The_Fake Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα Καταρχάς συχωρέστε με για τυχόν ορθογραφικά, αλλα γράφω το μήνυμα από το iPod μου, και είναι δύσκολο. Λοιπόν, έχω ένα πρόβλημα με το PC. Κάθε φορα που το ανοίγω, και μετά από το σημείο που λέει detecting IDE μπλαμπλά (και αφού το περνάει χωρίς προβλημα) μου βγάζει ένα μήνυμα, "Disk boot failure: Please insert system disk and press enter." Καμια ιδέα τι ακριβώς μπορεί να φταίει? Αυτό άρχισε μετά από μια σχεδόν αποτυχημένη προσπάθεια εγκατάστασης Mac OS X ("σχεδόν" γιατί προφανώς κολλάει εκεί και δεν μπορώ να προχωρήσω). Έχω επίσης δοκιμάσει το recovery από το CD των windows (fixboot) αλλα τιποτα. Ελπίζω να μπορέσετε να βοηθήσετε, γιατί μου πήρε 1 τέταρτο να γράψω το μήνυμα. Thanx.
DDoS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Στο bios τον βλεπει το δισκο? Αν ναι δηλωσε να κανει boot απο το σκληρο, ή βγαλε οτιδηποτε δισκετες, usb, cd εχεις μεσα και πες
gk13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Πόσους δίσκους έχεις; Μπας και έγραψες την κατάτμηση εκκίνησης σε κανέναν άλλο; Αυτό το boot-camp του ος-χ βγάλε το άμα είναι για να καθαρίσεις και μετά το fixboot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.