abeness Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Θα ήθελα ποιόν, ένα παιχνίδι με γρίφους και φυσικά λίγο περιπέτεια. Δεν θέλω του τύπου προχωράς και πυροβόλας OYTE και adventure, κάτι για να σπαζοκεφαλιάσω και λίγο ( περί ορέξεως)
Billman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Αν και λίγο παλιό, θα σου πρότεινα το 11th Hour. Του λείπει η περιπέτεια, αλλά την αναπληρώνει από τις σπαζοκεφαλιές
Mastoras2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Kalo game ine kai to atlantis..afto pou ixa pexi kai ixe spazokefalies itane to 1 nomizw kai ine poli kalo..... H to pandora box....alla ine ligo pediko.....
damn3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Soul Reaver (kapws etsi) ps: riven: sequel to myst
abeness Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Αγαπητέ φίλε Billman για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα και λίγο περιπέτεια. Φίλε Damn3 το έχω παίξει το Soulriver, καλό είναι κάτι σαν και αυτό αλλά θα με ενθουσίαζε κάτι σε σπαζοκεφαλιά όχι στο να ψάξω να βρω κάτι αλλά στο να λύνω αινίγματα κάποιο άλλο;;;
sniper_206 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Egw tha sou proteina to Sanitarium. Ligo palio alla kalo. Pio poly adventure einai alla exei pollous grifous kai emena mou arese poly otan to eixa paiksei...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.