Προς το περιεχόμενο

Νέο PC …είναι οκ η υλοποίηση ?

axaraktiristos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ισχύει αυτό που λένε για την καψούρα , ότι δηλαδή δεν σκέπτεται κάποιος νορμάλ .

Παρότι ξέρω ότι ο φίλος που έλεγε ότι δεν είναι κάλος συνδυασμός vfm έχει δίκιο

Μου είχε κάτσει να πάρω τον i7 920 ….. δεν άντεχα… πήγα πρωί – πρωί και παρήγγειλα …

Ι7-920 BOX , P6T DELUXE V2 , CORSAIR 3x2GB ,LIAN LI PC-7FN ,ASUS 5770 ,ZALMAN 1000W , UPS ACCUPOWER 1000VA ,

euklidis είσαι το πρότυπο ..( βλέπω την σύνθεση του δικού σου pc )

Δημοσ.

Aφου το παρειγγειλες, μεγεια και καλοδουλεφτο. Γενικα δεν υπαρχει κατι που να μην σε καλυψει 100% για αρκετο καιρο απο τωρα. Οταν σου ερθει ριξε ενα OCCT να δουμε θερμοκρασιες μηπως χρειαστεις και μια ψυκτρα αν και δεν βλεπω να χρειαζεσαι αν δεν εχεις σκοπο να clockareis. Οταν σηκωνει και η τσεπη σου πετας και εναν SSD πανω και εισαι αψογος ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:48 ----------

Tωρα που ειδα το τροφοδοτικο ειναι λιγακι υπερβολη. Αν μπορεις να το αλλαξεις παρε κανενα 700αρι μη καμια 100αρια ευρω και τσιμπα εναν SSD με την διαφορα. Το 1000αρι αν δεν πας για CF δεν σου χρειαζεται ;) O SSD θα σου δωσει τρελλο boost καθως το μηχανημα το κραταει πισω ο μαγνητικος δισκος...

Δημοσ.
Aφου το παρειγγειλες, μεγεια και καλοδουλεφτο. Γενικα δεν υπαρχει κατι που να μην σε καλυψει 100% για αρκετο καιρο απο τωρα. Οταν σου ερθει ριξε ενα OCCT να δουμε θερμοκρασιες μηπως χρειαστεις και μια ψυκτρα αν και δεν βλεπω να χρειαζεσαι αν δεν εχεις σκοπο να clockareis. Οταν σηκωνει και η τσεπη σου πετας και εναν SSD πανω και εισαι αψογος ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:48 ----------

Tωρα που ειδα το τροφοδοτικο ειναι λιγακι υπερβολη. Αν μπορεις να το αλλαξεις παρε κανενα 700αρι μη καμια 100αρια ευρω και τσιμπα εναν SSD με την διαφορα. Το 1000αρι αν δεν πας για CF δεν σου χρειαζεται ;) O SSD θα σου δωσει τρελλο boost καθως το μηχανημα το κραταει πισω ο μαγνητικος δισκος...

Να πέσουν λίγο οι τιμές στους SSD και θα βάλω έναν με μια καλύτερη κάρτα γραφικών ( μετά από 1 -1,5 χρόνο ) οπότε πάλι θα έχω ένα « καινούργιο » σύστημα …

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...