Προς το περιεχόμενο

dell vostro....

giorgos_thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

λέει netbook, αν θυμάμαι καλά τα netbooks της Dell είναι σειρά Inspiron όχι Vostro, αυτά είναι κανονικά notebooks...

Δημοσ.
netbooks είναι αυτά που έχουν Atom cpu...

τελικά για ποιο λες giorgos_thess?

οταν λες atom cpu???? δεν εχω ιδεα απο αυτα sorry.....εγω λεω γιαυτο που ειναι στο 1ο link και μαλλον αυτο θα παρω...πειτε μου γνωμες γιαυτο το μοντελο...νομιζω οτι 300 ευρω ειναι προσφορα για το μοντελο αυτο.... τι ειναι πιο καλο...netbook η notebook???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:16 ----------

lagoudaki link λεω....που ειναι notebook

Δημοσ.
οταν λες atom cpu???? δεν εχω ιδεα απο αυτα sorry.....εγω λεω γιαυτο που ειναι στο 1ο link και μαλλον αυτο θα παρω...πειτε μου γνωμες γιαυτο το μοντελο...νομιζω οτι 300 ευρω ειναι προσφορα για το μοντελο αυτο.... τι ειναι πιο καλο...netbook η notebook???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:16 ----------

lagoudaki link λεω....που ειναι notebook

Για τί δουλειά το θέλεις;

Δημοσ.

οχι για κατι συγκεκριμενο...για ψυχαγωγικους λογους κυριως....η θελα λαπτοπ αλλα το μινι ειναι πιο ευκολο στη μεταφορα..ειδα κι αυτην την προσφορα...εχει και 15 ιντσες οθονη και το σκεφτομαι αλλα θα θελα τη γνωμη σας....

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να σταθμίσεις το "φορητότητα" με τα "τιμή" και "επιδόσεις".

Αν σε ενδιαφέρει πολύ η φορητότητα και θες και κάτι οικονομικό χωρίς καλές επιδόσεις πας σε netbook.

Αν βάζεις σε δεύτερη μοίρα τη φορητότα και θέλεις λίγο καλύτερες επιδόσεις σε οικονομική τιμή παίρνεις ένα με επεξεργαστή intel Τ4200.

Τέλος, αν δε ενδιαφέρει τόσο η τιμή, και θες φορητότητα και επιδόσεις πάρε έναν toshiba satellite pro με 13.3 οθόνη.

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα να σταθμίσεις το "φορητότητα" με τα "τιμή" και "επιδόσεις".

Αν σε ενδιαφέρει πολύ η φορητότητα και θες και κάτι οικονομικό χωρίς καλές επιδόσεις πας σε netbook.

Αν βάζεις σε δεύτερη μοίρα τη φορητότα και θέλεις λίγο καλύτερες επιδόσεις σε οικονομική τιμή παίρνεις ένα με επεξεργαστή intel Τ4200.

Τέλος, αν δε ενδιαφέρει τόσο η τιμή, και θες φορητότητα και επιδόσεις πάρε έναν toshiba satellite pro με 13.3 οθόνη.

το οποιο toshiba σε τι τιμη βγαινει;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...