αντιμετωπίζω εγώ τελικά, μετά από αρκετή "'έρευνα" σε διάφορα fora κ.λπ. το πρόβλημα αφορά το finder και το Mac Os X. Υπάρχει μια δυστροπία στη συμπεριφορά του OS X απέναντι σε NTFS & FAT32. Μένει να λυθεί με επερχόμενο update... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως με το Tuxera (trial) δεν παρουσίασε προς το παρόν πρόβλημα. Τελικά ποιό είναι καλύτερο? Tuxera ή Paragon (ή άλλο)? Eγω έχω το paragon και τρεχει καλύτερα απο 3g-NTFS κανοντας το bootcamp σκληρο να αντιγραφεται με timemachine κατι που δεν το κάνει το 3G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εγώ έχω και τα δύο μαζί(δεν έχω ιδέα γιατί, τώρα το είδα) και τα μυαλά στα κάγκελα! Macfuse και Paragon NTFS λέω, όλα οκ μέχρι τώρα πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Επαναφέρω το θέμα...γιατί τελικά υπήρχε πρόβλημα και το θέμα φαίνεται να λύνεται με το update (service pack; ) του snow leopard. Mέσα στα features αναφέρει: --an issue in which the Finder reports a -36 error when copying directories to a drive formatted as FAT32. http://support.apple.com/kb/HT4014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.